- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.281
canım hayırlısı üzülmüyorum herşeyin vakti zamanı var eyer kaderimde varsa yaşarım yoksa da çok üzülmem allah kızıma can saglıgı versin hiç olmayanlara nasip etsin ben anneligi tattım hiç tatmayanlara tadtırsın derim yaşamaya devam ederim herşeyin hayırlısı allahtan
kuzucum ya mantarda kaşıntı ve kötü kokulu akıntı olması gerekmiyor mu? belki de mantar değildir hamileliktir :))
gülaycım canım ne kadar olgun, mantıklı şeyler söylemişsin. Allah kızına sağlıklar versin, inşallah kızına bir de kardeş versin :)) Allah isteyen herkese anneliğini yaşatsın inşallah.
amin canımmmm. cok guzel söylemişsinn. aay oruclu oruclu cok dua ediyorum yaainsallah kabul olur dualarımmm
hande tatlımm gorusuruz bidenemmmmmmmmmmm. dikkat et kendine allah muhafaza ne olur ne olmaz malumm hihoyyyt :1hug:
geLmedi canım ya bende onu bekLiyorum dört gözlen ama yok hala :S
amin canımmmm. cok guzel söylemişsinn. aay oruclu oruclu cok dua ediyorum yaainsallah kabul olur dualarımmm
hande tatlımm gorusuruz bidenemmmmmmmmmmm. dikkat et kendine allah muhafaza ne olur ne olmaz malumm hihoyyyt :1hug:
eda izmir aydın diye birşeyler söylüyordu nerde yaşıyor eda tam olarak ben anlamadım
sendende razı olsun içimden ne geldiyse aklıma ne şekilde geldiyse içten çok içten hem dua ettim rabbime hem yazdım biliyorsun allah gökte değil her yerde ama yazılı ama sesli bütün duaları işitir
AyÇa unuttum kızımın adıda ayÇa ablası bugÜn 11 bİttİ 12gİrdİ
AyÇa unuttum kızımın adıda ayÇa ablası bugÜn 11 bİttİ 12gİrdİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?