- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.681
iyi geceler kızlar ben çok mutsuzum bugün bizim mahalleden biri bana dedki az gel bişey dicem dedi bende gittim bana hamilemisin ikiz bebek bekliyomuşun dedi bende yok dedim komşumla karıştırdınız galiba dedim komşum ikizlere hamilede işte böyle kendimi kötü hissediyorum bebeğim olmadan herşey eksik ya geçmişi okuyum dedim kafam başka yerde olduğu için okuyamadım kusura bakmayın şuanda sadece paylaşmak istedim
mavi:)
amin canım inşaallah en kısa zamanda gelir bebişlerimizüzülme canım en kısa zmanda bizim meleklerimizde gelecek :teselli: ve ayrıca birileinin seni üzmesinede izin verme herseyin bir vakti zamanı var demekki bizim zamanımız gelmedi inşallah en kısa zmanda guzel allahım bizim bebişilerimizide göbişimize versin :Saruboceq::Saruboceq:
canım aynen senin durumunu yaşıyorum iki komşumun tüp bebekle oldu eltimin altı yıl sonra olmuştu şimdi ikinciye hamile dediğin gibi nereye baksam hamile kafaya takmıyorum diyorum ama takıyorum demekki mesela geçen ay bir tane yumurtam olmuştu ilaçla ve biz yumurtlama döneminde 1kere birlikte olabildik eşimle ve testlerde silik çıkmıştı ve eşimde görmüştü silik çizgiyi ben regl olunca olmadı dedim ve çok üzüldüğünü fark ettim ama ben umutluyum bebeğimiz gelicek ismi bile hazır ama kız ismi düşündük sadece:roflol:seni çok iyi anlıyorum benden 10 yaş büyük halam hamile benden 2 yaş küçük kuzenim doğurdu iş arkadaşım 6 aylık hamile ve 7 aylık evli çevremde bi dolu hamile nereye baksam karnı burnunda gezenler sonra üst kat komşum hamile en yakın arkadaşım 5 aylık hamile diğer en yakın arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı benimle aynı zamanda evlenen arkadaşımın kucağında bebiş var YANİ ANLIYCAĞIN YANLIZ DEĞİLSİN AMA HAYIRLISIY BUYMUŞ DİYORUM RABBİMİN BİLDİĞİ ELBET BİŞİ VAR VAKTİ ZAMANI VAR ALLAHIM NASİP ETSİN HEPİMİZE ETSİN AMA HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN YANİ seni çok iyi anlıyorum tuanacım:çok üzgünüm::Saruboceq::Saruboceq:
scuba daha önce tüpbebek yaptırdığımı herkes biliyo şuan korunuyorum desem aaa bak bide kaçsene oldu utanmadan korunuyomuş derler kafama takılan milletin söylediğide değil şuan bu mahallede bitek ben kaldım çocuksuz o yüzden gözler benim üzerimde beni üzen bebeğimin yokluğu hasreti okadar büyükki bu yangın sönmüyo içim yanıyo ALLAH benim beklediğim kadar sizi bekletmez inşaallah bu arada sen nasılsın canım belirti filan varmı
canım aynen senin durumunu yaşıyorum iki komşumun tüp bebekle oldu eltimin altı yıl sonra olmuştu şimdi ikinciye hamile dediğin gibi nereye baksam hamile kafaya takmıyorum diyorum ama takıyorum demekki mesela geçen ay bir tane yumurtam olmuştu ilaçla ve biz yumurtlama döneminde 1kere birlikte olabildik eşimle ve testlerde silik çıkmıştı ve eşimde görmüştü silik çizgiyi ben regl olunca olmadı dedim ve çok üzüldüğünü fark ettim ama ben umutluyum bebeğimiz gelicek ismi bile hazır ama kız ismi düşündük sadece:roflol:
evet çok kıymetli olucak hele babası el üstünde tutar o değilde çok şımarık olur evet kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah bana sormazlardı pek ama sordular işte bide ençok bi bebek sevmeye kalkınca hemen ALLAH sanada versin diyolarya hemen hatırlatır gibi olmadığını o yüzden başkasının bebeğini içten sevemiyosun :umursamaz:az önce haber geldi ikizlere hamile olan komşum doğuma gitmiş:sm_cool: aslında bayrama kadar bekleyebilseydi iyiydi amaCADIARZUbelirti için erken canım önümüzdeki ay neden ayrısın canım annenleremi gidiyosuncanım madem biliyorlar emin olmadan sana böyle sormakla düşüncesizlik etmişler. sen elinden geleni yapıyorsun vakti zamanı gelince gelicek meleğin hem sen onu böyle beklediğin için daha bi kıymetli olucak şanslı velet. inşallah kimseyi bekletmesin herkesin kucağı bebişleriyle olsun. bende belirti falan yok günümü bekliyorum anlıycağın bu aydanda umudum kalmadı. önümüzdeki ay eşimden ayrı olucam. ondan sonraki ay devam inşallah. 1 ay rahatım sitres falan yok ohhhh
testleri atmadım diğerleri belli değil ama şuanda bile birtanesi belli ama sadece çizgi oluşmuş renk yok ama başta hayalet çizgi gibiydi olsun o bile umutt olmuştu benim için :kedi:seninki inşaallah gerçektir canım :1rolleyes:bu ay aynısı benim başıma geldi biliyorsun hepinizi telaşa verdim boş yere. ben artık gözüme inanamadım eşimede soruyorum oda silik çizgiyi gördü. yoksa ben hayal gördüm diycem yani. nedir bizim bu çizgilerden çektiğimiz yahu
evet çok kıymetli olucak hele babası el üstünde tutar o değilde çok şımarık olur evet kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah bana sormazlardı pek ama sordular işte bide ençok bi bebek sevmeye kalkınca hemen ALLAH sanada versin diyolarya hemen hatırlatır gibi olmadığını o yüzden başkasının bebeğini içten sevemiyosun :umursamaz:az önce haber geldi ikizlere hamile olan komşum doğuma gitmiş:sm_cool: aslında bayrama kadar bekleyebilseydi iyiydi amaCADIARZUbelirti için erken canım önümüzdeki ay neden ayrısın canım annenleremi gidiyosun
scubaaaaaaa gör sene bennii :sinifsinif: kırmızılar gelmedi dimi??
kızlar dün hastalanmam lazımdı günümdü gelmedi ama şimdi hastalandım bitincede rahim filmi çekilicek çoook korkuyorum offfffffff
kızlar dün hastalanmam lazımdı günümdü gelmedi ama şimdi hastalandım bitincede rahim filmi çekilicek çoook korkuyorum offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?