Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim işte ne biliyim birden bir çöküş oldu bende çalışasım gelmedi ama söz devam kaydirigubbakcemile5

git yap bıcıbıcını burası çok sıcak değil hatta klimayı kapattık biz üşüdüm yaw opuyorumnanaktan

hayırlısı artık neyse adet oluyumda bari dişimi doldurayım 2gün önce bayagı bi canım yanmıştı kızlar bugün konserve melemen yapacagım kışa hazırlık başladı

gülaycım canım benim herşeyin hayırlısı. inşallah bir dahaki aya olur. ayçacın bu yeni yaşını kardeşiyle geçirme şansı bulur inşallah.

arkadaşlar merhaba ben ovulasyon testi yaptım sonuç bu çıktı bu ne demek yakın zamanda yumurta çatlıcak demekmi?çünkü hiç çizgi çıkmıyodu ilk 2. çizgi çıktı.yani kontrol çizgisine bayağı yakın bi renkte şimdi tam olarak vaktin dolmasını bekleyip baktımda.

Eklentiler

• $Görüntü005.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 51
kızlar ben geldim sonuç 1 .20 yani negatif

canım ya çok erken olduğu için de öyle çıkmış olabilir. normalde yok denicek kadar az oluyor diye biliyorum. ben korunurken reglim gecikince yaptırmıştım 0.06 çıkmıştı. yani hiç yoktu. neyse canım biz yokmuş gibi kabul edelim varsa süpriz olur ne güzel opuyorumnanaktan

canım oldukça kızarmış çizgin. ama daha tam olmamış. sen testleri yapmaya devam et bu arada eşinle de 2 günde bir çalışın.

ayrıca şöyle birşey var ben hiç 2 çizgii aynı koyulukta göremedim bu ay. bu da testten 4 saat önce sıvı tüketimini azaltıp 4 saat tuvaleti tutmak kuralına uymadığım için oldu. sen bu kurala uydun mu? uymadıysan ve yumurtlama günün olduğunu düşünüyorsan öyle de olabilir.

gülaycım kaçgün var regline belki artabilir değerin çünkü erken yaptırmıştın galiba bence regl gününde tekrarla inşaallah vardır bebişin

canım bu pozitif değil ama belirginleşmeye başlamış. gün aşırı çalışmyaya başlayabilirsin. pozitifi görünce 3 gün üstüste çalışırsın.

Sağ ol canım ben bu kurala uygun yaptım testi zaten oruçluyum die suda içemiyorum.. söylemesi ayıp sanırım 9 gibi lavaboya gittim bu durumda şartlar olgunlaşmışmıdır acaba?2 testim daha kaldı elimde onlarıda yapıcam..şöyle bi şey duymuştum bi arkadaşın doktoru demiş yumurta oluşur ama hormonal dengeler yüzünden bazen erken bazen geç çatlayabilir.benim doktorumda adetim bittikten 10 günle 20. güne kadar değerlendir demişti.bende yinede testleri yapıyorum.

teşekkür ederim arakdaşım yardımlarınız için..dediğin gibi en güzeli gün aşırı sonuçta adetlerim düzenli en fazla 10 ile 20. güne kadar.

rica ederiz canım ne demek. regl biter bitmez hamile kalan arkadaşlar bile var. sonuçta biraz da kısmet işi. bazı ay erken bazı ay geç yumurtlanıyor haliyle bir garantisi yok, işi sağlama almak lazım :)

meraba bayanlar....bikaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ve sayenizde bayağı faydalı bilgiler edindim.bana gelince ben pkoluyum ne yazıkki.adet düzensizliğim var ama kilo falan yok.hazirandan beri bizde deniyoruz henüz bi sonuca ulaşamdık.ilk defa bu ay ateş ölçümü yapıyorum ve gg dan ovulasyon testleri aldım.aynı zamanda adetimin 2. günü bal-tarçın-çörekotu yemeye başladım.ama biraz umutsuzum en son 12 ağustosta farlutal sayesinde adet oldum.bugün adetimin 14. günü.işten eve gider gitmez test yapıyorum.başlarda nerdeyse hiç ikinci çizgi yoktu.sonra daha belirgin olmaya başladı ama kontrol çizgisiyle aynı değildi.dün akşam ise nerdeyse ikinci çizgi hiç çıkmadı mafoldumben ve moralim çok bozuldu tabi.sizce ben yumurtlamıyormuyum.....herkes gibi bende bebeğime kavuşmayı çok istiyorum umarım en kısa zamanda isteyen herkesin kucakları dolar.biraz uzun yazdım kusura bakmayın..... a.s.

benim düzensziliğim yoktu ama bu sene bu 2. oldu gecikiyor. geçen senede 1 kere gecikmişti. benim testlerimde de 1 gün baya koyu çıktı ama pozitif değildi ertesi gün silikleşti bir hafta sonrada pozitifi gördüm. muhtemelen kaçırmadın düzensizlik olduğu için lh da dalgalanma oldu. ama pik yapmadan yumurtanın çatlaması zor. daha vakit var testlere devam et yakında görürsün pozitifi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…