Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çift çizgiyi görünce 2-3 gün hergün çalışın kaçırma ihtimaliniz olmamış olur. hadi kolay gelsin
çok sagol canım eşimin hızlı sperm sayısı%12 çıkmıştı o yüzden pek şansımız yok sanırım..zaten eylülde tüp bebek deneyecegiz bu son dogal denem olacak umarım tüp bebege gerek kalmaz..
herkese bol şans

6 gün sonra mı canım daha çok varmış bu kadar acele edip stres yapma dediğin gibi bebeğin seninleyse eğer yerleşme aşamasındadır şu an hiç kendini strese sokma rabbim sana nasip eder inşallah

inşallah gerek kalmaz bu mübarek günde ama şuda var şükretmelisin ki tedavi olabilme imkanında var çok şükür bu ay olmazsa öbür ay olur inşallah

6 gün sonra mı canım daha çok varmış bu kadar acele edip stres yapma dediğin gibi bebeğin seninleyse eğer yerleşme aşamasındadır şu an hiç kendini strese sokma rabbim sana nasip eder inşallah

evet canım çok sitres yaptım aslında neden bilmem rahatladım sanki.aman varsa var yoksa yok. ben bebek olsam bende gelmezdim bu ne sabırsız anne diye.

evet canım çok sitres yaptım aslında neden bilmem rahatladım sanki.aman varsa var yoksa yok. ben bebek olsam bende gelmezdim bu ne sabırsız anne diye.

ilahi ama silikte olsa çift çizgi çıkması var gibi bişi dir yani yüksek ihtimalle ama idrar tahlilinde %100 sonuçlar adeti 15 gün geçerse var

üzülme canım ben sizi üzdüm diye daha çok üzülürüm. ben üzülmedim tatlım hatta bana iyi ders oldu o kadar meraklı sabırsız olurmu insan. opuyorumnanaktan meleğim

erkenden niye yoladıysak seni teste kendimede kızıyorum walla :çok üzgünüm: daha erkendi işte gebelik testindeki o silik cizgi hepimizi heyecanlandırdı birde senin atesin cok yuksek olunca iyice costuk sana engel olmadıgım icin uzgunum canım :teselli:

kızlar ben geldim scuba canım senin oralarda saglık ocagı felan yokmu yada polikılinık böyle yerlerde yaptırırsan daha saglıklı bi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum

eda sen lütfen günün gelene kadar nazik davran kendine atlama zıplama oturup kalkmaların hızlı olmasın olurmu canım hele bi günün gelsin allahın izniyle alacagız müjdeyi senden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…