Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim kalp kalbe karşı işte opuyorumnanaktan

sen niye sıkıyorsun canını biz gaza getirdik seni iyice. 6 günün var daha benim ümidim tükenmedi ona göre :)))) umut olmadan yaşanır mı bacım inşallah umudumuz hep olsun hepimiz birbirimizi umutlandıralım sonuçta o günleri de göreceğiz inşallah...

şimdi beklemedeyiz hepimiz bakalım gelecek günler bizlere neler getirecek. bu arada yarın evlilik yıldönümüm eşime hediye olarak bebek patiği almak istiyorum ne dersiniz CADIARZU

çok güzel bir fikir minik bir paket yaptırırsın çok şirin oluyorlar canım yaaa. ama eşin hamilesin sanabilir. belki öylesin ama kesin sanabilir.üzerine güzel bir not yazıp niyetini belli edebilirsin. bu ona yakında vericeğin dünyanın en güzel hediyesi babalığının nişanesi olur. zemuszemus. şimdiden nice mutlu yıllara tatlım. seneye 3 kişi kutlarsınız inşallah.alkisalkisalkis

canım benim güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim, Allah senden razı olsun. inşallah siz de seneye 3 kişi olarak kutlarsınız canım.. isteyen herkese evlat nasip olur inşallah. opuyorumnanaktan

ben de yanlış anlayabilir diye düşündüm ama dediğin gibi not yazarak vermeyi düşünüyorum. böylece karışıklık olmaz sanırım.

bu arada benim hamilelik şüphem bile yok bu ay canım. ne zamandır sivilcem çıkmıyordu o bile çıktı, akıntı yok kupkuruyum hala. anlayacağın hiçbir belirti yok, bulantı, ağrı, uyku vs. olsun kısmet canım daha ilk aydı bu deneme olmuş oldu, daha çok erken endişelenmek için. Allah verecek zamanı gelince inşallah :1hug:

canım inşallah seneye hepimizin evinde nüfus artışı olur.
benimde her ay çenemde çıkar sivilce ben bu ay dedim niye çıkmıyor meğer geç yumurtladığım içinmiş. geçen hafta çıkar gibi oldu söndü şu an yok. benimde yok belirtim afedersin akıntı ilişki olmamasından da kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. çünkü evlenmeden önce olurdu evlendikten sonra azalmıştı. ee tabi biz varmı yokmu sitresinden uzak kaldık belki ondan olmuş olabilir kaydirigubbakcemile3

aminn canım amiiin inşallah.

benim de çenemde çıkar biliyor musun edacım ve yine çenemde çıktı. yoksa biz ikiz falan olabilir miyiz kaydirigubbakcemile5

canım bizim ilişki olmasa bile (eşim seyahatteyken veya grip durumlarında falan) bende yumurtlama zamanı o şeffaf akıntı mutlaka olurdu. bu ay tık yok. valla zaten 16 sında yumurtladığımı varsayarsak benim de adetime çok bişi kalmadı diyebiliriz. hayırlısı :)))))

olabilir canım şüpheliyim bu konuda CADIARZU kaydirigubbakcemile5

yumurtlama akıntısı her halukarda olur. ama ondan kısa süre sonra kuru döneme girerdim ben ama tabii düzenli ilişki olurdu. olmadığı zaman akıntım olurdu. bazen ailemin yanına gidiyorum o zamanda oluyor ordan biliyorum. sen testlere devam et. yumurtlama kaçtıysa bebeği yakalarsın kaydirigubbakcemile inşallah. bende 16 sı gece yumurtladım beraber bekleriz bacım opuyorumnanaktan

canım çok pardon ben yanlış yazdım 16. günümde yani 19/08 de yumurtladığımı varsayıyorum ben ama tabi sıvı tüketimi ve tuvalet tutma olayına uymadığım için (yani umarım bu yüzdendir) çift çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım biliyorsun.

