- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.721
günaydın kızlar dün akşam 7 de kırmızı kartı yedim. 6 gün istirahatim var. sonrada canım isterse çalışıcam nasıl olsa bu ay olmıycak rahatım ohhh.
günaydın edacım...
üzüldüm diyecektim ki fark ettim sen çok rahatsın. zamanı gelince olacağını biliyorsun. Allah gönlündekine bir an önce kavuşmayı nasip etsin canım arkadaşım. a.s. opuyorumnanaktan
canım üzülme bende tuhaf bir şekilde üzülmedim. ben normaldede takıntılı bir tipim bu mevzuyada çok taktım ama önümüzdeki ay istesemde takamıycam ondan rahatım heralde. dediğin gibi hep hayırlısını hayırlı zamanda isteriz rabbim bilir en hayırlı zamanda verir. acayip rahatladm yaw.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
ayyy birtanem, canım arkadaşım çok çok çok sevindim. :teytey: opuyorumnanaktan
Allah nazarlardan korusun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına. canım yaaa. içime doğuyordu ama bişi diyemiyordum. 1.20 değer olur mu yaa diyordum, kesin bişi var diye geçiriyordum içimden. canım çok çok tebrik ederim seni ve eşini...
bir de müsait zamanında belirtilerini yaz canım noooluuura.s.
amin canım en yakın zamanda allahım sizlerede nasip eder inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
tebrikler canım ya cok sevindimmmmmmmm :dance::teytey::1hug:a.s.
canım belirtiler kasıklarımda ve belimde böyle çok şiddetli deyil ama iyne batar gibi ara ara ve belimde agrıyordu aralarda göhsümün arasında yanma ve bu arada hiç akıntım olmadı
allah razı olsun canım darısı başınıza inşallah en yakın zamanda:Saruboceq:
canım çok teşekkürler. bunlar da aklımızda olsun demek ki herkesde akıntı olmayabiliyormuş bak, ben bunu bilmiyordum.
ayy canım yaaa. oruca ara veriyorsun di mi gülaycım biliyorsun beslenme çok önemli. gerçi senin 2. anneliğin ben de kalkmış nasihat ediyorum :kedi: canım benim kucağına aldığın günleri de haber almak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?