- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.361
h b canım kendini boşa suçluyorsun bence hepimiz heycanlandık bi tek sen deyilki allahın izniyle boşta çıkmayacak heycanımız gülay söylemişti dersiniz 6gün sonra
tamam canım iyigeceler opuyorumnanaktan ümidini yitirme hersey guzel olacak böyle dusun opuyorumnanaktan inşallah guzel haberle gelirsin yarın :Saruboceq::Saruboceq:ben kaçıyorum canım öpüyorum sizleri yarın sonucu bildiririm hiç ümidim yok ama allah bilir artık hayırlısı diyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iyi geceler
erkenden niye yoladıysak seni teste kendimede kızıyorum walla :çok üzgünüm: daha erkendi işte gebelik testindeki o silik cizgi hepimizi heyecanlandırdı birde senin atesin cok yuksek olunca iyice costuk sana engel olmadıgım icin uzgunum canım :teselli:
kızlar ben geldim scuba canım senin oralarda saglık ocagı felan yokmu yada polikılinık böyle yerlerde yaptırırsan daha saglıklı bi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum
ben didime geldim güzelbi saglık ocgı görmüştüm akbükte tatil yaparken altın kumu indigimde görmüştüm sanırım
eda sen lütfen günün gelene kadar nazik davran kendine atlama zıplama oturup kalkmaların hızlı olmasın olurmu canım hele bi günün gelsin allahın izniyle alacagız müjdeyi senden canım
ben kaçıyorum canım öpüyorum sizleri yarın sonucu bildiririm hiç ümidim yok ama allah bilir artık hayırlısı diyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iyi geceler
scuba şimdi okudum geçmişi ya inşaalah bebişin seninledir biraz daha beklicez demekki 6gün sonra başka yerde taptır testi canım ya insan bilse kaç çıktığını beliriszlik çok kötü yoksa yok dersin ama sen yinede dikkat et canım ağır kaldırma
olurmu hiç öyle şey meleğim benim. ateşim ilk ölçtüğüm ay daha bile yüksekti o değil ama test benide etkiledi yoksa bu kadar erken çıkması zaten zordu. valla bak ben sizi üzdüm gereksiz yere heycanlandırdım diye üzülüyorum şimdi opuyorumnanaktan
neyse üzülmeyelim ve bayan pozitifler olmaya devam edelim canım Şenizopuyorumnanaktan
iyi geceler canımen iyisi aslında regl gününü beklemekte biz sabredemiyoruz bizim bebişlerde bize çekip 7aylık doğarlar kesin ama bizim suçumuz değil böyle tatlı bebişler beklenmezmi kimbilir ne şirin ne tatlı olucaklaraynen canım şimdi kesin yok da diyemedim gidermiyim bidaha oraya. 6 gün sonra idrarda bakıcam önce. bi belli olsa istanbula gidicem reglinin bitmesini bekliycem.
evet canım işte böyle siz üzülmezseniz bende üzülmem aman yoksa daha vakti zamanı değilmiş sağlığımız yerinde olsun herşey vakti gelince olur. iyi geceler canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
scuba cıgım insan kücük yerleri görünce büyük sehirlerin kıymetini biliyor degilmi biz hastane begenmiyoruz sen mecbur olana gidiyorsun cok kotu bi durum
günaydın kızlaar, günümüz güzel olsun inşallah.
edacım ben senden özür dilemek istedim canım. bu kadar erken kan testi yaptırman için seni çok teşvik ettim :çok üzgünüm: yapmamam gerekirdi, çünkü gerçekten daha çok erkendi. ama o kadar inandım ki bir bebek beklediğine senin kadar olamaz tabi ama çok ama çok heyecanlandım. kusura bakma canım inan kendime çok kızdım sonra :1no2:
ama biliyor musun yine de umutsuz değilim ben şu 6 gün bir geçsin bakalım. ama bu defa hiçbir şey söylemeyeceğim sadece sessizce gününün geçmesini bekleyeceğim canım. herşey Allah'tan O'nun ol demesi yeterli. belki demiştir de... seni çok seviyorum canım arkadaşım opuyorumnanaktan
çift çizgiyi yakaladım anlamadıgım şeyse 24 saat sonramı birlikte olmak lazım
çünkü diyorki...
If two color bands are visible and the test band is equal to or darker than the control band, one will probably ovulate in the next 24-48 hours. If one wants to be pregnant, the best time to have intercourse is after 24 hours but before 48 hours.
çift çizgi çıktıktan 24-48 saat içinde yumurtama olacak eger hamile kalmak isteniyorsa birlikte olmak için en iyi zaman 24 saat sonrası fakat 48 saaten önce?????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?