- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.201
iyiyim canım sen nasılsın? calısmalar devamediyorsun dimi opuyorumnanaktan:1hug: inşallah 10 gun sonra seninde guzel haberini alırız canım :Saruboceq:
sağol canım ama ben üksek bir değer bekliyemiyorum sınıra çok yakın bir değer çıkar varsa bile çünkü anca 7-8 günlük olabilir. ama çıksında sonra yükselir inşallah. hepimizin kucakları dolsun.
pcyi eşime bırakmam gerekti kızlar. bu geceyi nasıl sabah edicem bilmem offf keşke hiç test yapmasamıydım. ne kadar sabırsızım ben ya hiç sevmiyorum bu huyumuklava:
pcyi eşime bırakmam gerekti kızlar. bu geceyi nasıl sabah edicem bilmem offf keşke hiç test yapmasamıydım. ne kadar sabırsızım ben ya hiç sevmiyorum bu huyumuklava:
amin canım hayırlısıtla inşallah :Saruboceq: benimde günüm yarın canım ama günümün geçmesini bekliyorum her hangi bir test yapmadım şimdilik hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ..Sen silikte olsa ikinci çizgiyi görmüşsün bu çok güzel bir gelişme inşallah kan değerlerinde bunu onaylayacaktır allahın izniyle çok strese sokma kendini
iiyiyim canımm, bu haberler karsısında en kotu olan insan bile cok iyi oluyor kaydirigubbakcemile3
calismalara ara verdim cnm. 3gun yakaladim ben kırmızıyı. 3gün üst üstte degerlendirdim zaten biliyorsunuz. sonra silik çıkmaya basladı birde üstüne oruc olunca eşimde gece calisiyor sahura denk geliyo 3gündür calısamıyoruz kaydirigubbakcemile3 dün sokuldu falan ama oruc tutuyorum ben dedim istemedim sırnaşık şey
sen napiyorsun devam ediyormusun testlere ?
insallah canımmmmm umudum yok ama nedense :) hayırlısı bakalım. :1hug:
anladım canım hayırlısı olsuunn. beklenen regl tarihin ne zaman cnm ?
şu ates ölcme teknigini bir türlü anlamadım. dil altından olcuyorsunuz degil mi?
benim digital ates ölcme derecem var onunla olmaz herhalde bu düz olanlardan lazım sanırım dimi ?
a ben digitalle olmuyor diye dusunuyordum bende baslarım yapmaya regl olayımda :)
aramızda 2 gun var cnm seninle :)) normalde bende 6sı veya 5nde olmam lazım. şaşmıyo hiiçç.
evet hep aynı periyodla gitmişsin artış yok dedigin gibi..
ay cnm teşekkür ederimmmmm, bilgilendirdigin icin.
insallah kırmızı kartı gormeyizde bebislerimiz geliverir..
iyi geceler kızlar, ben bu ay galenik diye bir yumurtlama testi kullanıyorum, adetimin 11. gününden itibaren yani cuma gününden beri 3 kez test yaptım üçü de tek çizgi çıkıyor, acaba testte mi bir sorun var, siklusum 26 gün sürüyor, normalde yumurtlama zamanım değil mi acaba benim bu günler ondan mı tek çizgi çıkıyor, bu galenik markadan başka kullananlar arkadaşlar var mı aranızda, içinde beş tane var ve ben üç tanesini harcadım bile geriye kalan iki taneyi ne zaman yapmalıyım acaba,
iyi geceler kızlar, ben bu ay galenik diye bir yumurtlama testi kullanıyorum, adetimin 11. gününden itibaren yani cuma gününden beri 3 kez test yaptım üçü de tek çizgi çıkıyor, acaba testte mi bir sorun var, siklusum 26 gün sürüyor, normalde yumurtlama zamanım değil mi acaba benim bu günler ondan mı tek çizgi çıkıyor, bu galenik markadan başka kullananlar arkadaşlar var mı aranızda, içinde beş tane var ve ben üç tanesini harcadım bile geriye kalan iki taneyi ne zaman yapmalıyım acaba,
canım 26 gün siklusta erken yumurtluyor olma ihtimalin yüksek. biz çok sayıda olanlardan kullanıyoruz ben 32 lik kullanıyorum ama sana daha az olanıda yeter. hem bunlar daha ucuz. reglimiz bitince başlıyoruz pozitifi görene kadar devam ediyoruz. bide test yapsak bile çalışmalara düzenli devam ediyoruz çok ara vermiyoruz pozitiften sonra 3-4 gün hergün çalışma sonra dinlenme dönemi. inşallah kaçırmamışsındır ve bebişin yoldadır canım.
canım bu dediğim 32 lik olanlar ne marka, bir dahaki aya ben de onlardan alayım ve hergün yapayım o zaman pozitifi ancak böyle görürüm belki..
canlarım günayyyydıııın.
bugün büyük gün edacım ve gülaycım inşallah bebiş haberleriyle gelin bize tamam mı canlarım. dularımız sizinle. hayır haberler olsun.
sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
edacım, idilcim canlarım ne güzel erkenden burdasınız.
edacım gerçi senin pek uyuyabildiğini sanmıyorum ama ne kadar tatlı heyecanlar bunlar, Allah tamamına erdirsin inşallah, darısı bizlerin de başına.
kaçta gideceksin tahlile canım, mutlaka bizi de haberdar et çok meraktayım ben de inan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?