Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben kaçıyorum canım öpüyorum sizleri yarın sonucu bildiririm hiç ümidim yok ama allah bilir artık hayırlısı diyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iyi geceler

h b canım kendini boşa suçluyorsun bence hepimiz heycanlandık bi tek sen deyilki allahın izniyle boşta çıkmayacak heycanımız gülay söylemişti dersiniz 6gün sonra

bende fazlasıyla umutluyum canım bos olmadıgınıda biliyorum cunku atesi cok guzel inşallah hep öyle devameder :Saruboceq:

ben kaçıyorum canım öpüyorum sizleri yarın sonucu bildiririm hiç ümidim yok ama allah bilir artık hayırlısı diyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iyi geceler
tamam canım iyigeceler opuyorumnanaktan ümidini yitirme hersey guzel olacak böyle dusun opuyorumnanaktan inşallah guzel haberle gelirsin yarın :Saruboceq::Saruboceq:

olurmu hiç öyle şey meleğim benim. ateşim ilk ölçtüğüm ay daha bile yüksekti o değil ama test benide etkiledi yoksa bu kadar erken çıkması zaten zordu. valla bak ben sizi üzdüm gereksiz yere heycanlandırdım diye üzülüyorum şimdi opuyorumnanaktan

scuba şimdi okudum geçmişi ya inşaalah bebişin seninledir biraz daha beklicez demekki 6gün sonra başka yerde taptır testi canım ya insan bilse kaç çıktığını beliriszlik çok kötü yoksa yok dersin ama sen yinede dikkat et canım ağır kaldırma

kızlar ben geldim scuba canım senin oralarda saglık ocagı felan yokmu yada polikılinık böyle yerlerde yaptırırsan daha saglıklı bi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum

sağlık ocağı var evde yaptığımız gibi kaset test yapıyorlar diye biliyorum. polikilinik labratuar yok. hatta devlet hastanesinde tek kadın doğumcu var özelde de birtek o drun muaynehanesi var. yani sadece 1 dr var. ben buraya doğum hastanesi ve izmirden biraz daha yakın belki sonrada orda devam ederim diye gittim. inşallah yarın senden güzel haberler alırız canım opuyorumnanaktan

eda sen lütfen günün gelene kadar nazik davran kendine atlama zıplama oturup kalkmaların hızlı olmasın olurmu canım hele bi günün gelsin allahın izniyle alacagız müjdeyi senden canım

ben yokmuş gibi düşünücem. ama dediklerin hepimiz için geçerli korunmadığımıza göre her daim dikkatli olmamız lazım. benim sonuç 5 dk da çıktı hiç güven vermedi bana bir daha gitmiycem heralde o hastaneye. bak seninki yarın çıkıyor sen yarın kesin sonuçla sevindiriceksin inşallah hepimizi.

canım gerçi sende biliyorsun düşük bir değer çıkarsa bile üzülmek yok çünkü çok erken daha. ama nedense bana yinede yüksek bir değer çıkıcak gibi geliyor.
iyi geceler canım opuyorumnanaktan

aynen canım şimdi kesin yok da diyemedim gidermiyim bidaha oraya. 6 gün sonra idrarda bakıcam önce. bi belli olsa istanbula gidicem reglinin bitmesini bekliycem. iyi geceler canım yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

neyse üzülmeyelim ve bayan pozitifler olmaya devam edelim canım Şenizopuyorumnanaktan

neyse üzülmeyelim ve bayan pozitifler olmaya devam edelim canım Şenizopuyorumnanaktan

evet canım işte böyle siz üzülmezseniz bende üzülmem aman yoksa daha vakti zamanı değilmiş sağlığımız yerinde olsun herşey vakti gelince olur. iyi geceler canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen canım şimdi kesin yok da diyemedim gidermiyim bidaha oraya. 6 gün sonra idrarda bakıcam önce. bi belli olsa istanbula gidicem reglinin bitmesini bekliycem.
iyi geceler canımen iyisi aslında regl gününü beklemekte biz sabredemiyoruz bizim bebişlerde bize çekip 7aylık doğarlar kesin ama bizim suçumuz değil böyle tatlı bebişler beklenmezmi kimbilir ne şirin ne tatlı olucaklar :kedi:

hadi canım git uyu stresli bir gun oldu dinlen yarın görüsürüz iyi geceler Şenizopuyorumnanaktan

ya bende gebeligimde evde gebelik testi yaptım hatta cizgi bile cıkmadı atmadım testi 2 gün sonra baktım silik cizgi var gittim kanda baktırdım pozitif cıktı testler beni hic yanıltmadı yani.düsükle sonuclandı simdi bende 16-17 cift cizgi gördüm bakalım beklemedeyiz.ama hic boyle olmazdım kızlar bıcak saplanır gibi kasıklarıma sancı giriyo belim agrıyo anlamadım ümitlenmekte istemiyorum erken daha hayırlısı

scuba cıgım insan kücük yerleri görünce büyük sehirlerin kıymetini biliyor degilmi biz hastane begenmiyoruz sen mecbur olana gidiyorsun cok kotu bi durum

scuba cıgım insan kücük yerleri görünce büyük sehirlerin kıymetini biliyor degilmi biz hastane begenmiyoruz sen mecbur olana gidiyorsun cok kotu bi durum

evet canım aynen istanbulda küçücük polikiliniklerde bile istediğin herşeyi bulabiliyorsun. sen acele etme canım zaten az kaldı yakında belli olur. dediğin türde ağrılarım 2 gün oldu ama geçti. senin devam ediyormu?

günaydın kızlaar, günümüz güzel olsun inşallah.

edacım ben senden özür dilemek istedim canım. bu kadar erken kan testi yaptırman için seni çok teşvik ettim :çok üzgünüm: yapmamam gerekirdi, çünkü gerçekten daha çok erkendi. ama o kadar inandım ki bir bebek beklediğine senin kadar olamaz tabi ama çok ama çok heyecanlandım. kusura bakma canım inan kendime çok kızdım sonra :1no2:

ama biliyor musun yine de umutsuz değilim ben şu 6 gün bir geçsin bakalım. ama bu defa hiçbir şey söylemeyeceğim sadece sessizce gününün geçmesini bekleyeceğim canım. herşey Allah'tan O'nun ol demesi yeterli. belki demiştir de... seni çok seviyorum canım arkadaşım opuyorumnanaktan

günaydın tatlişkom aynı dk girmişiz kız. ay zorla tutup kulağından getiricez sonunda bebişi. biz yokmuş gibi düşünelim olursa süpriz olur canım. bende seni çok seviyorum tatlım Şeniz
canım asıl ben özür dilerim sizide umutlandırdım beklettim. inanın sizi üzdüm diye daha çok üzüldüm.

canım burda demek istenilen "after 24 hours but before 48 hours" "24-48 arası en uygun zaman". ingilizceyi direk türkçeleştirince garip anlamlar çıkabiliyor. ama denilmek istenen yukarıda yazdığım şey. bol şanlar canım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…