- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.321
o ne demektir yaaa? ona bakamıolarsa neyden öğreniolar pardon gebeliği??? :uhm: bhcg olmadan???CADIARZUCADIARZU
eda ümidini kaybetme ben hatırlıyorum en sonki düşügümü adetim 2gün geçmişti ve bende b hcg yaptırmıştım 2.14 çıkmıştı biliyorsun 5altı çıkarsa negatif çıkıyor ama iki sonra yaptırdıgım b hcg 80 çıkmıştı öyüzden biraz sabret adet günün gelsin canım
kızlar geçmişi okuyamadım benim sonuç negatif. malesef hcg değeri yok referansta (WHO 3rdIS 75/537) yazıyor. nedemek bilmiyorum. özellikle sordum kaç çıktı diye biz ona bakamıyoruz dedi laborant.
bhcg ölçtüler ama soruyorum kaç diye biz ona bakamıyoruz onun için izmire göndermemiz gerekiyor dedi laborant. hangi referansa değerlere göre diye sordum onuda bilmiyor. eşim heralde makineyle ölçüyorlar sonucuda bilgisayar veriyor dedi.
bhcg ölçtüler ama soruyorum kaç diye biz ona bakamıyoruz onun için izmire göndermemiz gerekiyor dedi laborant. hangi referansa değerlere göre diye sordum onuda bilmiyor. eşim heralde makineyle ölçüyorlar sonucuda bilgisayar veriyor dedi.
tatlım çıksa da çıkmasa da üzülme lütfen. bugün olmazsa yarın mutlaka... zamanını bekliyor yüce rabbim. bebik yoksa bileme biz varız sakın üzülme sen. :1hug:
6-7 gün daha var bekliycez elimiz mahkum.canım bence de biraz daha bekle. bazıları adetten 10 gün sonra kan testi yaptırsa bile çıkmıyor. sen bir kaç gün sonra bir idrar tetsi daha yap. yine çift çizgi çıkarsa tekrar kanda baktırırsın. hayırlısı olsun canım.
valla kaç gündür fikfiklere ara vermiştik artık devam gelsin fikfik :jeyyar:valla çok ilginçç CADIARZU devlet hastaneleri bile bu işi daha sistematik yapıo daa şu laboratuvarın ettiğine bak sen. amaaaan kaçsa kaççç boşver bilmeyelim. bilince insanın daha çok siniri bozuluyo. geçmiş olsun canımcım, çabıcak adet ol da fikfiklere başlayalım gene opuyorumnanaktan
valla ilk kez duydum böyle bir testi...Canım üzülme emi Allah büyüktür...
valla çok ilginçç CADIARZU devlet hastaneleri bile bu işi daha sistematik yapıo daa şu laboratuvarın ettiğine bak sen. amaaaan kaçsa kaççç boşver bilmeyelim. bilince insanın daha çok siniri bozuluyo. geçmiş olsun canımcım, çabıcak adet ol da fikfiklere başlayalım gene opuyorumnanaktan
edacım araştırdım da şimdi bak şöyle bişi "Dünya Sağlık Teşkilatı Standardı - WHO 3rd IS. 75/537. Yüksek Hassasiyette Ölçüm 3 dakika içinde kesin sonuç" diye çıkıyor WHO sanırım World Health Organization (Dünya Sağlık Teşkilatı) anlamında. yani gebelik testi olarak çıkıyor internette.
ama referans aralıklar belli de senin değer kaç o önemli canım hemen bakıp söyler misin?
evet canım sorunda o zaten değer yok. o dediğin alet kullanıldı heralde testde çok çabuk çıktı zaten sonuç. yani o standardın ne olduğunu bilsem en azında sonucun hangi değerden düşük olduğu belli olurdu.
scuba arkadaşım sanırım daha önce idrar testi yaptın çift çizgi çıktı öylemi bilmiyorum ama eğer çıktıysa kendine dikkat et çünki büyük ihtimalle hamilesindir uzman tv de uzman dr dan dinledim de ben bi ara idrar testlerinde negatif çıkan sonuç erken yapıldığı zman yanılma payı çok yüksek ama pozitif sonuçta ise yanılma payı çok düşüktür çünki bu testler sadece ve sadece beta hcg hormonuna duyalıdırlar eğer bi kimyasal gebelik yoksa yani çatlama iğnesi filan olmadıysan büyük ihtimalle hamilesindir canım ama biliyorsun çatlama iğnesi olduysan ve testi erken yaptıysan kimyasal gebelik olabilir yani çatlama iğnesi bildiğim kadarıyla hamile kadınların idrarından yapılıyor bu yüzden idrarında bhcg çıkmış olabilir sonuç olarak çatlama iğnesi oldunmu birde testi ne zaman yaptın bu önemli
canım testte herhangi bir sayı rakam yazı hiç mi bir şey yok
çift çizgiyi yakaladım anlamadıgım şeyse 24 saat sonramı birlikte olmak lazım
çünkü diyorki...
If two color bands are visible and the test band is equal to or darker than the control band, one will probably ovulate in the next 24-48 hours. If one wants to be pregnant, the best time to have intercourse is after 24 hours but before 48 hours.
çift çizgi çıktıktan 24-48 saat içinde yumurtama olacak eger hamile kalmak isteniyorsa birlikte olmak için en iyi zaman 24 saat sonrası fakat 48 saaten önce?????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?