Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ben geldim misafirler vardı onlar çıktı ben bilgisayarın başına koştum gelelim testlere bugün ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif ama hastaneye kanda verdim ben dedim size sonuç yarın çıkar diyorlar scuba sen ne yaptın canım varmı bizlere müjden inşallah

yaa niye yarın çıkıyo sonuç? ben bi kere burda yaptırmıstım eşimin ısrarı uzerine 1saat sonra vermişlerdi hemen.
hayırlısı artık cnm. scub da eşini bekliyodu en son öglenden sonra gidicekti. onun gelmeside bulur akşamı sanırım.. :S

inşallah kanda cıkar yarın canım :Saruboceq::Saruboceq: scuba daha yeni gidecek test yaptırmaya

canım bizim burdaki semt polikılınıgı burdan sonuçlar araştırma hastanesine gidiyorlar ancak yarında bilgisayarlara aktarılıyor bekliycem artık yarını

kızlar meraba sizlere bişey soracağım ovulasyon testi hakkında ben hem klomen hem çatlatma iğnesi kullanıyorum acaba testi kullansam yanıltma payı falan olurmu bu şekilde ovulasyon testi kullanan oldumu hiç...

asfa canım maalesef benim bilgim yok. ama arkadaşlardan evde olan varsa kullanma talimatlarında yazıyor olabilir. ben işteyim bakamıyorum yanımda değil de.

slm kızlar asfa ben geçen ay klomen kullandım akıntım olunca ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıkmıştı ogün doktora gittim yumurtam 17mmdi çatlatma iğnesi olduktan sonra elimde test olmadığı için yapamadım yani bu ovulasyon testi sadece çatlıyacağı zamanı gösteriyor bildiğim kadarıyla

işte canım bende onun için soruyorum 2 gün sonra klomene başlıyacağım ve ardından çatlatma iğnesi vurunacağım doktorum önceki aylarda 13 gün çatlatma iğnesini vurunmamı söylemişti ama 2 ayda da tutmadı bende bu testleri kullansam çatlatma olmadan 1 gün önce pozitif çıkıyor zaten o gün iğnemi vurulsam olurmu acaba arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…