- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.221
izmirden vazgeçtik aydında yaptırıcaz. eşim işe gitti öğlene doğru gelicek. haber vermezmiyim döner dönmez yazıcam size. doğru tahmin gece uyuyamadım mirmirmirmir. gittikçe korkmaya başladım. testler sıcaktan bozulmuş olabilirmi gibi bir sürü şey kafama takılıyor kafamçokkarıştı
canım delirme :) sıcaktan bozulmuş olsa kontrol çizgisi de çıkmazdı olur mu öyle şey. içini ferah tut bebişini de sıkıntıya sokma bakıyımklava: kendine yer hazırlıyor o şimdi sıkıntıya hiç gelemez oklava geliyor sana bak klava:
ah canım ah senide görürüz inşallah. benimde dualar bi tuhaf dimi benim gibi. duamı bedduamı belli değil. ama inşallah sen sakin olabilirsin test yaptırmaya giderken.
canım benim senin duaların da senin kadar temiz :)) Allah razı olsun senden. ben test yaptırmaya giderken (inşallah) senin de bana oklava göstermen gerekecek canım. ama oklava sırası önce bende. Allah yardımcın olacak canım, inşallah minik eda haberiyle döneceksin bize :Saruboceq:
inşallah canım arkadaşım sende böyle beni yersin ne olucak nasıl olcak diye bendeklava: gösteririm.
inşallah canım arkadaşım benim, sen oklavayı göstermekle kalma döv beni razıyım yeter ki gelsin bebişlerimiz :)) sen umudumuz ol, gülay da umudumuz olsun gerisi gelecek ben inanıyorum opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.
nasılsınız bugün .?
gecmisi okudum da, eda hala gitmemissin öglenden sonra gidicekmissin. insallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm bnm. gülay da yok ortalıklar da gitti herhalde o :)
kitty cnmmm annemlerdeyim ben 2-3gündür. regl olim öyle baslicam ates olcme yontemine artık.
ayça kuşum hoşgeldin. bence ateş ölçmeye gerek kalmayabilir ne dersin kaydirigubbakcemile5
oyyy kıymam kız iki canlı olucaksın
selam kitty hosgeldin cnmmm a.s.
nasılsın ? umarım gerek kalmaz dediginiz gibi :Saruboceq:
ay sorma bende dört gözle bekliyorum onları.. hayırlı haberlerle gelirler insallah...
ayyy şekerler ben de heyecan yaptım :))))) inşallah hepimiz o güzel haberi birbirimize verebiliriz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?