- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.801
evet özgecim yaaa. bak ben maviler bitmeden morlardan aldım. bir gün önce mavilerden yaptığımda oldukça belirgin 2. çizgi vardı. ertesi gün meraktan mor olanı yaptım ikinci çizgiden eser yok. bir gün sonra mavi yaptım yine oldukça belirgin 2. çizgiyi gördüm. sonraki gün ve dün maviler bitti diye morları yapıyorum 2. çizgi yine yok. bu akşam meraktan hem moru hem digital olanı yapıcam. sonuçta digital gülen yüz çıkarmasa bile içindeki çubuğu çıkarınca çizgilerin netliğini görebiliyorsun. sonra da foto yollarım size. bakalım ne olacak????
inşallah gerek kalmaz senin için canım..elinde kalanları dağıtırsın :1rolleyes: ben de mavilerden alıcam demek ki..artık hamiş olmadığıma göre gelecekse gelsin şu kırmızılar da bende bakıyım başımın çaresineee dimi ama?? :sinifsinif:
ne yaplım sağlık olsun. en azından kendi kendime adet olabiliyorum ve düzenli. bu da bir nimet ne yapalım.
yumurtlama günlerimizde aynıydı, kırmızı kart günlerimiz de aynı olmuş.
inşallah canım inşallah, Allah isteyen herkese evladını versin beni de onlardan ayırmasın inşallah amin. isteyen herkese dağıtırım canım benim yeter ki gelsin bebişim ama kimsenin de ihtiyacı kalmasın bu testlere herkese bebişi gelsin inşallah...
hem sincapcım neden ümitsizsin ki bu kadar bak önünde güloş gibi örnek var. 2 kan testinde çıkmadı da en son 3. çıktı bebişi. sende niye bu ümitsizlik canım?
bebişim ya ben de mor paketlilerden kullandım...1 gün çift çizgi yakladadım sonra ki günler hep silik ama çok silik çizgi çıktı. bu ay (inşallah ihtiyaç olmaz ama) mavi paketlilerden mi alsam acep? ne dersin?
gülaycım seninki hangisindendi?
amiiin :Saruboceq: Allah'ım isteyen herkese nasip etsiin! aslında ben dün bekliyordum adetimi hadi en geç yarın gelmesi gerek.idrar testi yaptım bugün negatif çıktı :çok üzgünüm: ama çok akıntım var,bel-kasık ağrım var..daha önce böyle olmazdı o yüzden hamileyim sanmıştım bi ümitle ama nasip değilmiş..varsa silikte olsa çıkardı testte.Allah en doğru günü bilir bana da onu beklemek düşüyor :çok üzgünüm:
evet canım üstünden 14 gün geçince olduk. en azından yumurtladığımız günü tesbit edebiliyoruz. buda bir şey. 2 ay sonra cinsel perhiz deniycem. benim bu ay çok üstüste denk geldi. bu arada kocişede bi baktırıyım.
canım neden bir kan testi yaptırmıyorsun?
haklısın da bu morların hassasiyeti düşük gibi geldi. mesela bebekeloverin mavilerde silik çıkan çizgisi mor pakette hiç çıkmadı. yani var olan hormonu bulamadı. demek istediğim bu testleri yaparken daha da koyulaşsın diye bekleriz ve zamanı geçirebiliriz...çok karışık oldu canım ya anlatabildim umarım...
bu ay gün aşırı denedik. yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtlama olduğu gecesi, ve sonraki gün tekrar. ama bu ay ben de iyice emin oldum artık yumurtlama günümden. en az 4 günlük perhizle deneyeceğiz. inşallah. misafir de gelcek tam o zamana nasıl olcak bilmiyorum da kaçırmak istemiyorum ne olursa olsun. ayda bir kere geliyor bu gün. gelcek olanlar da kayınvalidemler. bir de oruç olayı var ya ona kafam taklıyor, sahurda muhakkak duş almamız lazım. aman ne yapalım. sürekli kayınvalidesiyle yaşayan insanlar ne yapıyor değil mi kızlar siz ne dersiniz?
sincapım inşallah ihtiyaç olmaz artık ama bence mavi paketliler çok daha iyiydi. bana göre yani. belki aslında mor olanlar çok daha hassas ve doğru sonuç veriyordur ama mavilerde silik de olsa çift çizgiyi görebilmek mosal oluyordu. bu morlarda ikinci çizginin ç sini göremedim benelimde de 20 tane var ama (keşke gerek kalmasa, inşallah hamile olsam) mavilerden alırım yine...
yok bacım bence maviler daha hassas mavide çizgi daha koyu çıkıyor anladığım kadarıyla...evet özgecim yaaa. bak ben maviler bitmeden morlardan aldım. bir gün önce mavilerden yaptığımda oldukça belirgin 2. çizgi vardı. ertesi gün meraktan mor olanı yaptım ikinci çizgiden eser yok. bir gün sonra mavi yaptım yine oldukça belirgin 2. çizgiyi gördüm. sonraki gün ve dün maviler bitti diye morları yapıyorum 2. çizgi yine yok. bu akşam meraktan hem moru hem digital olanı yapıcam. sonuçta digital gülen yüz çıkarmasa bile içindeki çubuğu çıkarınca çizgilerin netliğini görebiliyorsun. sonra da foto yollarım size. bakalım ne olacak????
canım ben mor kullanıyorum bende nerdeyse sürekli var silik çizgi. çok düşük olduğunda çıkmıyor bi tek. oda regli dönemime denk geliyor normal olarak. ben pozitifi 3 gün gördüm. 4. gün çok az silikti control çizgisinden. yani 2 günde bir bile yapsam kaçırmazdım o kadar netti bende mi bi tuhaflık var anlamadım. bu arada lh ım yüksekte değildir. adetin 3. günü lh 2.5 ken o gün çizgi çıkmadıydı. 9. günden regliye 2 gün kalaya kadar silikte olsa vardı çizgi. acaba bayat falanmı oluyor arada bu testler kafama takıldı. kafamçokkarıştı
tebrikler canım ALLAH kucağına almayıda nasip etsin ben sana testi tekrarla demiştim ben düştüm bu hataya bilmeden inşaallah değerlerin dahada artacak canımzemuszemusdün akşam hastaneye gittik başım ve kasıklarım çok agrıyordu doktoe korunup korunmadıgımı sordu bende korunmuyorum dedim b hcg yaptık 11.70 çıktı çok yeni bi gebelik dedi ve kadın doguma yolladı ordada ultrasonla bakıldı çol küçük dedi daha gebelik 1500 olmadan keseyi göremeyiz dedi yani bekliyoruzzzzz artık
yok bacım bence maviler daha hassas mavide çizgi daha koyu çıkıyor anladığım kadarıyla...
arkadaşım bu hormon normal zamanlarda da var. mavitestte daha koyu mor olanda daha açık çıkıyor galiba...:uhm:
en doğrusu banada öyle geliyor. sürekli gün aşırı çalıştıktan sonra testlerin avantajı kalmıyor. çalışmaktan kaçmam :jeyyar: ama amaç sonuca ulaşmaksa perhiz işe yarar gibi geldi bana. hele şu testi bi yaptıralım bakalım sonuç ne çıkıcak. napalım canım benimde yaz boyu eksik olmadı misafirim. ama onları beklememek lazım günü geldimi kim olursa olsun çalışıcaz artık :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?