- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.841
arkadaşlar benimde adet günüme 5gün var....göğüslerim ağırıyor.ayyyyyyyy çok heyecanlanıyom ya...
acaba bebekmi var?
oldu galiba üstden aşağıya 15 16 17 ağustos
ayy kııızlarrr selam herkese de hızınıza yetişemedim haftasonu uygun olmaadım ne var neyok biriniz bi öze geçer mi banaa.. nasılsınız haberler nelerrr
bildiğim kadarıyla scuba ve ben dün kırmızı kartı yedik.
gülay arkadaşımız hamile.
diğerleri beklemede.
canım bulanık ama oldukça anlaşılır bir şekilde biz burdayız diye bağırıyor çift çizgilerr opuyorumnanaktan
inşallah hamilelik testinde de bu çizgiyi görmek nasip olur edoşuuuuuuummmm
hayırlısı olsun canım ya ben de kırmızılardan boğulmak üzereyim bi kurtulsam da başlasam sizinle yeni tura inşallahhh..
hayırlısı olsun canım ya ben de kırmızılardan boğulmak üzereyim bi kurtulsam da başlasam sizinle yeni tura inşallahhh..
arkadaşlar merhaba.ovulasyon testinde üçüncü ayımdı bu ay.17 ağustosta çift çizgiyi gördüm. dünden beride gebelik testlerinde çift çizgiyi görüyorum.umarım yalan değildir hayal değildir. adet gününden 4gün önce kesik kesik kahverengi kanamalar olunca şüphelendim.2 gün bekledikten sonra dün test yaptım .şok oldum. öylesine yaptım.hiç umudum yoktu. sadce ufak bir şüphe.varsa eğer gebelik kanama tehlikeli progestan alırım diye yaptım testi.ama dedim ya hiç umdum yoktu. ikinci çizgi var inanamadım.bugün öğlen yine yaptım ama idrarım çok açık renkti yaptığımda. sıkışınca dayanamayıp yapmıştım.ikinci çizgi çok silik çıktı.içime dert oldu. 4 saat idrarımı tuttuktan sonra yani az önce tekrar test yaptım ve ikinci çizgim güzel güzel görünüyor. şükürler olsun allahım. umarım hayal değildir :bbo:
arkadaşlar merhaba.ovulasyon testinde üçüncü ayımdı bu ay.17 ağustosta çift çizgiyi gördüm. dünden beride gebelik testlerinde çift çizgiyi görüyorum.umarım yalan değildir hayal değildir. adet gününden 4gün önce kesik kesik kahverengi kanamalar olunca şüphelendim.2 gün bekledikten sonra dün test yaptım .şok oldum. öylesine yaptım.hiç umudum yoktu. sadce ufak bir şüphe.varsa eğer gebelik kanama tehlikeli progestan alırım diye yaptım testi.ama dedim ya hiç umdum yoktu. ikinci çizgi var inanamadım.bugün öğlen yine yaptım ama idrarım çok açık renkti yaptığımda. sıkışınca dayanamayıp yapmıştım.ikinci çizgi çok silik çıktı.içime dert oldu. 4 saat idrarımı tuttuktan sonra yani az önce tekrar test yaptım ve ikinci çizgim güzel güzel görünüyor. şükürler olsun allahım. umarım hayal değildir :bbo:
canım tebrikler ALLAH tamammına erdirsin bu gün çok bereketli bi gün oldu:ecrin_bebek: bendemi yapsam testi napsam ama ben daha ovulasyonda bile çift çizgi göremedim:umursamaz:arkadaşlar merhaba.ovulasyon testinde üçüncü ayımdı bu ay.17 ağustosta çift çizgiyi gördüm. dünden beride gebelik testlerinde çift çizgiyi görüyorum.umarım yalan değildir hayal değildir. adet gününden 4gün önce kesik kesik kahverengi kanamalar olunca şüphelendim.2 gün bekledikten sonra dün test yaptım .şok oldum. öylesine yaptım.hiç umudum yoktu. sadce ufak bir şüphe.varsa eğer gebelik kanama tehlikeli progestan alırım diye yaptım testi.ama dedim ya hiç umdum yoktu. ikinci çizgi var inanamadım.bugün öğlen yine yaptım ama idrarım çok açık renkti yaptığımda. sıkışınca dayanamayıp yapmıştım.ikinci çizgi çok silik çıktı.içime dert oldu. 4 saat idrarımı tuttuktan sonra yani az önce tekrar test yaptım ve ikinci çizgim güzel güzel görünüyor. şükürler olsun allahım. umarım hayal değildir :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?