bana da senin gibi olurdu ama bu ay ı ııh olmadı akıntı anlamıyorum bacım. göğüslerim az az acımaya başladı bugün ama çok normal ben yumurtlar yumurtlamaz acımaya başlar ve 9-10 gün deli gibi acır adetimden önce. bu ay geç bile kaldılar yani :roflol:

testlere sadece sen devam et dediğin için devam bacııııımmm. önceki gün hiç çizgi çıkmamışken dün gece silik çizgi çıktı yine. ama şöyle önceki gün yaptığım sizin testlerdendi. dün yaptığım kendi testlerimden belki o da etkilemiştir. amaaan neyse ne işte o kadar taktım ki daha ilk aydan hata ediyorum biliyorum klava:

ayy çok yazmışım canım arkadaşım, bu arada kasık ağrıların ne durumda canikom opuyorumnanaktan

göğüs ağrısı yumurtlamandan olabilir bu ara çalışmalara 1 günden fazla ara verme :jeyyar:
testlerde fark olucağını zannetmiyorum tatlım. sen şu 4 saate dikkat et bakarsın bugün yarın çıkar.
canım benim ağrı da diyebilirmiyim acı gibiydi daha çok cuma cumartesi özellikle akşamları baya canım yandı pazar geçmeseydi neyin nesi diye dr a gidicektim. saniyelik bir acıydı sanki içimde bir yere minik minik kesikler atılıyormuş gibiydi cumartesi, cumada bıçak saplanması gibiydi. pazar sabahı çok az oldu geçti. şimdi hiç ağrı sızı yok.opuyorumnanaktan

valla canım bizde 5 gündür falan çalışma yok benden dolayı. yorgun hissediyorum kendimi bir de çizgiler moralimi bozdu ne biliyim. bu akşam da eşim yok ben arkadaşımla kalıcam o da arkadaşımın eşiyle yazlıkta kalacak ikisi de izinli, biz bayanlar izinleri bitirdik diye gidemiyoruz :))) bu gece de çalışma olamayacak yani.. artık yarın evlilik yıldönümü şerefine çalışırız Şeniz

ağrıların tamamen geçmemiştir bence arada o kadar şiddetli olmasa da devam ediyordur sen anlamıyorsundur bana da ara ara küçük kasılmalar geliyor ama hiç can acıtı değil. herhalde hep oluyordu da bu ay dinliyorum diye fark ediyorum canım. bu ay geçti artık önümüzdeki maçlara bakıcaz zemuszemus

selam millet.. ne var ne yok? çok yazmışsınız hepsini okuyamadımmm galiba gülay bugün haber vericek ve edacım da d testte sorun çıkmışş hayırlısıı başka ne haberler varr?

eee olsun tabi yarın :jeyyar: ne olursa olsun çok ara vermemeye çalış canım.
tamamen geçmediysede o zamanki gibi değil arada gerilme gibi oluyor ama normaldede oluyordu sanırım. offf hava çok sıcak ben bi duş alıp geliyim opuyorumnanaktan görüşürüz tatlım.

idilcim hoşgeldin canım. evet bugün gülayın haberini alıcaz. hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin.

sen nasılsın canım kanama devam mı?

idilcim hoşgeldin canım. evet bugün gülayın haberini alıcaz. hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin.

sen nasılsın canım kanama devam mı?

hoşbulduk şekerrr :) inşalllah gülaydan iyi haberler alırız..
bu arada evet canım yaa melesef devam.. ne olacak sonum bilmiyorum :)

hoşbulduk şekerrr :) inşalllah gülaydan iyi haberler alırız..
bu arada evet canım yaa melesef devam.. ne olacak sonum bilmiyorum :)

idilim ya çok mu yoğun kanaman. yani seni kansız halsiz bırakmasın... dr una tekrar ne zaman gidiceksin canım. inşallah bir an önce herşey düzelir :Saruboceq:

ayçacım benim midem yanıyor birkaç gündür, reflüm azıttı herhalde ama alışığım zaten. onun dışında maşallahımız var :)

sende ne var ne yok şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…