Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çatlatma iğnesi olunca yap testlerini canım bide çatlatma olmadanda kimisi ilişki olması daha iyi diyo çünkü çatlama olunca spermler hazır oluyomuş ben geçen ay iğnemi olunca bikere olabildim eşimle o yüzden benimkide tutmadı

ayçacım eda çıktı mı haberin var mı?

bu arada sana soracaktım unuttum akıntın ne durumda devam ediyor mu?

haberim yok cnm ama çıkmıştır sanırım.
evet canım devam ediyor. böyle krem gibi beyazlıkta. Süt kesigi gibi tuhaf. dün eşimde bende hayretler içinde kalktık beraber oldugumuzda. İlk kez böyle akıntım var. anlamadm vallahi.

ben de söylemiştim ya sana canım son beraber olduğumuzda eşim de aynen şaşırmıştı süt kesiği gibi demişti o da. ama ben dün hiç çizgi göremeyince dün de çalışmayalım dedim. 4 gündür tatildeydik yani. bu akşam bakarız :))) benim akıntım yok hiç hatta bu ay akıntı hissetmedim zaten eşim söylemişti işte.

sancıların ne durumda kasıklarda sancın vardı o geçti mi canım? benim günde 2-3 defa kısacık bi an sızlıyorlar sanki.

evet canım aynen öyle vallaç calısın bos durmayın. bizde calısmıyoduk dün calıstık
neden yok acaba akıntın. benim cok ya surekli ıslagım.
ara ara kasıklarım agrıyor ama o gunki kadar siddetli degil tatlım.bence sendede var bisiler :)

ayyy ayçam keşke nerdeeee. benim bu ay hiç umudum yok nedense. baksana ne çizgiyi yakalayabildim, ne akıntım var ne de başka bişi. arada sızlamalar var o da ben kendimi dinliyorum diye oluyor.

ben senden umutluyum hayırlı haberlerini alcaz inşallah. edoş için zaten baştan beri söyledim biliyorsunuz inşalllaaaah önce o sonra bizler haydi hayırlısı :)

edaaa kız naptıın allah aşkına bi haberr yollaa

gülaycımm hakkında hayırlısı da belli olmaz daha oo bekleyecez bi gün daha artıkkk

insalah handeciiimmm.
idil cnm hosgeldin eda yok gitti, bizde merakla bekliyoruz.
neyse kızlar ben mutfaga giriyorum iftara yemek yapmam lazım ara ara bakarım gözüm sizde :) optum hepinzi :*

inşallah ayçacım. kolay gelsin canım şimdiden ellerine sağlık.

idilim hoşgeldin canım nasılsın, kanaman hafifledi mi biraz?

edacım valla ortadan ikiye çatlıcam şimdiiiiiiii hadi geeeeeeeeellllll

canım bu kesinlikle bir mantar akıntısı ilişki esnasında eşinin penisine bile bulaşabilir şeker hastaları sık sık yaşar ve antibiyotik kullandıktan sonra veya hamilelerde olabilir kötü bişi değil ilerlerse kaşıntı yapar yeni evlendiğim zamanlar ben çok sık yaşardım şimdi yok allaha şükür

arkadaşlar bu arada bugün reglimin 13. günü 6. testimi yaptım hala ilk çizgi kadar kırmızı değil ama belirgin yani bu çizgi hamilelik testinde çıksaydı kesin hamileyim derdim ama ovülasyon da çıkınca yumurtladım diyemiyorum dimi

kuzucum ben de hiç aynı koyulukta göremedim çizgiyi. ama sıvı tüketimi ve 4 saat kuralına uyamamıştım. belki senin de ondan çıkmıyordur ya da daha yumurtlamana vardır canım. kaç gün sürüyor ki siklusun?

kuzucum ya mantarda kaşıntı ve kötü kokulu akıntı olması gerekmiyor mu? belki de mantar değildir hamileliktir :))

edaaaa gelince oklava var sana meraktan çatlattın ayol :) ama bebişe bişey olmasın diye oklavadan vazgeçebilirim gel düşünürüz artık opuyorumnanaktan

amin gülaycım inşallah. sen de yarın hayırlısıyla bir alsan şu sonuçlarını :)))

ayyy ben de bunları yaşamak istiyorum artık kan testi ve gerisinden gelen pozitif haberi. Allahım şu mubarek günlerde sen dualarımızı kabul et inşallah :)

gülaycım dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma sakın. Kan tahlilinde çıkar inşallah canım...

canım hayırlısı üzülmüyorum herşeyin vakti zamanı var eyer kaderimde varsa yaşarım yoksa da çok üzülmem allah kızıma can saglıgı versin hiç olmayanlara nasip etsin ben anneligi tattım hiç tatmayanlara tadtırsın derim yaşamaya devam ederim herşeyin hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…