- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.741
bebekim cok garip birsey oldu gulaycvıms rep yani puan verirken ona yazacaımı sana yazmısım acaba bu bir işaretmi sıra sendemi :dance: gulaycıma söyle yazmıstım sana geldi
" tebrikler canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah "kaydirigubbakcemile3
olsun canım ne demek kalmamış sen iyi düşüncelerinle beni uyarıyorsun sagol canım ama ben oruç tutmuyorum sahah iyne akşam hapımvar işmem gereken ve vurmam gereken bende kan pırtılaşması var canım
ayy canım söylemiştin iğnem var diye şimdi hatırladım. inşallah bu hamileliğini sorunsuz bir şekilde tamamlarsın canım benim.ayy ne harika başladık yeni haftaya içimi açtın kısss bacım hihoyyyt
bebekim cok garip birsey oldu gulaycvıms rep yani puan verirken ona yazacaımı sana yazmısım acaba bu bir işaretmi sıra sendemi :dance: gulaycıma söyle yazmıstım sana geldi
" tebrikler canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah "kaydirigubbakcemile3
inşalah öyledir canım :Saruboceq:bu bi işaret olbilir canım
kittycat canım senin kaç günün var
ahh kitican canım benim yaaa. içimi hop ettirdin. inşallah canım arkadaşım inşallah. Allah mı söyletti ne oldu.. inşallaaahhhh :Saruboceq:
bak eğer öyle birşey olursa, sen de kabul edersen elimdeki tüm ovulasyon testlerini ve digital olanı da sana yollıycam içimden geldi. kabul edersen tabi canım :1hug:
bu ay artık geçti benden hiçbir hissim falan yok ama Allah bilir opuyorumnanaktan
inşalah öyledir canım :Saruboceq:
5 yada 6 gun kaldı canım :1hug:
ahh kitican canım benim yaaa. içimi hop ettirdin. inşallah canım arkadaşım inşallah. Allah mı söyletti ne oldu.. inşallaaahhhh :Saruboceq:
bak eğer öyle birşey olursa, sen de kabul edersen elimdeki tüm ovulasyon testlerini ve digital olanı da sana yollıycam içimden geldi. kabul edersen tabi canım :1hug:
bu ay artık geçti benden hiçbir hissim falan yok ama Allah bilir opuyorumnanaktan
benden geçti deme nasipde varsa gelip seni bulur
bazen böylle seyler oluyor canım ben inanırım inşallah dogru cıkar :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: testlere gelince hamiş kaldıktan sonra o testleri tek cıkan oteki cizgilerin inadına yap ve sakla melegin dogdugunda ona onun ilk belirtisini gösterirsin opuyorumnanaktan benim güzel yürekli arkadasım cok tesekkürler opuyorumnanaktan
canım arkadaşım. ben de inanırım böyle şeylere ama bu ay inan hiç umudum yoktu. şimdi umutlanırsam üzülürüm o yüzden içimi hop ettirdin ama daha fazlasını yapmıycam. sadece kısmet diyeceğim :)))))))) eğer olursa varsa öyle birşey testler bana uğur getirmişti, sana da getirsin diye göndericem valla. içimden geldi bi kere itiraz istemem güzel bacııım. ha gerçi belki senin de ihtiyacın kalmamış olur bu ay kimbilebilir ki.... inşallah öyledir o zaman başka bir arkadaşa yollarız seninkileri ve benimkileriiiii :teytey: opuyorumnanaktan
inşallah hepimizin yüzü güler canım :Saruboceq: fazla umutlanmadan ama umudumuzuda yitirmeden sakince bekleyelim bakalım gunmuzu inşallah sevinen taraf bu sefer bizler oluruz :Saruboceq::Saruboceq: anlastık sans testlerini hepimize birer birer dagıtırsın canım bizlerede ugur getirsin diye opuyorumnanaktan
dün akşam hastaneye gittik başım ve kasıklarım çok agrıyordu doktoe korunup korunmadıgımı sordu bende korunmuyorum dedim b hcg yaptık 11.70 çıktı çok yeni bi gebelik dedi ve kadın doguma yolladı ordada ultrasonla bakıldı çol küçük dedi daha gebelik 1500 olmadan keseyi göremeyiz dedi yani bekliyoruzzzzz artık
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
canım ya demek kan testinde de geç çıkabiliyormuş sen 2 kere yaptırdın üstelik. çok sevindim tatlım sağlıkla bi 9 ay geçirirsin inşallah. rabbim sana eşine bağışlasın bebişini maşallah canım arkadaşım.:CüvCüv:
:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool:
çook sevindim zemuszemus sonunda güzel bi haber alabildik bi kişiden :sm_cool: Allah bebiş isteyen herkese biran önce nasip etsinnnn :Saruboceq:
allah razı olsun ancıgım inşallah önümüzdeki ayda seninkini burda kutlarız allahın izniyle inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?