- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.781
canım dün gündüz yaptım elimde gebelik testi kalmamıştı burdanda duymuştum iki şizgi çıkıyor diye kırmızı kırmızı yok eyer hamilelik varsa diye yok anacıgım benim normaldede okadar çıkıyordu hatta burdanda bi kaçkez yazmıştım ikinci çizgi silikte olsa devam ediyor diye okadar silik bi çizgi çıktı canım
evt canım biraz büyüsün allahın izniyle o zaman söylerim
kızlar aklıma geldi unutmadan bu göbek deliginin ordan aşagıya dogru kıllanma olur hani hafiften anladınızmı bahsettigim yeri
evet canım hani kasığım tam ortasından geçen yeri diyorsun değil mi?
evet canım orda sanki ben bi koyulaşma farkettim göbeyimden iyne yapıyorumya hergün bu son 4gündür sanki böyle gölge gibi bi koyulaşma oldu
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
aaaa. Onu ben birkaç kişiden daha duymuştum ama sanki ilerleyen aylarda oluyor demişlerdi. Ya bence bu tepkilerin hepsi bünyeden bünyeye değişiyor o zaman. Mesela senin çok göğüs sancın da olmamıştı sanki gülaycım di mi ?
tebrik ederim canım. Allah bize de versin inşallah. sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben malesef bu ay oyun dışı kaldım dün akşam. umutlar sonbahara kaldı. yazı kaçırdık.
canım ya üzüldüm gerçi bende kırmızı kart görücem çok iyi biliyorum her ay olduğu gibi hakkımızda hayırlısı olsun
üzüldüm canım :teselli: ama umudunu yitirme inşallah gelecek ay melegine kavusursun canım :Saruboceq::Saruboceq:
ne yaplım sağlık olsun. en azından kendi kendime adet olabiliyorum ve düzenli. bu da bir nimet ne yapalım.bende üzüldüm ya insan hic agdet olmak istemiyor ama benimde icimden kırmızı kart yiyecekmisim gibi geliyor hayırlısı
günaydın kızlar dün akşam 7 de kırmızı kartı yedim. 6 gün istirahatim var. sonrada canım isterse çalışıcam nasıl olsa bu ay olmıycak rahatım ohhh.
evet canım gögüslerimde bir şikayetim yoktu bu sabah sızı var biraz uçlarında
anladım canım.. herkesin bünyesinde farklılık gösteriyor demek ki gülaycım. ben mesela mavi ambalajlı olanlardan yapınca silik de olsa çizgim hep oluyordu ama bu mor ambalajlı olanlarda bir gün bile silik de olsa 2. çizgiyi göremedim. edaya da söyleyip durdum mor da bişi çıkmıyor bu ne böyle diye. anlamadım gitti :))))))
ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN ÖNÜMÜZDEKİ AY İNŞALLAH SENİN MÜJDENİ ALIRIZ İNŞALLAH:Saruboceq:
bebişim ya ben de mor paketlilerden kullandım...1 gün çift çizgi yakladadım sonra ki günler hep silik ama çok silik çizgi çıktı. bu ay (inşallah ihtiyaç olmaz ama) mavi paketlilerden mi alsam acep? ne dersin?
gülaycım seninki hangisinden di?
aslında doğrusu birgün doğru düzgün bi çift çizgi çıkması değil mi??sonradan silik çıkınca kafa karıştırmıyor mu? ben hiç kullanmadım ama sanki sürekli silik çizgi kafa karıştırır gibi geliyor.
haklısın da bu morların hassasiyeti düşük gibi geldi. mesela bebekeloverin mavilerde silik çıkan çizgisi mor pakette hiç çıkmadı. yani var olan hormonu bulamadı. demek istediğim bu testleri yaparken daha da koyulaşsın diye bekleriz ve zamanı geçirebiliriz...çok karışık oldu canım ya anlatabildim umarım...
bebişim ya ben de mor paketlilerden kullandım...1 gün çift çizgi yakladadım sonra ki günler hep silik ama çok silik çizgi çıktı. bu ay (inşallah ihtiyaç olmaz ama) mavi paketlilerden mi alsam acep? ne dersin?
gülaycım seninki hangisindendi?
haklısın da bu morların hassasiyeti düşük gibi geldi. mesela bebekeloverin mavilerde silik çıkan çizgisi mor pakette hiç çıkmadı. yani var olan hormonu bulamadı. demek istediğim bu testleri yaparken daha da koyulaşsın diye bekleriz ve zamanı geçirebiliriz...çok karışık oldu canım ya anlatabildim umarım...
sincapım inşallah ihtiyaç olmaz artık ama bence mavi paketliler çok daha iyiydi. bana göre yani. belki aslında mor olanlar çok daha hassas ve doğru sonuç veriyordur ama mavilerde silik de olsa çift çizgiyi görebilmek mosal oluyordu. bu morlarda ikinci çizginin ç sini göremedim benelimde de 20 tane var ama (keşke gerek kalmasa, inşallah hamile olsam) mavilerden alırım yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?