- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.401
eee olsun tabi yarın :jeyyar: ne olursa olsun çok ara vermemeye çalış canım.
tamamen geçmediysede o zamanki gibi değil arada gerilme gibi oluyor ama normaldede oluyordu sanırım. offf hava çok sıcak ben bi duş alıp geliyim opuyorumnanaktan görüşürüz tatlım.
kızlar ben geldim sonuç 1 .20 yani negatif
arkadaşlar merhaba ben ovulasyon testi yaptım sonuç bu çıktı bu ne demek yakın zamanda yumurta çatlıcak demekmi?çünkü hiç çizgi çıkmıyodu ilk 2. çizgi çıktı.yani kontrol çizgisine bayağı yakın bi renkte şimdi tam olarak vaktin dolmasını bekleyip baktımda.
arkadaşlar merhaba ben ovulasyon testi yaptım sonuç bu çıktı bu ne demek yakın zamanda yumurta çatlıcak demekmi?çünkü hiç çizgi çıkmıyodu ilk 2. çizgi çıktı.yani kontrol çizgisine bayağı yakın bi renkte şimdi tam olarak vaktin dolmasını bekleyip baktımda.
canım oldukça kızarmış çizgin. ama daha tam olmamış. sen testleri yapmaya devam et bu arada eşinle de 2 günde bir çalışın.
ayrıca şöyle birşey var ben hiç 2 çizgii aynı koyulukta göremedim bu ay. bu da testten 4 saat önce sıvı tüketimini azaltıp 4 saat tuvaleti tutmak kuralına uymadığım için oldu. sen bu kurala uydun mu? uymadıysan ve yumurtlama günün olduğunu düşünüyorsan öyle de olabilir.
canım bu pozitif değil ama belirginleşmeye başlamış. gün aşırı çalışmyaya başlayabilirsin. pozitifi görünce 3 gün üstüste çalışırsın.
scuba agrılarım devam ediyor batmalar .karnımda kasıklarımda bilmiyorum.
meraba bayanlar....bikaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ve sayenizde bayağı faydalı bilgiler edindim.bana gelince ben pkoluyum ne yazıkki.adet düzensizliğim var ama kilo falan yok.hazirandan beri bizde deniyoruz henüz bi sonuca ulaşamdık.ilk defa bu ay ateş ölçümü yapıyorum ve gg dan ovulasyon testleri aldım.aynı zamanda adetimin 2. günü bal-tarçın-çörekotu yemeye başladım.ama biraz umutsuzum en son 12 ağustosta farlutal sayesinde adet oldum.bugün adetimin 14. günü.işten eve gider gitmez test yapıyorum.başlarda nerdeyse hiç ikinci çizgi yoktu.sonra daha belirgin olmaya başladı ama kontrol çizgisiyle aynı değildi.dün akşam ise nerdeyse ikinci çizgi hiç çıkmadı mafoldumben ve moralim çok bozuldu tabi.sizce ben yumurtlamıyormuyum.....herkes gibi bende bebeğime kavuşmayı çok istiyorum umarım en kısa zamanda isteyen herkesin kucakları dolar.biraz uzun yazdım kusura bakmayın..... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?