Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

edacım sen böyle geç yumurtlayınca acaba diye geçiyor aklımdan ben de mi öyle olacağım. neyse testlere devam ediyorum zaten bakalım neler olacak :))))))

edacım sen böyle geç yumurtlayınca acaba diye geçiyor aklımdan ben de mi öyle olacağım. neyse testlere devam ediyorum zaten bakalım neler olacak :))))))

bende çok merak ediyorum şuan içimizde neler oluyor acaba diye. ben 2. paketin siparişini vermiştim bugün gelmiş akşam eşim uğrayıp alıcak. ben yumurtladım ama 2 günde bir devam ediyorum yapmaya bakalım nasıl devam ediyor fikir olur hepimize diye. banada öyle geliyor sanki yeni yumurtlıycaksın gibi. bakalım bu akşam nasıl olucak opuyorumnanaktan

edoş sen çalışmayı bırakmayın dedin ya, eşime dedim bu akşamı iptal etseniz ne güzel olurdu diye, şimdi aradı iptal etmiş çizgi de derdine yansın koyu da olsa açık da olsa hiç çıkmasa da çalışmaya devaaam opuyorumnanaktan

evet canım çalışın çalışın boş durmak yok. canım bide sabahları çalışmak daha iyi diyorlar. biz hiç dikkat edemedik bu ay 1 kere sabah oldu sadece oda pozitifi ilk gördüğüm günün sabahıydı. yani yumurtlamadan 2 gün önceye denk geldi :)

canım benim sabah olmuyor ki imkansız bizim için. eşim de ben de çalışıyoruz. evden 7.15 de çıkıyoruz. e şimdi çalıştık diyelim ben bacakları dikicem bi 10 dk. sonra 1 saat kalkmadan yatıcam. sonra duş yap giyim çık sabah 4 de falan olması lazım o da maalesef (((

ama inşallah seninki tutmuştur edoşummmmmmmmmm opuyorumnanaktan

canım şu an nasıl ovulasyın testinin görüntüsü.hala aynı koyu çizgi çıkıyor mu?rengi açıldı mı?

bizde anca ayda 1 kere fırsat bulabildik. eşim pazarlarıda çalışıyor bazen. izin günlerinizde deniyebilirsiniz canım yerimseniben

canım şu an nasıl ovulasyın testinin görüntüsü.hala aynı koyu çizgi çıkıyor mu?rengi açıldı mı?

canım ben 2 günde 1 yapıyorum. 22 sinde yok denicek kadar silikleşmişti 24 ünde biraz daha koyuydu. bugünkünü akşam eşim gelince yapıcam. ay çok meraklıyım ben ya yumurtlamışsın hala ne bakıyon. neyse ben yapıyım sizede fikir olur canım.

iyiyim canım, evde otur otur canım sıkılıyo...hoş haftaya öyle bir durum olmayacak malum bizim okullar açılıyor.ama tatil bayağı uzun geldi bana..
bu arada gülay bacımız negatifmiş herhalde. sağlık olsun inşallah...
sen testleri yapmaya devam ediyorsun de mi?

yumurtlamadan sonra 2 günde bir yapıyorum alıştım yapmadan duramıyorum kaydirigubbakcemile3

kıslar ya bugün 14. gğnğm yine çizgi pembe çıktı kasıklarımda ince sızılar var hemde sağlı sollu ama bilemiyorum rabbim yardım etsin bana zaten durumum karışık ve zor

özgecim hoşgeldin canım nasılsın. ne zamandır göremiyordum seni. durumlar nedir :)

evet canım sizin yoğun olarak girdiğiniz saatlerde ben pek giremiyorum...valla canım testleri yapmaya devam ediyorum. bazen çoooook silik bazen hafif belirgin ikinci çizgi çıkıyor 1 saat sonra yine yapacağım testi bakalım hayırlısı inşallah...
bu arada aklıma gelmişken sorayım: sen folikasit kullanmaya başladın mı bacım?

anladım canım inşallah bugün çifti yakalarsın zemuszemus

canım ben folbiol aldım yarısını içtim sonra bıraktım ne biliyim aslında içmem lazım di mi... hata ediyorum biliyorum tekrar başlıyım en iyisi. sen içiyorsun sanırım

canım hamilelikten 3 ay önce folik asit almak lazım. bebeğin sinir gelişimi için çok önemli sakın ihmal etme...ben hamile kalmaya karar verdiğim zaman doktora gittim test falan yaptırdım. iyi oldu. mesela bende demir eksikliği vardı. ilaç kullanmaya başladım. sen doktora gözüktün mü hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…