- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.341
çok sagol canım eşimin hızlı sperm sayısı%12 çıkmıştı o yüzden pek şansımız yok sanırım..zaten eylülde tüp bebek deneyecegiz bu son dogal denem olacak umarım tüp bebege gerek kalmaz..çift çizgiyi görünce 2-3 gün hergün çalışın kaçırma ihtimaliniz olmamış olur. hadi kolay gelsin
çok sagol canım eşimin hızlı sperm sayısı%12 çıkmıştı o yüzden pek şansımız yok sanırım..zaten eylülde tüp bebek deneyecegiz bu son dogal denem olacak umarım tüp bebege gerek kalmaz..
herkese bol şans
çok sagol canım eşimin hızlı sperm sayısı%12 çıkmıştı o yüzden pek şansımız yok sanırım..zaten eylülde tüp bebek deneyecegiz bu son dogal denem olacak umarım tüp bebege gerek kalmaz..
herkese bol şans
6 gün sonra mı canım daha çok varmış bu kadar acele edip stres yapma dediğin gibi bebeğin seninleyse eğer yerleşme aşamasındadır şu an hiç kendini strese sokma rabbim sana nasip eder inşallah
inşallah kalmaz canım hiç bitkisel tedavi denedinmi canım
inşallah gerek kalmaz bu mübarek günde ama şuda var şükretmelisin ki tedavi olabilme imkanında var çok şükür bu ay olmazsa öbür ay olur inşallah
inşallah canım keçiboynuzu kürü ve bal,çörek otu ,tarçın deniyoruz...
sogan kürüde yapmıştım ama sonuç alamadık...
keçi boynuzunu kaç ay kullandınız canım
evet canım çok sitres yaptım aslında neden bilmem rahatladım sanki.aman varsa var yoksa yok. ben bebek olsam bende gelmezdim bu ne sabırsız anne diye.
açıkcası çok yeni 1 ay olmadı bile:))
ama eşim kasım ayında yurtdışına çıkacak ve uzun bir süre kalacak yeni süremiz kısıtlı o yüzden biraz acele ediyoruz((
scubacım cok üzüldüm canım ya :çok üzgünüm:
üzülme canım ben sizi üzdüm diye daha çok üzülürüm. ben üzülmedim tatlım hatta bana iyi ders oldu o kadar meraklı sabırsız olurmu insan. opuyorumnanaktan meleğim
kızlar ben geldim scuba canım senin oralarda saglık ocagı felan yokmu yada polikılinık böyle yerlerde yaptırırsan daha saglıklı bi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum
hosgeldin canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?