- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.861
selam canlarımmmm. ay gelemedimm günlerdir hafta sonu yoktum evde. Dünde bilgisayarım göçtüüü,bugun yaptırdım geldi elime cok sukur..
gecmisi soyle bi okudumda gülay hamileymis sanırımmm. ay cnm tebrik ederimmm,cok sevindimm. darısı basımıza...
eda sen naptın cnm ?
hande sen ?
ben regl olcam 6gunum kaldı. Bugun ovulasyon test yaptım ikinci cizgi cıktı cok silik degildi ama bakınca gozukuyodu. Anlamadım hala yumurtluyorum sanırım
kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar çok teşekkür ederim. şu hayırlı günlerde umarım hepimizin duaları kabul olur.
scuba arkadaşım pazar günü kendim progestana başladım.2 saat içinde kanama ya da akıntımı diyeyim bilemiyorum durdurdu.kullanmaya devam ediyorum.çarşamba doktora gidicem. 1 senedir hep bu mevzu doktor oldum valla.habire okumaktan gözlerim ilerledi :)
scuba,sincap,kittycat arkadaşlarım tekrar çok teşekkür ederim.
testi elimden bırakamıyorum.100 kez baktım.umarım yalancı pozitiflik değildir :uhm:
selam canlarımmmm. ay gelemedimm günlerdir hafta sonu yoktum evde. Dünde bilgisayarım göçtüüü,bugun yaptırdım geldi elime cok sukur..
gecmisi soyle bi okudumda gülay hamileymis sanırımmm. ay cnm tebrik ederimmm,cok sevindimm. darısı basımıza...
eda sen naptın cnm ?
hande sen ?
ben regl olcam 6gunum kaldı. Bugun ovulasyon test yaptım ikinci cizgi cıktı cok silik degildi ama bakınca gozukuyodu. Anlamadım hala yumurtluyorum sanırım kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba.ovulasyon testinde üçüncü ayımdı bu ay.17 ağustosta çift çizgiyi gördüm. dünden beride gebelik testlerinde çift çizgiyi görüyorum.umarım yalan değildir hayal değildir. adet gününden 4gün önce kesik kesik kahverengi kanamalar olunca şüphelendim.2 gün bekledikten sonra dün test yaptım .şok oldum. öylesine yaptım.hiç umudum yoktu. sadce ufak bir şüphe.varsa eğer gebelik kanama tehlikeli progestan alırım diye yaptım testi.ama dedim ya hiç umdum yoktu. ikinci çizgi var inanamadım.bugün öğlen yine yaptım ama idrarım çok açık renkti yaptığımda. sıkışınca dayanamayıp yapmıştım.ikinci çizgi çok silik çıktı.içime dert oldu. 4 saat idrarımı tuttuktan sonra yani az önce tekrar test yaptım ve ikinci çizgim güzel güzel görünüyor. şükürler olsun allahım. umarım hayal değildir :bbo:
hayatım ball gibi gebesin sen :))) yaşaassınn biz ovulasyon testlerinde silik çizgiyi önemsemeyiyoruz ama gebelikte çook önemliii.. benim hemen hemen beta hcg 400 iken bu şekilde çıkmıştı..ne zaman gidiyosun dr a?
merhaba,öncelikle tebrik ediyorum seni,allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip eder inşallah.bende core markalı ovülasyon testi aldım,denemek için bugün bi tane yaptım ama kontrol çizgisi çok silik geldi gözüme,teste bir sorunmu var diye düşünüyordumki senin testini gördüm,seninkinde de kontrol çizgisi pembe.testin klavuzunda test çizgiside kontrol çizgisi kadar koyu olursa pozitiftir diyor ama kontrol çizgisi koyu değilki.bunun yumurtlama günü olmamasıylamı bir alakası varmı?yumurtlama gününde dahamı koyu oluyor kontrol çizgisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?