Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

gülaycım çok tebrik ederim canım, hayırlısı olsun, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah, bir soracağım yalnız merak ettim de, daha önce bhcg 1.20 mi çıkmıştı sende, yani bu adetin kaçıncı günü çıkmıştı ve kaçıncı günü 11.70 çıktı tekrar,

Çünkü benim de cuma günü adetimin 17.günü kanamam başladığı için doktora gittim hcg baktırdı 1.50 çıktı, bugün pazartesi ve kanamam kesildi, 3 gün sürdü, dr bana bunun adet kanaması olmadığını, tekrar 6 eylülde normal adetini bekle, gebe değilsin dedi, ama şimdi sende daha önce 1.20 diye okuyunca ben şaşırdım, şimdi günümü neye göre hesap edeceğim ve ayrıca sen daha 1.20 yaptırıp da kaç gün sonra hamileliğin çıktı, dr bana kesin söyledi hamilelik yok diye ama.....

selam kıslar...maşallah ne güzel haberler var burda içim açıldı vallahi...gülaycım tebrik ederim...Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah...eh darısı da başımıza...

bu arada benim adet günüm yarın..5 günden beri test yapıyorum.(hatta dün fellik felllik nöbetçi eczane aradım) hiç emare yok. moralimi bozmaya başladım şimdiden...mafoldumben

canım benim adetime 4gün vardı ilk yaptıgımda 1.20 çıktı 2gün kala yaptırdım gine 1.20 çıktı dün adet günümdü 11.70 çıktı umarım yardımcı olmuşumdur

canım benim adetime 4gün vardı ilk yaptıgımda 1.20 çıktı 2gün kala yaptırdım gine 1.20 çıktı dün adet günümdü 11.70 çıktı umarım yardımcı olmuşumdur

ay o zaman ben de kaldığım yerden devam edeyim mi umutlanmaya, çünkü dr deyince ben bu ayı geçmiştim artık, bir de kanamam oldu diye moralim de bozulmuştu zaten ama neden dr 6 eylülde adetini bekle dedi o zaman bu kanama ara kanamaymış madem ve kanamam varken hcg 1.50 çıkar mıydı yoksa gebelik yoksaydı bu ne o zaman şimdi,

of çok zormuş ben de ikinci için uğraşıyorum bu ikinci ayımız allah herkesi çok uğraştırmadan evlat sahibi yapsın amin

canlarım benim ne güzel haber di miiiiiii. ayçacığa kardeş geliyoooor ayyy çok mutlu oldum :))))))))

ben de öylesine bir test yapmıştım 27 sinde ama tek çizgi çıktı öbürünün esamesi bile yoktu zaten ovulasyon testlerine de devam ediyorum biliyorsunuz. artık o da hep tek çizgi çıkıyor. hani hamile arkadaşlarda hep çift çıkmaya devam ediyordu ya. o yüzden umudum yok.. kısmet..

yaptım canım iki sefer idrar tahlili yaptım çok çok silikte olsa 2ci çizgiyi gördüm ama aynı gün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı dün doktor oltrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi

kız güloş senden bişi istesem yapar mısın be canım. elinde ovulasyon testi varsa denemek için yapsana bir tane bakalım gerçekten çift mi çıkacak sende de. çok merak ettim opuyorumnanaktan

ay canım ayça durumu biraz karışık ayçaya daha söyleyemedik öbür düşüklerimde çok üzüldü çocugum iki sefer mahvoldu bir ay duyuyo annesi hamile önümüzdeki ay bebek ölüyor o yüzden 2 yalık olmadan söylemeyi düşünmüyorum bu sefer

tabi haklısın canım ama inşallah bu sefer olmayacak öyle kötü şeyler , aklına bile getirme Allah korusun. sen daha iyi bilirsin canım biraz daha büyüsün bebişin ayçaya o zaman söylersin haklısın.

kız güloş senden bişi istesem yapar mısın be canım. elinde ovulasyon testi varsa denemek için yapsana bir tane bakalım gerçekten çift mi çıkacak sende de. çok merak ettim opuyorumnanaktan

canım dün gündüz yaptım elimde gebelik testi kalmamıştı burdanda duymuştum iki şizgi çıkıyor diye kırmızı kırmızı yok eyer hamilelik varsa diye yok anacıgım benim normaldede okadar çıkıyordu hatta burdanda bi kaçkez yazmıştım ikinci çizgi silikte olsa devam ediyor diye okadar silik bi çizgi çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…