Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

günaydın kızlar dün akşam 7 de kırmızı kartı yedim. 6 gün istirahatim var. sonrada canım isterse çalışıcam nasıl olsa bu ay olmıycak rahatım ohhh.

günaydın edacım...

üzüldüm diyecektim ki fark ettim sen çok rahatsın. zamanı gelince olacağını biliyorsun. Allah gönlündekine bir an önce kavuşmayı nasip etsin canım arkadaşım. a.s. opuyorumnanaktan

canım üzülme bende tuhaf bir şekilde üzülmedim. ben normaldede takıntılı bir tipim bu mevzuyada çok taktım ama önümüzdeki ay istesemde takamıycam ondan rahatım heralde. dediğin gibi hep hayırlısını hayırlı zamanda isteriz rabbim bilir en hayırlı zamanda verir. acayip rahatladm yaw.

en güzelini demişsin canım hayırlısı en hayırlı zamanda gelir inşallah hepimiz için, herkes için... :Saruboceq:

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

ayyy birtanem, canım arkadaşım çok çok çok sevindim. :teytey: opuyorumnanaktan

Allah nazarlardan korusun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına. canım yaaa. içime doğuyordu ama bişi diyemiyordum. 1.20 değer olur mu yaa diyordum, kesin bişi var diye geçiriyordum içimden. canım çok çok tebrik ederim seni ve eşini...

bir de müsait zamanında belirtilerini yaz canım noooluuur a.s.

dün akşam hastaneye gittik başım ve kasıklarım çok agrıyordu doktoe korunup korunmadıgımı sordu bende korunmuyorum dedim b hcg yaptık 11.70 çıktı çok yeni bi gebelik dedi ve kadın doguma yolladı ordada ultrasonla bakıldı çol küçük dedi daha gebelik 1500 olmadan keseyi göremeyiz dedi yani bekliyoruzzzzz artık

amin canım en yakın zamanda allahım sizlerede nasip eder inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

canım belirtiler kasıklarımda ve belimde böyle çok şiddetli deyil ama iyne batar gibi ara ara ve belimde agrıyordu aralarda göhsümün arasında yanma ve bu arada hiç akıntım olmadı

canım belirtiler kasıklarımda ve belimde böyle çok şiddetli deyil ama iyne batar gibi ara ara ve belimde agrıyordu aralarda göhsümün arasında yanma ve bu arada hiç akıntım olmadı

canım çok teşekkürler. bunlar da aklımızda olsun demek ki herkesde akıntı olmayabiliyormuş bak, ben bunu bilmiyordum.

ayy canım yaaa. oruca ara veriyorsun di mi gülaycım biliyorsun beslenme çok önemli. gerçi senin 2. anneliğin ben de kalkmış nasihat ediyorum :kedi: canım benim kucağına aldığın günleri de haber almak nasip olur inşallah

bebekim cok garip birsey oldu gulaycvıms rep yani puan verirken ona yazacaımı sana yazmısım acaba bu bir işaretmi sıra sendemi :dance: gulaycıma söyle yazmıstım sana geldi
" tebrikler canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah "kaydirigubbakcemile3

olsun canım ne demek kalmamış sen iyi düşüncelerinle beni uyarıyorsun sagol canım ama ben oruç tutmuyorum sahah iyne akşam hapımvar işmem gereken ve vurmam gereken bende kan pırtılaşması var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…