Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

vasfiye canım gebelik testinden bahsediyorsun değil mi? bazen olabiliyor canım geç döllenme falan varsa. bence gününün gelmesini bekle canım. inşallah gönlündeki olur :)

ben test yapmayı bıraktım artık silik çıkyıo hep. zaten evdede degilim annemlere geldim dün.
handecim yap sen cnm devam ettt hayırlısıııııııııı ins hepimiz teker teker dökülürüz hamişiz diye.

tamam canım yarın inşallah güzel haberleri veririm ve inşallah sizlerdende güzel haberleri alırım allahın izniyle inşallah

vasfiyecim merak etme, çok erken baktırmışsın regl gününün geçmesini bekle bir daha yaptır tamam mı tatlım kaydirigubbakcemile5

ayçacım ben devam edicem. birşey sorucaktım sana unuttum. çift çizgiyi gördükten sonra 1-2 gün geçince çizgi görülmeyecek kadar silikleşti mi sende? benimki hala oldukça net belki yumurlıcam da ondan biliyorsun tam çifti göremedim ben...

canım ben 3gün gördüm o çizgiyi biliyorsun sende gördün. ertesi gun yaptıgımda belliydi ama o kadar net degildi. sonraki gün yaptıgımda silikti gözle görülüyordu ama silik çizgiydi yani. dün yaptıgım ise siliginde siligiydi. gözle görülüyor ama kademe kademe silikleşti.
evet cnm dedigin gibi belkide yumurtlayamadın daha ondan öyle devam ediyor. benim 3gün sürdü. ay hadi hayırlısı testleri yapmaya devam et demek ki gec yumurtlayacaksın sende eda gibi.

:) anlamadım ki canım benim yumurtladım mı yumurtlamadım mı..

belki bugün benim de silikleşir. eve gidince yapıp haber vericem size kızlaaaar

kızlar benim bi bankaya gidip gelmem lazım hem biraz zaman geçmiş olur. hepinizi öpüyorum meleklerim benim opuyorumnanaktan

inşallah canım hamilesindir. hayırlı haberlerini bekliyoruz. kasık batması bebişe işaret diyorlar.inşallah bebiştir canım. evet testinin resmini koysana merak ettik.

canım merhaba arkadaşım dua ediyorsundur belki ama belkide herkesin başına geldiği gibi bu telaşın içinde unutuyorsundur bilmiyorum ama eğer dediğim gibi bu telaşla unutuyorsan eksik gibi gelen şey dua olabilir dua et bak nasıl umudun artacak özellikle elini karnına koyup ya şafi diye tesbih çek inan bende kendi çapımda bişler yapıyorum dr bu ay kendiliğimden yumurtlamamın çok zor olduğunu sölemişti bana tüp bebek filan dediler ama maalesef maddi gücüm yok bu yüzden kendi çapımda bişiler yapıyorum böğürtlen kökü içiyorum hayıtın kapsülünü içiyorum polen çörekotu bal flan tarçın karışımı yiyorum ve dua ediyorum bize bu nimetleri sunan Allah ve bunlarla şifa verecek olanda o dur biliyorsun bende çok ağladım dr un söledikleirnden sonra hiç umudum kalmamıştı sonra kendimi toparladım ne oluyor bana dedim herşeyin sahibi rabbim biz ne yapsak boş o isterse olur gerisi sadece birer vesile olur düşünsene sebepsiz infertilite problemi olanlar var eşindede kendisindede herşey normal olduğu halde tüp bebek yapıp hamile kalamayanlar var acaba neden çünki rabbim istediği zaman olacak herşey bizi sınıyor bizim sınavımız bu ona sığınırsak dua edersek heleki bu mübarek günlerde kabul olacaktır ümidin rabbim olsun onun varlığı en büyük ümidimiz bizim iyiki inanıyoruz iyiki elhamdürillah müslümanız

evet canım en önemlisi dua.. yüce rabbim ol derse olur. ben her zaman dua ediyorum hepimiz icin, ve her zaman rabbimden hayırlısını istiyorum. Hayırlı evlat nasip et bana diyorum.
Hakkimiz da hayirlisi olsun kızlar, bu mübarek günlerde oruclu oruclu dualarimizi kabul eder insallah yüce rabbim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin,allah aratmasin. allah herkezin gönlüne göre versin.
Ben inaniyorum hepimizin bebegi olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…