- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.821
yok bacım bence maviler daha hassas mavide çizgi daha koyu çıkıyor anladığım kadarıyla...
arkadaşım bu hormon normal zamanlarda da var. mavitestte daha koyu mor olanda daha açık çıkıyor galiba...:uhm:
sincapcım mutlaka git yaptır canım. inşallah bir güzel haber de senden alırız bacııım :)))))))
edacım dediğin gibi ben de bayatlıktan şüphelendim bir an ama son.kul. trh 2011. ayrıca kontrol çizgisi oldukça net olarak görünüyor. biliyorsun ben mavi olanlarda da tam çifti yakalayamamıştım. idrar tutamadım ondan falan diye düşündüm ama belki bende lh düşüktür. inşallah öyle değildir ama(((
neyse bu akşam deney yapıcam inşallah sonuçları da görcez birlikte...
hamilelerimizden rica edelim mi kızlar hangi testi kullandıklarını bize yazsınlar. fikir edinmiş oluruz.
kısss hamiş bacılar bi bakın bakalım :)))))))
slm nhb kızlar bu konu mor falan neyle ılgılı banada soylermısınız bılgı almak ısderım:kedi:
canım tabiki her zaman var reglinin 3. günü en düşük olduğu zaman 2.5- 12.1 olması gerekiyor. yüksek olması pkoda görülüyormuş. bu testler 20 ve üstüne çıktığında pozitif veriyor çünkü o zaman çatlıyor yumurta. benim nerdeyse 4 gün pozitifti. eğer hassas ölçmeseydi benim pozitifi görememem gerekmezmiydi. dediğim gibi bende pko yok hatta en alt sınırda lh ım 2.56. gerçi bu ay bi tuhaflık olmuş olabilir. kendimden şüpheliyim delikafadulden
ayy var ya bu mavi-mor testlerin üreticileri bizim kadar testlerinin üzerinde konuşma yapıp tartışmamışlardır haaa :roflol:
ayy var ya bu mavi-mor testlerin üreticileri bizim kadar testlerinin üzerinde konuşma yapıp tartışmamışlardır haaa :roflol:
canım hoşgeldin ovulasyon testinden bahsediyoruz. mor paketli olanlar mı daha iyi yoksa mavi paketli olanlar mı daha iyi onu tartışıyoruz.
ben de onu diyorum şimdi bebekelover maviden test yaptığında ikinci çizgisi silik de olsa çıkıyordu ama mor paketlerden yapınca hiç çıkmadı. yani mor paketliler var olan düşük seviyedeki LHyi tam tespit edemiyor diye düşünüyorum...ne dersin
arkadaşım biz var ya şöyle kafa kafaya versek hamileliği bilem 3 ay öncesinde gösteren test icad ederiz :jeyyar:
valla kızlar bu ay bende ne akıntı, ne göğüs ağrısı ne de bişi var. ilk defa bu kadr rahat geçiriyorum yumurtlama dönemimi. yani 15 gün önceden göğüslerim şişer ve acırdı ayrıca akıntım olurdu tık yok bende. testler ters tepti bende :))))))))))))) belirtilerim kaçtı yaw :)))))))))))
olsun handecim belki buda bi işarettir olamazmı?
canım edoşum o senin kalbinin güzelliği. sıfır belirti var yavrum, sıfıra sıfır. ama bu işler kısmet hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah :))))
neyse canlarım...ben kaçayım şimdilik ara ara takılırım yine öptüüüüüüüüüm komacan...
canım erken dönemde belirti hissetmeyen çok. genelde belli olduktan sonra çıkıyor birçok belirti. yaw resim ekliycektim beceremedim kız
ne resmi ekliyorsun bakıyım kıssss :))))))
bende ateş basmaları ve terlemeler başladı. kırmızılar yolda herhalde puffffffffffff.
testlerin resmini canım fikir olur diye. ateşin yüksekse biraz ondandır canım. kırmızılar yolda olunca düşer ateşin. demekki daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?