Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım merka ettiğim için soruyorum hamile kalmana engel bi sorun vamı ve vars bunun için bişi kullanıyormusun yada yumurtlamana engel bi sorun varmı adet düzensizliği hormon bozukluğu

canım merka ettiğim için soruyorum hamile kalmana engel bi sorun vamı ve vars bunun için bişi kullanıyormusun yada yumurtlamana engel bi sorun varmı adet düzensizliği hormon bozukluğu

kuzucum benim bildiğim yok canım. inşallah yoktur :Saruboceq:

bu ay yeni karar verdik bebek için. dr a gitmedim daha. adetlerim oldukça düzenlidir. korunurken de eşim korunuyordu ben bişi içmiyordum. kısmet canım inşallah hemen olur da keseyi görmek için giderim dr a. yoksa 3 ay kadar bekleyip gitmeyi düşünüyorum ama inşallah dediğim gibi olur kese görmeye giderim kaydirigubbakcemile3

Testin coksa yap canım benimmm :)
ben yarın evime gidicem bende yaparım gidince merak ettim ne durumda acaba.

canım benim hoşbuldum ayçacım. yapıcam eda yap demişti. sen de yap eve gidince hayatım.

bu arada bence eda harika haberi aldı koçişiyle kutluyorlar opuyorumnanaktan Şeniz

inşallah allah ağzından duysun

benim de kociş gel de iki çift laf edelim diyor ama kalkamıyorum bilgisayar başından nerde kaldı bu kız yaaaaaaaa.

birazdan geliyorum ben canım bi kocişe bakıyım :)

tamam handecim. bende iftara hazırlanayım. artık iftarı ettikten sonra görüşürüz.
allah kabul etsin şimdiden.

İNŞALLAH CANIM EN YAKIN ZAMANDA ALLAH GÖZÜNDEKİNİ GÖNLÜNDEKİNİ NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

offf eda hala yok kızlar. ben tekrar bakmaya gelicem inşallah geldiğimde hayırlı haberlerle gelmiş olur edacım da.

ayçam, kuzum, gülaycım Allah kabul etsin orucunuzu.

kızlar geçmişi okuyamadım benim sonuç negatif. malesef hcg değeri yok referansta (WHO 3rdIS 75/537) yazıyor. nedemek bilmiyorum. özellikle sordum kaç çıktı diye biz ona bakamıyoruz dedi laborant.

kızlar geçmişi okuyamadım benim sonuç negatif. malesef hcg değeri yok referansta (WHO 3rdIS 75/537) yazıyor. nedemek bilmiyorum. özellikle sordum kaç çıktı diye biz ona bakamıyoruz dedi laborant.

o ne demektir yaaa? ona bakamıolarsa neyden öğreniolar pardon gebeliği??? :uhm: bhcg olmadan???CADIARZUCADIARZU

eda ümidini kaybetme ben hatırlıyorum en sonki düşügümü adetim 2gün geçmişti ve bende b hcg yaptırmıştım 2.14 çıkmıştı biliyorsun 5altı çıkarsa negatif çıkıyor ama iki sonra yaptırdıgım b hcg 80 çıkmıştı öyüzden biraz sabret adet günün gelsin canım

tatlım çıksa da çıkmasa da üzülme lütfen. bugün olmazsa yarın mutlaka... zamanını bekliyor yüce rabbim. bebik yoksa bileme biz varız sakın üzülme sen. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…