- 18 Kasım 2008
- 327
- 8
- 318
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.421
benim düzensziliğim yoktu ama bu sene bu 2. oldu gecikiyor. geçen senede 1 kere gecikmişti. benim testlerimde de 1 gün baya koyu çıktı ama pozitif değildi ertesi gün silikleşti bir hafta sonrada pozitifi gördüm. muhtemelen kaçırmadın düzensizlik olduğu için lh da dalgalanma oldu. ama pik yapmadan yumurtanın çatlaması zor. daha vakit var testlere devam et yakında görürsün pozitifi.[/QUO
sağol canım inşallah dediğin gibi olur.Bu arada bence sende bekle biraz daha geç yumurtlama oldu diyosun o yüzden daha belli olmadı belkide gebeliğin.yakında çıkacaktır merak etme canım kaydirigubbakcemile5
benim düzensziliğim yoktu ama bu sene bu 2. oldu gecikiyor. geçen senede 1 kere gecikmişti. benim testlerimde de 1 gün baya koyu çıktı ama pozitif değildi ertesi gün silikleşti bir hafta sonrada pozitifi gördüm. muhtemelen kaçırmadın düzensizlik olduğu için lh da dalgalanma oldu. ama pik yapmadan yumurtanın çatlaması zor. daha vakit var testlere devam et yakında görürsün pozitifi.[/QUO
sağol canım inşallah dediğin gibi olur.Bu arada bence sende bekle biraz daha geç yumurtlama oldu diyosun o yüzden daha belli olmadı belkide gebeliğin.yakında çıkacaktır merak etme canım kaydirigubbakcemile5
test için regli gününü bekliycem canım şimdilik yok diye düşünüyorum varsa seviniriz hep beraber. aslında biraz değil çok geç oldu 16. gün yumurtlıycağıma 28. gün yumurtladım. hepimizin hakkında hayırlısı canım.
edacım sen böyle geç yumurtlayınca acaba diye geçiyor aklımdan ben de mi öyle olacağım. neyse testlere devam ediyorum zaten bakalım neler olacak :))))))
edoş sen çalışmayı bırakmayın dedin ya, eşime dedim bu akşamı iptal etseniz ne güzel olurdu diye, şimdi aradı iptal etmiş çizgi de derdine yansın koyu da olsa açık da olsa hiç çıkmasa da çalışmaya devaaam opuyorumnanaktan
evet canım çalışın çalışın boş durmak yok. canım bide sabahları çalışmak daha iyi diyorlar. biz hiç dikkat edemedik bu ay 1 kere sabah oldu sadece oda pozitifi ilk gördüğüm günün sabahıydı. yani yumurtlamadan 2 gün önceye denk geldi :)
bende çok merak ediyorum şuan içimizde neler oluyor acaba diye. ben 2. paketin siparişini vermiştim bugün gelmiş akşam eşim uğrayıp alıcak. ben yumurtladım ama 2 günde bir devam ediyorum yapmaya bakalım nasıl devam ediyor fikir olur hepimize diye. banada öyle geliyor sanki yeni yumurtlıycaksın gibi. bakalım bu akşam nasıl olucak opuyorumnanaktan
canım benim sabah olmuyor ki imkansız bizim için. eşim de ben de çalışıyoruz. evden 7.15 de çıkıyoruz. e şimdi çalıştık diyelim ben bacakları dikicem bi 10 dk. sonra 1 saat kalkmadan yatıcam. sonra duş yap giyim çık sabah 4 de falan olması lazım o da maalesef(((
ama inşallah seninki tutmuştur edoşummmmmmmmmm opuyorumnanaktan
canım şu an nasıl ovulasyın testinin görüntüsü.hala aynı koyu çizgi çıkıyor mu?rengi açıldı mı?
selam kızlar keyifler nasıl?
iyiyim canım, evde otur otur canım sıkılıyo...hoş haftaya öyle bir durum olmayacak malum bizim okullar açılıyor.ama tatil bayağı uzun geldi bana..
bu arada gülay bacımız negatifmiş herhalde. sağlık olsun inşallah...
sen testleri yapmaya devam ediyorsun de mi?
selam kızlar keyifler nasıl?
kıslar ya bugün 14. gğnğm yine çizgi pembe çıktı kasıklarımda ince sızılar var hemde sağlı sollu ama bilemiyorum rabbim yardım etsin bana zaten durumum karışık ve zor
özgecim hoşgeldin canım nasılsın. ne zamandır göremiyordum seni. durumlar nedir :)
evet canım sizin yoğun olarak girdiğiniz saatlerde ben pek giremiyorum...valla canım testleri yapmaya devam ediyorum. bazen çoooook silik bazen hafif belirgin ikinci çizgi çıkıyor 1 saat sonra yine yapacağım testi bakalım hayırlısı inşallah...
bu arada aklıma gelmişken sorayım: sen folikasit kullanmaya başladın mı bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?