Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım kimse için üzme kendini. milletede biz daha düşünmüyoruz deki zırt pırt hatırlatmasınlar. canım ben bide şunu farkettim biz kendimiz böyle yapıyoruz. ben korunmayı bırakalı 3 ay oldu kendimi sanki senelerdir uğraşıyorumda olmuyormuş gibi hissediyorum. biraz atmamız lazım kafamızdan eskidende oluyordu etrafımızda hamileler bebekliler ama farketmiyorduk dimi. sende korunuyormuş gibi düşün herkesede öyle söyle.

hım canım şimdi anladım. bak hande ikisini aynı anlarda kullandı. mavide silik çizgi çıkarken morda hiç çizgi yokmuş. yani sen şuan bizimkinden yapıyor olsan muhtemelen çok silik bir çizgi çıkacaktı. her durumda biraz daha vaktin var demektir. ben bi ölçtükleri değerleri araştırıyım aynımı diye

scuba daha önce tüpbebek yaptırdığımı herkes biliyo şuan korunuyorum desem aaa bak bide kaçsene oldu utanmadan korunuyomuş derler kafama takılan milletin söylediğide değil şuan bu mahallede bitek ben kaldım çocuksuz o yüzden gözler benim üzerimde beni üzen bebeğimin yokluğu hasreti okadar büyükki bu yangın sönmüyo içim yanıyo ALLAH benim beklediğim kadar sizi bekletmez inşaallah bu arada sen nasılsın canım belirti filan varmı

amin canım inşaallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz

canım aynen senin durumunu yaşıyorum iki komşumun tüp bebekle oldu eltimin altı yıl sonra olmuştu şimdi ikinciye hamile dediğin gibi nereye baksam hamile kafaya takmıyorum diyorum ama takıyorum demekki mesela geçen ay bir tane yumurtam olmuştu ilaçla ve biz yumurtlama döneminde 1kere birlikte olabildik eşimle ve testlerde silik çıkmıştı ve eşimde görmüştü silik çizgiyi ben regl olunca olmadı dedim ve çok üzüldüğünü fark ettim ama ben umutluyum bebeğimiz gelicek ismi bile hazır ama kız ismi düşündük sadece:roflol:

canım madem biliyorlar emin olmadan sana böyle sormakla düşüncesizlik etmişler. sen elinden geleni yapıyorsun vakti zamanı gelince gelicek meleğin hem sen onu böyle beklediğin için daha bi kıymetli olucak şanslı velet. inşallah kimseyi bekletmesin herkesin kucağı bebişleriyle olsun. bende belirti falan yok günümü bekliyorum anlıycağın bu aydanda umudum kalmadı. önümüzdeki ay eşimden ayrı olucam. ondan sonraki ay devam inşallah. 1 ay rahatım sitres falan yok ohhhh

bu ay aynısı benim başıma geldi biliyorsun hepinizi telaşa verdim boş yere. ben artık gözüme inanamadım eşimede soruyorum oda silik çizgiyi gördü. yoksa ben hayal gördüm diycem yani. nedir bizim bu çizgilerden çektiğimiz yahu

evet çok kıymetli olucak hele babası el üstünde tutar o değilde çok şımarık olur evet kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah bana sormazlardı pek ama sordular işte bide ençok bi bebek sevmeye kalkınca hemen ALLAH sanada versin diyolarya hemen hatırlatır gibi olmadığını o yüzden başkasının bebeğini içten sevemiyosun :umursamaz:az önce haber geldi ikizlere hamile olan komşum doğuma gitmiş:sm_cool: aslında bayrama kadar bekleyebilseydi iyiydi amaCADIARZUbelirti için erken canım önümüzdeki ay neden ayrısın canım annenleremi gidiyosun

testleri atmadım diğerleri belli değil ama şuanda bile birtanesi belli ama sadece çizgi oluşmuş renk yok ama başta hayalet çizgi gibiydi olsun o bile umutt olmuştu benim için :kedi:seninki inşaallah gerçektir canım :1rolleyes:

evet canım annemlere gidicem 20 gün falan ayrı kalıcaz o yüzden. bana çok iyi gelicek ayrılık değil ama düşünmemiş olucam. komşunda inşallah sorunsuz bir doğum yapar. opuyorumnanaktan

kızlar dün hastalanmam lazımdı günümdü gelmedi ama şimdi hastalandım bitincede rahim filmi çekilicek çoook korkuyorum offfffffff

vasfiye filmi çektir biran önce bence açıksada için rahat eder bide iyice araştır bazı yerler çok ücret istiyo bide bu reglinde çektir bence diğer aya erteleyip strese girme canım

20gün iyi gelir sana değişiklik olur kızlar bugün burası boş kalmış sayfaları okumaya yetişemiyodum herkes haftasonu diye geziyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…