- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.761
ayyy herkesler gelmiş kutlamalara başlanmış anacım.. ne harika bir pzt bu maşşallahher günümüz böyle olsun inşallaaah kaydirigubbakcemile5
UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....
isim - ilk test tarihi-- SON DURUM
1.idil - mola verdii
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı ve 19/08/20/08/2009 kızardı
4.İronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı
6.Scuba / / 15.08.2009 kızardıı
7.Gülay /10.08.2009 / 18.08.2009 / kızardı
8.kuzunaz / ...../......./kızarmaya baaşladı
9.loneliness / 16.08.2009 / kızardı
10.bumera /20.08.2008/ kızarmaya başladı
HAMİŞLERİMİZZZ 1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv
12-gülay.30 :CüvCüv: 31/08/09
dün akşam hastaneye gittik başım ve kasıklarım çok agrıyordu doktoe korunup korunmadıgımı sordu bende korunmuyorum dedim b hcg yaptık 11.70 çıktı çok yeni bi gebelik dedi ve kadın doguma yolladı ordada ultrasonla bakıldı çol küçük dedi daha gebelik 1500 olmadan keseyi göremeyiz dedi yani bekliyoruzzzzz artık
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
gülaycım çok tebrik ederim canım, hayırlısı olsun, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah, bir soracağım yalnız merak ettim de, daha önce bhcg 1.20 mi çıkmıştı sende, yani bu adetin kaçıncı günü çıkmıştı ve kaçıncı günü 11.70 çıktı tekrar,
Çünkü benim de cuma günü adetimin 17.günü kanamam başladığı için doktora gittim hcg baktırdı 1.50 çıktı, bugün pazartesi ve kanamam kesildi, 3 gün sürdü, dr bana bunun adet kanaması olmadığını, tekrar 6 eylülde normal adetini bekle, gebe değilsin dedi, ama şimdi sende daha önce 1.20 diye okuyunca ben şaşırdım, şimdi günümü neye göre hesap edeceğim ve ayrıca sen daha 1.20 yaptırıp da kaç gün sonra hamileliğin çıktı, dr bana kesin söyledi hamilelik yok diye ama.....
Canım tebrik ederim, sağlıklı bir hamilelik dilerim. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah:sm_cool:
selam kıslar...maşallah ne güzel haberler var burda içim açıldı vallahi...gülaycım tebrik ederim...Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah...eh darısı da başımıza...
canım benim adetime 4gün vardı ilk yaptıgımda 1.20 çıktı 2gün kala yaptırdım gine 1.20 çıktı dün adet günümdü 11.70 çıktı umarım yardımcı olmuşumdur
çok sagol darısı sizlern başına en yakın zamanda inşallahtebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... süper bir haber..
nazar değmesin...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım benim adetime 4gün vardı ilk yaptıgımda 1.20 çıktı 2gün kala yaptırdım gine 1.20 çıktı dün adet günümdü 11.70 çıktı umarım yardımcı olmuşumdur
sen herhalde geç yumurtlamışsın dimi?? peki idrar testi yaptın mı hiç evde orda çıktı mı??
yaptım canım iki sefer idrar tahlili yaptım çok çok silikte olsa 2ci çizgiyi gördüm ama aynı gün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı dün doktor oltrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi
canlarım benim ne güzel haber di miiiiiii. ayçacığa kardeş geliyoooor ayyy çok mutlu oldum :))))))))
ben de öylesine bir test yapmıştım 27 sinde ama tek çizgi çıktı öbürünün esamesi bile yoktuzaten ovulasyon testlerine de devam ediyorum biliyorsunuz. artık o da hep tek çizgi çıkıyor. hani hamile arkadaşlarda hep çift çıkmaya devam ediyordu ya. o yüzden umudum yok.. kısmet..
ay canım ayça durumu biraz karışık ayçaya daha söyleyemedik öbür düşüklerimde çok üzüldü çocugum iki sefer mahvoldu bir ay duyuyo annesi hamile önümüzdeki ay bebek ölüyor o yüzden 2 yalık olmadan söylemeyi düşünmüyorum bu sefer
kız güloş senden bişi istesem yapar mısın be canım. elinde ovulasyon testi varsa denemek için yapsana bir tane bakalım gerçekten çift mi çıkacak sende de. çok merak ettim opuyorumnanaktan
tabi haklısın canım ama inşallah bu sefer olmayacak öyle kötü şeyler, aklına bile getirme Allah korusun. sen daha iyi bilirsin canım biraz daha büyüsün bebişin ayçaya o zaman söylersin haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?