- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.101
canım ov testini kesinlikle ilk idrarla yapmıyoruz. Ben denedim çizgi silikleşiyor ve yanlış sonuç veriyor. Ama idrarla yapılan tüm gebelik testleri sabah ilk idrarla yapmayı tavsiye ediyor ben hep sabah yaparım oyüzden. Gebelik testini yarın sabah yap canım.
vasviye kandamı baktırdın idrarmıkızlar nereye kayboldunuz ben adetime 6 gün varken test yaptırdım negatif çıktı yanlış olma ihtimali var mı
scuba sen idrar testimi yaptın kaç gün var adetine
tamam canım yarın inşallah güzel haberleri veririm ve inşallah sizlerdende güzel haberleri alırım allahın izniyle inşallah
burda sadece devlet hastanesi var orayada bu saatte gidersem saatlerce sıra beklemem lazım tansiyonum düşük zaten buara dayanamam buralarda hala yanıyor cayır cayır. zaten eşim salı günü gidelim diyordu. benim cuma ve cumartesi kasığımda acı gibi birşey oldu c. tesi sıklaşınca salı gidelim demişti eşim pazar günü geçti ama yarın genede gidicez izmire orda baktırıcam.
kızlar bişey diycem komik gelebilir belki ama benim çizgiler çıkıyor bende işi sağlama alıyorum demiştimya yani çalışıyoruz ama sanki bişeyler eksik ,olmiycakmış gibi yani böle çalışma bitince hiç içime sinmiyor hatta şuları yapıyorum
1-uygun pozisyon
2-kalça altı yastık
3-çalışmadan sonra kalkmıyorum 20-30dk kadar yatıyorum
4-eşime hemen çekilmemesini söylüyorum(garibim onuda yapıyor)
5-hemen akabininde banyo yapmıyorum wc gitmiyorum
bu çalışmaların önceside var soğan suyu fındık fıstık güç verici gıdalar tatlı gıdalar yani hem ben hemde eşim yiyoruz içiyoruz ama bunlar bittikten sonra çalışmalar bitiyor ya ben toparlanıyorum ama çok mutsuzum ve sanki bişeler olmuyomuş gibi hissediyorum böle içimde bir burukluk var bir soğukluk var sizlerdede böyle duygu yaşayanlar varmı bu neyden oluyor 1.5 senedir devamlı hüsrana uğradığım içinmi yoksa gerçekten çok çokçok istediğimi sanıp aslında istemediğim ve boşa kürek salladığım içinmi oluyor yada yine hüsranla sonuçlanacak diye korktuğum içinmi offffya bilemiyorum içim çok daralıyor sıkılıyor:1no2:benneyaptımki:bbo:senağlamasenağlama
:) anlamadım ki canım benim yumurtladım mı yumurtlamadım mı..
belki bugün benim de silikleşir. eve gidince yapıp haber vericem size kızlaaaar
canım merhaba arkadaşım dua ediyorsundur belki ama belkide herkesin başına geldiği gibi bu telaşın içinde unutuyorsundur bilmiyorum ama eğer dediğim gibi bu telaşla unutuyorsan eksik gibi gelen şey dua olabilir dua et bak nasıl umudun artacak özellikle elini karnına koyup ya şafi diye tesbih çek inan bende kendi çapımda bişler yapıyorum dr bu ay kendiliğimden yumurtlamamın çok zor olduğunu sölemişti bana tüp bebek filan dediler ama maalesef maddi gücüm yok bu yüzden kendi çapımda bişiler yapıyorum böğürtlen kökü içiyorum hayıtın kapsülünü içiyorum polen çörekotu bal flan tarçın karışımı yiyorum ve dua ediyorum bize bu nimetleri sunan Allah ve bunlarla şifa verecek olanda o dur biliyorsun bende çok ağladım dr un söledikleirnden sonra hiç umudum kalmamıştı sonra kendimi toparladım ne oluyor bana dedim herşeyin sahibi rabbim biz ne yapsak boş o isterse olur gerisi sadece birer vesile olur düşünsene sebepsiz infertilite problemi olanlar var eşindede kendisindede herşey normal olduğu halde tüp bebek yapıp hamile kalamayanlar var acaba neden çünki rabbim istediği zaman olacak herşey bizi sınıyor bizim sınavımız bu ona sığınırsak dua edersek heleki bu mübarek günlerde kabul olacaktır ümidin rabbim olsun onun varlığı en büyük ümidimiz bizim iyiki inanıyoruz iyiki elhamdürillah müslümanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?