Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım tabiki her zaman var reglinin 3. günü en düşük olduğu zaman 2.5- 12.1 olması gerekiyor. yüksek olması pkoda görülüyormuş. bu testler 20 ve üstüne çıktığında pozitif veriyor çünkü o zaman çatlıyor yumurta. benim nerdeyse 4 gün pozitifti. eğer hassas ölçmeseydi benim pozitifi görememem gerekmezmiydi. dediğim gibi bende pko yok hatta en alt sınırda lh ım 2.56. gerçi bu ay bi tuhaflık olmuş olabilir. kendimden şüpheliyim delikafadulden

tarih konusunda haklısın daha geçmemiş ama saklama koşulları ne kadar uygundu bilemiyoruz malesef. bana ikisiylede kolay yakalanırmış gibi geliyor. geçen ay kitty mavilerden kullanmıştı oda çok net yakaladı. en önemlisi bence kurallara uygun yapmak. ay merak ettim şimdide yapsammı acaba. aman yapsamda çıkmaz nasılsa.

sen sıvıdan dolayı kaçırdın bence o koyulaştığı gündü neyse nasılsa değerlendirdin opuyorumnanaktan

slm nhb kızlar bu konu mor falan neyle ılgılı banada soylermısınız bılgı almak ısderım:kedi:

canım hoşgeldin ovulasyon testinden bahsediyoruz. mor paketli olanlar mı daha iyi yoksa mavi paketli olanlar mı daha iyi onu tartışıyoruz.

ben de onu diyorum şimdi bebekelover maviden test yaptığında ikinci çizgisi silik de olsa çıkıyordu ama mor paketlerden yapınca hiç çıkmadı. yani mor paketliler var olan düşük seviyedeki LHyi tam tespit edemiyor diye düşünüyorum...ne dersin

ayy var ya bu mavi-mor testlerin üreticileri bizim kadar testlerinin üzerinde konuşma yapıp tartışmamışlardır haaa :roflol:

ben aralarında kalite farkı olduğunu düşünmüyorum sonuçta aynı fiyatta olmazlardı dimi. hangisinden alırsan al kurallara uygun yap sonuç alırsın canım.

edoşşş, özge kızlar valla laborantları geçtik yahu :)))))))))))))

bu akşam ben yapcam deneyi sonuçları da bildiricem size bacılar :))))

değer 2.5 ken göstermesin zaten. sürekli silik çizgi çıkmasının bir manası yokki. ama hassas olmasa 9. günden göstermeye başlamazdı. şuan tam gününü tespit etmişim ben 15inde ilk pozitifi gördüm ama 16 sında gece çatladı çok net hissettim. ertesi günde pozitifti. tam 14. günü reglim geldi. yani ben çok net tespit ettim. kaçırma gibi bir şansım yoktu.

haklısın aslında. ben de 13. günde tespit ettim de kafama takıldı eğer tekrar almam gerekirse bi de mavilerden alcam en azından denemiş oluruz kafamıza takılmaz ...alkisalkisalkis

valla kızlar bu ay bende ne akıntı, ne göğüs ağrısı ne de bişi var. ilk defa bu kadr rahat geçiriyorum yumurtlama dönemimi. yani 15 gün önceden göğüslerim şişer ve acırdı ayrıca akıntım olurdu tık yok bende. testler ters tepti bende :))))))))))))) belirtilerim kaçtı yaw :)))))))))))

olsun handecim belki buda bi işarettir olamazmı?

canım edoşum o senin kalbinin güzelliği. sıfır belirti var yavrum, sıfıra sıfır. ama bu işler kısmet hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah :))))

canım erken dönemde belirti hissetmeyen çok. genelde belli olduktan sonra çıkıyor birçok belirti. yaw resim ekliycektim beceremedim kız

testlerin resmini canım fikir olur diye. ateşin yüksekse biraz ondandır canım. kırmızılar yolda olunca düşer ateşin. demekki daha var.

canım ilginç bir şekilde regl olduğum gün ben yanarım alev alev ikinci güne falan normale döner ısım. regl olunca grip gibi olurum ilk gün. ateş basıyor terliyorum ben şimdi. amaaan kısmet işte ötesi yok.

sen yükleyebilsen ne güzel olur bacım :))))))))

arkadaşlar benimde adet günüme 5gün var....göğüslerim ağırıyor.ayyyyyyyy çok heyecanlanıyom ya...
acaba bebekmi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…