Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

gülaycım canım ne kadar olgun, mantıklı şeyler söylemişsin. Allah kızına sağlıklar versin, inşallah kızına bir de kardeş versin :)) Allah isteyen herkese anneliğini yaşatsın inşallah.

çıkıyorum şimdi eve gidiyorum ama gider gitmez ilk iş haber var mı diye bakıcam inşallah. Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin. muuuck

kuzunazcıgım bende mantar yok cok sukur yani en azından dr'a gittigimde dr birşeyin yok demişti. şimdi olduysa bilemem,ama bende kasıntı falan da yok yani.
Handecimmmm cnmmm kolayladım yemekleri bir sürü yemek yaptım vallahi:)
irmik helvası bilem yaptım. gelin beraber yiyelim :)

ya bu eda nerde kaldı meraktan catlıcammmmmmmmmmm..

gülay canım gorusuruz.

amin canımmmm. cok guzel söylemişsinn. aay oruclu oruclu cok dua ediyorum yaa insallah kabul olur dualarımmm

hande tatlımm gorusuruz bidenemmmmmmmmmmm. dikkat et kendine allah muhafaza ne olur ne olmaz malumm hihoyyyt :1hug:

kuzucum ya mantarda kaşıntı ve kötü kokulu akıntı olması gerekmiyor mu? belki de mantar değildir hamileliktir :))

ay inşallah canım benim çok özür dilerim aica arkadaşımdan ben diğer konuşmaları okumadım hamilelik belirtisi olarak mı düşünüyordu bilmiyordum inşallah olur ama şöyle bişi var benim bir arkadaşım şu an oğlu 2 yaşında hamile kaldığını bilmiyordu akıntısı için dr a gitmiş peynir gibi süt kesiği gibi diye anlatmış dr da muayene etmeden mantar diye ilaç vermiş ama daha almadan hamile olduğunu öğrenmiş mantar akıntısı beyazdır süt kesiği gibidir her zaman kaşıntıyla olmaz ve hamileliktede sık görülür inşallah hamiledir rabbim bu mübarek ayda bir anne daha çıkarsın karşımıza

kuzunazcıgım niye özür diliyosun canımmmm. Hande diyor hamilelik belirtisi diye, ben bilmiyordum bile ondan öğrendimmm :)

sanmıyorum zaten hamile oldugumu. Görceksiniz hamiş olmucam bu ayda olmucak .:)

allah hepimizin yuzune gulsunnn nolur nolurrrrrrrrrr bizde hamis olalimmm... Yüce rabbim hayırlısını versin.. aminnn

amin canımmmm. cok guzel söylemişsinn. aay oruclu oruclu cok dua ediyorum yaa insallah kabul olur dualarımmm

hande tatlımm gorusuruz bidenemmmmmmmmmmm. dikkat et kendine allah muhafaza ne olur ne olmaz malumm hihoyyyt :1hug:

inşallah duaaların kabul olur bu mubarek günlerde :Saruboceq::Saruboceq:

allah dualarını peybamber efendimiz hürmetine gelmiş geçmiş bütün peygamberler hürmetine peygamber efendimizin mucizesi kuranı kerim hürmetine inanılmaz gece miraç hürmetine (beni çok etkiler miraç) miraçta rabbimizle muahammed s.a.v efendimizin dizdize gelmesi hürmetine birbirlerine verdikleri selam ettehiyat hürmetine allahım dostları hürmetine evliyalar hürmetine ve katında kabul görmüş en güzel ameller hürmetine ramazan ayında kılınan namazlar teravihler tutulan oruçlar çekilen tesbihler hürmetine ve rabbim en sevdiği şeyler hürmetine ve yine miraç gecesi sen olmasaydın ben bu alemleri yaratmazdım diyecek kadar çok sevdiği kulu Muhammed Mustafa hürmetine kabul etsin dualarını inşallah allahım bizim kalbimizi o bizden daha iyi biliyor ve ne kadar istediğimizide ya es semi herşeyi işiten allahım dualarımızı duy ya habir herşeyden haberdar olan allahım kalplerimizdeki dileklerden haberdar ol ve en kısa zamanda muradımızı ver yarabbi ya şafi şifamızı ver yarabbi el rezzak er rafi mübarek ayda evlerimize hayırlı bol bereket nasip eyle yarabbi el muheymin sevdikleriimizi bizi hamileleri ve karnındaki bebekler koru yarabbim bizlerede hamile olmayı nasip ettiğinde bizide karnımızdaki bebeğide koru yarabbim allahım bu yolda uğraşan senelerce uğraşan her ay umutlanan anne olmak isteyen kadınlar var onların her ay yeşeren umudu sensin medeti sensin yarabbim sen kapından geri çevirme bizleri bu yolda maddi manevi üzmeden tez zamanda ver yarabbim eşlerimize sağlık güç kuvvet ver huzur ver evleirmize yarabbim ve kalbimize iman ver ki her zaman sadece senden isteyelim yarabbi herşeyin sahibi sensin drlar ilaçlar sadece birer vesiler sen istersen onlar bize derman olur sen istersen bizler evlatlarımıza kavuşuruz ya zül celali vel ikram hazinen o kadar genişki bizlere hazinenden ikram et yarabbim peygamber efendimizin nur yüzü güzel sözü onun yaptığı ibadetler hürmetine onun sünnetleri hürmetine ve senin izzetin hürmetine 99 ismi şerifin hürmetine ve sadece ve sadece peygamber efendimizin bildiği o mübarek ismi şerifin hürmetine dualarımız kabul et sana yalvararak istiyoruz yarabbim sana güveniyoruz en büyük umudumuzsun kapından çevirme bizi allahım (amin )

sendende razı olsun içimden ne geldiyse aklıma ne şekilde geldiyse içten çok içten hem dua ettim rabbime hem yazdım biliyorsun allah gökte değil her yerde ama yazılı ama sesli bütün duaları işitir

sendende razı olsun içimden ne geldiyse aklıma ne şekilde geldiyse içten çok içten hem dua ettim rabbime hem yazdım biliyorsun allah gökte değil her yerde ama yazılı ama sesli bütün duaları işitir

anladım canım didimden izmir nerden baksan 2buçuk 3 saat sürüyor sırf 6saat yol bide orda hastanede oyalanırlar akşam 11 anca döner eve ben çıkıyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyakşam bakarım

ayçacım, kuzucum, gülaycım ben geldim canlarım.

ayçam kız ellerine sağlık irmik helvasına bayılırım benim için de ye canım arkadaşım.

kuzucum niye özür diliyorsun ne güzel paylaşmışsın bilgini fena mı yaptın canım :))))

gülaycım inşallah Allah bu mubarek ayda dularımızı kabul eder, isteyen herkese anneliği tattırır inşallah.

edacım aydın da oturuyor bildiğim kadarıyla ama test için izmire gitmiş olabilir. gelmemiş hala ben de çok meraktayım. hayırlı haberlerle gelir inşallah.

ben de yine test yaptım silikçe bir çizgi çıktı, dün hiç çıkmamıştı biliyorsunuz. neden hala yapıyorum bilmiyorum ama yapıyorum işte :)))

AyÇa unuttum kızımın adıda ayÇa ablası bugÜn 11 bİttİ 12gİrdİ

Hadi ya çok güzel...Masallah Masallah 12 Yaşında kızın var demek Adaşım demek Allah uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli. Doğum gününü kutlarsın gülaycım öpüver yanaklarından a.s. :1hug:

bende böyle genc anne olmak istiyorummmmmmmmmm klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…