Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

anladım canım.. herkesin bünyesinde farklılık gösteriyor demek ki gülaycım. ben mesela mavi ambalajlı olanlardan yapınca silik de olsa çizgim hep oluyordu ama bu mor ambalajlı olanlarda bir gün bile silik de olsa 2. çizgiyi göremedim. edaya da söyleyip durdum mor da bişi çıkmıyor bu ne böyle diye. anlamadım gitti :))))))

evet canım orda sanki ben bi koyulaşma farkettim göbeyimden iyne yapıyorumya hergün bu son 4gündür sanki böyle gölge gibi bi koyulaşma oldu

aaaa. onu ben birkaç kişiden daha duymuştum ama sanki ilerleyen aylarda oluyor demişlerdi. ya bence bu tepkilerin hepsi bünyeden bünyeye değişiyor o zaman. mesela senin çok göğüs sancın da olmamıştı sanki gülaycım di mi ?

evet canım gögüslerimde bir şikayetim yoktu bu sabah sızı var biraz uçlarında

merhaba,
bende bu ay aldım ovülasyon testi,bebek içinde bu ay ilk denememizdi,testler dün elime geçti ama reglim geçiktiği için (geçikmenin 7.günü bugün) şu an için kullanamıyorum testleri.burada okuduğum kadarıyla hamilelik varsa ovülasyon testleri pozitif gösteriyormuş.gerçi ben 5 gün önce kanda baktırmıştım negatif çıkmıştı ama yinede bugün bi şansımı deneyeyim

canım ya üzüldüm gerçi bende kırmızı kart görücem çok iyi biliyorum her ay olduğu gibi hakkımızda hayırlısı olsun

üzüldüm canım :teselli: ama umudunu yitirme inşallah gelecek ay melegine kavusursun canım :Saruboceq::Saruboceq:

bende üzüldüm ya insan hic agdet olmak istemiyor ama benimde icimden kırmızı kart yiyecekmisim gibi geliyor hayırlısı
ne yaplım sağlık olsun. en azından kendi kendime adet olabiliyorum ve düzenli. bu da bir nimet ne yapalım.
günaydın kızlar dün akşam 7 de kırmızı kartı yedim. 6 gün istirahatim var. sonrada canım isterse çalışıcam nasıl olsa bu ay olmıycak rahatım ohhh.

yumurtlama günlerimizde aynıydı, kırmızı kart günlerimiz de aynı olmuş.

evet canım gögüslerimde bir şikayetim yoktu bu sabah sızı var biraz uçlarında

saol canım ne kadar çok sordum saolasın sen de hepsini yanıtladın. bir tane daha sorum olacak canım. bu göğüs sızlamasını hiç anlamıyorum da. durup dururken sızlamaya mı başlıyor yoksa elleyince ya da üstüne yatınca falan mı acıyor canım????

bebişim ya ben de mor paketlilerden kullandım...1 gün çift çizgi yakladadım sonra ki günler hep silik ama çok silik çizgi çıktı. bu ay (inşallah ihtiyaç olmaz ama) mavi paketlilerden mi alsam acep? ne dersin?
gülaycım seninki hangisindendi?

Son düzenleme:

aslında doğrusu birgün doğru düzgün bi çift çizgi çıkması değil mi??sonradan silik çıkınca kafa karıştırmıyor mu? ben hiç kullanmadım ama sanki sürekli silik çizgi kafa karıştırır gibi geliyor.

haklısın da bu morların hassasiyeti düşük gibi geldi. mesela bebekeloverin mavilerde silik çıkan çizgisi mor pakette hiç çıkmadı. yani var olan hormonu bulamadı. demek istediğim bu testleri yaparken daha da koyulaşsın diye bekleriz ve zamanı geçirebiliriz...çok karışık oldu canım ya anlatabildim umarım...

evet anladıım opuyorumnanaktan mavi testleri alıcakmışız:1rolleyes:

sincapım inşallah ihtiyaç olmaz artık ama bence mavi paketliler çok daha iyiydi. bana göre yani. belki aslında mor olanlar çok daha hassas ve doğru sonuç veriyordur ama mavilerde silik de olsa çift çizgiyi görebilmek mosal oluyordu. bu morlarda ikinci çizginin ç sini göremedim ben elimde de 20 tane var ama (keşke gerek kalmasa, inşallah hamile olsam) mavilerden alırım yine...

evet özgecim yaaa. bak ben maviler bitmeden morlardan aldım. bir gün önce mavilerden yaptığımda oldukça belirgin 2. çizgi vardı. ertesi gün meraktan mor olanı yaptım ikinci çizgiden eser yok. bir gün sonra mavi yaptım yine oldukça belirgin 2. çizgiyi gördüm. sonraki gün ve dün maviler bitti diye morları yapıyorum 2. çizgi yine yok. bu akşam meraktan hem moru hem digital olanı yapıcam. sonuçta digital gülen yüz çıkarmasa bile içindeki çubuğu çıkarınca çizgilerin netliğini görebiliyorsun. sonra da foto yollarım size. bakalım ne olacak????

inşallah gerek kalmaz senin için canım..elinde kalanları dağıtırsın :1rolleyes: ben de mavilerden alıcam demek ki..artık hamiş olmadığıma göre gelecekse gelsin şu kırmızılar da bende bakıyım başımın çaresineee dimi ama?? :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…