Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım delirme :) sıcaktan bozulmuş olsa kontrol çizgisi de çıkmazdı olur mu öyle şey. içini ferah tut bebişini de sıkıntıya sokma bakıyım klava: kendine yer hazırlıyor o şimdi sıkıntıya hiç gelemez oklava geliyor sana bak klava:

ah canım ah senide görürüz inşallah. benimde dualar bi tuhaf dimi benim gibi. duamı bedduamı belli değil. ama inşallah sen sakin olabilirsin test yaptırmaya giderken.

ah canım ah senide görürüz inşallah. benimde dualar bi tuhaf dimi benim gibi. duamı bedduamı belli değil. ama inşallah sen sakin olabilirsin test yaptırmaya giderken.

canım benim senin duaların da senin kadar temiz :)) Allah razı olsun senden. ben test yaptırmaya giderken (inşallah) senin de bana oklava göstermen gerekecek canım. ama oklava sırası önce bende. Allah yardımcın olacak canım, inşallah minik eda haberiyle döneceksin bize :Saruboceq:

inşallah canım arkadaşım sende böyle beni yersin ne olucak nasıl olcak diye bende klava: gösteririm.

inşallah canım arkadaşım sende böyle beni yersin ne olucak nasıl olcak diye bende klava: gösteririm.

inşallah canım arkadaşım benim, sen oklavayı göstermekle kalma döv beni razıyım yeter ki gelsin bebişlerimiz :)) sen umudumuz ol, gülay da umudumuz olsun gerisi gelecek ben inanıyorum opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.
nasılsınız bugün .?
gecmisi okudum da, eda hala gitmemissin öglenden sonra gidicekmissin. insallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm bnm. gülay da yok ortalıklar da gitti herhalde o :)
kitty cnmmm annemlerdeyim ben 2-3gündür. regl olim öyle baslicam ates olcme yontemine artık.

canım malesef bekliyorum. burda muayne olmadan kanda baktıramıyorum. oyüzden aydına gidicem 1,5 saat sürüyor ama ne yapıyım. ilerde devam etmeyi düşündüğüm bir hastane var onda yaptırıcam hem hastaneyide görmüş olurum. inşallah gerek kalmaz ateşini ölçmeye reglide olmazsın 9 ay kadar ohhh

ayça kuşum hoşgeldin. bence ateş ölçmeye gerek kalmayabilir ne dersin kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk şekerimmm :1hug: ay kız ne güzel yazmışsın öyle seennn insallah tatlım temennim o ama olurum ben bakın görün şaşırtmıyo beni hiç çünkü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dün baya gec saatte kanal'd de bir program vardı yeni baslamıs sanırım doktorum diye. Onu izledim,hamislere bakıyorlardı ultrasondan ay nasıl imrendim o bebisleri öyle görünce resmen yüzleri gözleri herseyleri belliydi. allah'ım dedim bana da ver noluurrr ! :Saruboceq:

eda cnm iyi yapmıssın o zaman dedigin gibi hem görmüs olursun. Nasılsa her zaman gidiceksin artık bebisinle beraber :CüvCüv:
insallah tatlımmm insallahhhh :Saruboceq:

selma kızlar opuyorumnanaktan

aycacım inşallah ates ölcmene gerek kalmıcak canım :Saruboceq: guzel haberler alacagız allahın izniyle herkesten teker teker opuyorumnanaktan

selam kitty hosgeldin cnmmm a.s.
nasılsın ? umarım gerek kalmaz dediginiz gibi :Saruboceq:

merhaba canım hosbuldum opuyorumnanaktan inşallah gerek kalmaz :Saruboceq::Saruboceq: merakla gulay ve scubanın test sonuclarını bekliyorum delikafadulden

ay sorma bende dört gözle bekliyorum onları.. hayırlı haberlerle gelirler insallah...

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: gulayı bilmiyorumda scuba esini bekliyor birazdan gidecek test icin opuyorumnanaktan 5 gibi belli olurmus delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…