Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

o ne demektir yaaa? ona bakamıolarsa neyden öğreniolar pardon gebeliği??? :uhm: bhcg olmadan???CADIARZUCADIARZU

bhcg ölçtüler ama soruyorum kaç diye biz ona bakamıyoruz onun için izmire göndermemiz gerekiyor dedi laborant. hangi referansa değerlere göre diye sordum onuda bilmiyor. eşim heralde makineyle ölçüyorlar sonucuda bilgisayar veriyor dedi.

sağol canım ama sinir oldum okadar yol gidip hiç bir değer öğrenemedim. bide delik deşik olduğum cabası

kızlar geçmişi okuyamadım benim sonuç negatif. malesef hcg değeri yok referansta (WHO 3rdIS 75/537) yazıyor. nedemek bilmiyorum. özellikle sordum kaç çıktı diye biz ona bakamıyoruz dedi laborant.

canım bence de biraz daha bekle. bazıları adetten 10 gün sonra kan testi yaptırsa bile çıkmıyor. sen bir kaç gün sonra bir idrar tetsi daha yap. yine çift çizgi çıkarsa tekrar kanda baktırırsın. hayırlısı olsun canım.

valla çok ilginçç CADIARZU devlet hastaneleri bile bu işi daha sistematik yapıo daa şu laboratuvarın ettiğine bak sen. amaaaan kaçsa kaççç boşver bilmeyelim. bilince insanın daha çok siniri bozuluyo. geçmiş olsun canımcım, çabıcak adet ol da fikfiklere başlayalım gene opuyorumnanaktan

valla ilk kez duydum böyle bir testi...Canım üzülme emi Allah büyüktür...

tatlım çıksa da çıkmasa da üzülme lütfen. bugün olmazsa yarın mutlaka... zamanını bekliyor yüce rabbim. bebik yoksa bileme biz varız sakın üzülme sen. :1hug:

sağol tatlım tabiki illa bu ay olucak diye bir şey yok ama ben olmadığınıda tam öğrenemedim. net bir değer olsaydı 1 in altı kesin yok diyebilicektim. ben yinede yok sayıcam zaten belirtimde yoktu.

bende ilk kez böyle bişi duuyuyorum. dur bakalım edacım reglin geciksin bi o zaman cıkar. hayırlısı olsun cnm bnm.

6-7 gün daha var bekliycez elimiz mahkum.
valla kaç gündür fikfiklere ara vermiştik artık devam gelsin fikfik :jeyyar:
valla ilk kez duydum böyle bir testi...Canım üzülme emi Allah büyüktür...

bende canım hiç duymadım internette baktım henüz birşey bulamadım.

canım edam hoşgeldin.

bu ne demekmiş anlamadım ben. bhcg bakmadan nasıl anlıyorlar gebelik var mı yok mu diye... bir kadın doğumcuyla görüşsen canım, ona göstersen sonuçları. bunlar var ya da yok dememiş sana anladığım kadarıyla. dur bakalım canım bir dr la görüş önce. hayırlısı neyse o olsun ama bence tamamen yok diye birşey söylenmemiş.

ayrıca canım bu ay olmadıysa sonraki aya kısmet ama ben hala umutluiyum bir dr a göster canım arkadaşım :1hug:

edacım araştırdım da şimdi bak şöyle bişi "Dünya Sağlık Teşkilatı Standardı - WHO 3rd IS. 75/537. Yüksek Hassasiyette Ölçüm 3 dakika içinde kesin sonuç" diye çıkıyor WHO sanırım World Health Organization (Dünya Sağlık Teşkilatı) anlamında. yani gebelik testi olarak çıkıyor internette.

ama referans aralıklar belli de senin değer kaç o önemli canım hemen bakıp söyler misin?

devlet hastaneleri bile dememek lazım bence arkadaşım aslında kadın hastalıkları hastaneleri var eğitim ve araştırma hastaneleri devlet hastanesi onlar bir sürü özeli bile tek geçer tek sorun beklemek oralarda o zor

beta hcg yi ölçüp kaç olduğunu nasıl söyleyemiyolar çok ilginç yapılan ölçümün amacı çıkan değeri öğrenmektir öyle değilmi nasıl ölçmüşler anlayamadım

ben burada yaptırmıştım bir kere beta hcg yaptırmak istiyorum dmştm yapmıslardı 1 saat sonrada vermislerdi tabi sonuc negatifti ama. ben anlamadım nasıl bişi yapmıslar.S

scuba arkadaşım sanırım daha önce idrar testi yaptın çift çizgi çıktı öylemi bilmiyorum ama eğer çıktıysa kendine dikkat et çünki büyük ihtimalle hamilesindir uzman tv de uzman dr dan dinledim de ben bi ara idrar testlerinde negatif çıkan sonuç erken yapıldığı zman yanılma payı çok yüksek ama pozitif sonuçta ise yanılma payı çok düşüktür çünki bu testler sadece ve sadece beta hcg hormonuna duyalıdırlar eğer bi kimyasal gebelik yoksa yani çatlama iğnesi filan olmadıysan büyük ihtimalle hamilesindir canım ama biliyorsun çatlama iğnesi olduysan ve testi erken yaptıysan kimyasal gebelik olabilir yani çatlama iğnesi bildiğim kadarıyla hamile kadınların idrarından yapılıyor bu yüzden idrarında bhcg çıkmış olabilir sonuç olarak çatlama iğnesi oldunmu birde testi ne zaman yaptın bu önemli

çift çizgiyi yakaladım anlamadıgım şeyse 24 saat sonramı birlikte olmak lazım
çünkü diyorki...
If two color bands are visible and the test band is equal to or darker than the control band, one will probably ovulate in the next 24-48 hours. If one wants to be pregnant, the best time to have intercourse is after 24 hours but before 48 hours.
çift çizgi çıktıktan 24-48 saat içinde yumurtama olacak eger hamile kalmak isteniyorsa birlikte olmak için en iyi zaman 24 saat sonrası fakat 48 saaten önce?????????????????

evet canım sorunda o zaten değer yok. o dediğin alet kullanıldı heralde testde çok çabuk çıktı zaten sonuç. yani o standardın ne olduğunu bilsem en azında sonucun hangi değerden düşük olduğu belli olurdu.

canım testte herhangi bir sayı rakam yazı hiç mi bir şey yok

yok tatlım kendi çatladı yumurtam. çizgi gölge gibi çok çok silik gölge gibi. bir süre yapmıycam test falan boşuna sitres oluyorum. 6 gün sonra regli günüm o zaman belli olur canım.

çift çizgiyi görünce 2-3 gün hergün çalışın kaçırma ihtimaliniz olmamış olur. hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…