- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.701
iyiyim canım sen nasılsın
gülay canım hosbulduk gecmisi okuyayim dedim ama okuyamadim vallahi baya geride kalmisim
nasilsiniz? napiyorsun regl olmadın degil mi ?
olmadım daha canım iki sefer kanda baktırdım ikiside 1.20 çıktı anlamadım
inşallah olmamışsındır olmadım de
hım canım şimdi anladım. bak hande ikisini aynı anlarda kullandı. mavide silik çizgi çıkarken morda hiç çizgi yokmuş. yani sen şuan bizimkinden yapıyor olsan muhtemelen çok silik bir çizgi çıkacaktı. her durumda biraz daha vaktin var demektir. ben bi ölçtükleri değerleri araştırıyım aynımı diye
yani mavi olan wond... la başlıyor o marka olan ovulasyon testi çok hassas değil sanırım mor olanı hiç görmedim ozaman bu kullandığım mavi ovulasyon testi tam kızarması gerekiyor bugün 2 kez test yaptım ama önceki yaptıklarıma göre çok silik çıktı dur resmi yüklüyorum anlarsın baya silik çıktı o nedenle bende şu düşünceye kapıldım
1- benim yaptığım testte en fazla okadar koyu çıkıyor(((yani yumurtladım ve bugün bitti)))
2-yumurtlamam tam gerçekleşmiyor
3-hormonal dengemde sanırım büyük bir sorun var (((hormonlarımın gazabına uğradım)))
ya zeka testi çözüyorum yani beyninin kaç gram olduğunu anlıyosun 1.sıraya yerleştim ama yemin ederim bu testlere beynim basmıyor sanırım ovulasyon testinde sondan 1. sıradayım allah tahsilatımı affetsin yarappim inme inicek AYYYYYYY ÇOK BUNALDIM
yeni evliydim yenisin korunma olur dediler 4 ay geçti hemen nasihatlar başlar ya olsun olsun kafana takma benim 6 ay sonra olmuştu diğeri çıkar 1 sene sonra der annem ordan bende ilk evlendiğimde 1 sene 4 ay sonra hamile kaldım der kafana takma kalırsın derler DAHA SONRA 8 AY GEÇER VE KAFAMA TAKMIŞIMDIR HALİYLE YUMURTLAMA GÜNÜ HESABINA GİRİŞİRİM ORDAN BİRİ ÇIKAR DERKİ ESKİDEN YUMURTLAMA ZAMANIMI VARDI BOŞ VER ÖLE şeyleri sen oluruna bırak düşünme der tam 2 ay oluruna bırakırım ses seda çıkmaz haliyle 10 ay olmuştur derken eşimle 11 ayımızda kontrole gideriz sorun çıkmaz AMA ETRAFIMDAKİLER DR. DAHA İYİ BİLİYOLAR YA KAFALARINA GÖRE YOK İLTİHAP VARDIR RAHMİNE BAKTIRDINMI TERS OLABİLİR YOK EFENDİM ORANA BAKTIRDINMI DİYE BAŞLARLAR BİLMİŞLİK YAPMAYA DERKEN KOSKOCA 18 AYI GERİDE BIRAKARAK 19 . AYIMIZA GİRERİZ AMA SONUÇ TABİKİ SONUÇSUZ ARKADAŞLAR BEN SON NOKTAYI NEZAMAN KOYUCAM BÖLE BÖLE YAŞLANCAM BİLİYORUM BİRDE EŞİMLE ARAMDA 9 YAŞ VAR GARİBİM BABA OLMAK İSTİYOR BENDE ANNE kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
selam canlarım hepinize iyi pazarlaaar. gerçi gün bitiyor neredeyse ama :))))
bumeracım benimki de aynen senin gibi oldu. 2 gün neredeyse 2. çizgi kadar koyuydu ama aynı renk olmadı. tam olacak derken solmaya başladı. bir arkadaş vardı forumda onun asla aynı renk tutmamış, en koyu olduğu günler çalışmış ve hamile kalmış. inşallah bizim de öyle olur canım. Allah isteyen herkese evlat verir inşallah :Saruboceq:
kızlar ben oynamıyorum artık. malesef oyun dışı kaldım. kırmızı kartı gördük yine.
kızlar ben oynamıyorum artık. malesef oyun dışı kaldım. kırmızı kartı gördük yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?