- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.301
ayçacım, kuzucum, gülaycım ben geldim canlarım.
ayçam kız ellerine sağlık irmik helvasına bayılırım benim için de ye canım arkadaşım.
kuzucum niye özür diliyorsun ne güzel paylaşmışsın bilgini fena mı yaptın canım :))))
gülaycım inşallah Allah bu mubarek ayda dularımızı kabul eder, isteyen herkese anneliği tattırır inşallah.
edacım aydın da oturuyor bildiğim kadarıyla ama test için izmire gitmiş olabilir. gelmemiş hala ben de çok meraktayım. hayırlı haberlerle gelir inşallah.
ben de yine test yaptım silikçe bir çizgi çıktı, dün hiç çıkmamıştı biliyorsunuz. neden hala yapıyorum bilmiyorum ama yapıyorum işte :)))
canım merka ettiğim için soruyorum hamile kalmana engel bi sorun vamı ve vars bunun için bişi kullanıyormusun yada yumurtlamana engel bi sorun varmı adet düzensizliği hormon bozukluğu
Testin coksa yap canım benimmm :)
ben yarın evime gidicem bende yaparım gidince merak ettim ne durumda acaba.
kuzucum benim bildiğim yok canım. inşallah yoktur :Saruboceq:
bu ay yeni karar verdik bebek için. dr a gitmedim daha. adetlerim oldukça düzenlidir. korunurken de eşim korunuyordu ben bişi içmiyordum. kısmet canım inşallah hemen olur da keseyi görmek için giderim dr a. yoksa 3 ay kadar bekleyip gitmeyi düşünüyorum ama inşallah dediğim gibi olur kese görmeye giderim kaydirigubbakcemile3
inşallah allah ağzından duysun
Hadi ya çok güzel...Masallah Masallah 12 Yaşında kızın var demekAdaşım demek Allah uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli. Doğum gününü kutlarsın gülaycım öpüver yanaklarından a.s. :1hug:
bende böyle genc anne olmak istiyorummmmmmmmmmklava:
kızlar geçmişi okuyamadım benim sonuç negatif. malesef hcg değeri yok referansta (WHO 3rdIS 75/537) yazıyor. nedemek bilmiyorum. özellikle sordum kaç çıktı diye biz ona bakamıyoruz dedi laborant.
kızlar geçmişi okuyamadım benim sonuç negatif. malesef hcg değeri yok referansta (WHO 3rdIS 75/537) yazıyor. nedemek bilmiyorum. özellikle sordum kaç çıktı diye biz ona bakamıyoruz dedi laborant.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?