Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

benimde adetime 7 gün var ve ovulasyon testinde hala silik çizgi var annamadım...

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza...(gülay30,psilokum)

aklına kötü seyler getirme testin gibi pozitif ol canım :1hugpuyorumnanaktan

merhaba canım hosgeldin :1hug:kırmızıları cagırma canım pozitif olki hersey guzel olsun opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

arkadaşlar çok teşekür ederim. testlerimin resmini ekledim.sizlere ışık tutsun diye :teytey:
halen inanamıyorum ya ve halen korkuyorum. ama mutluyum :)

bir emin olayım nasıl başardığımıda yazacağım. ovulasyon testinin katkısı büyük tabi. ben sadece ufak bir önlem aldım :))

Son düzenleme:
hayatım ball gibi gebesin sen :))) yaşaassınn biz ovulasyon testlerinde silik çizgiyi önemsemeyiyoruz ama gebelikte çook önemliii.. benim hemen hemen beta hcg 400 iken bu şekilde çıkmıştı..ne zaman gidiyosun dr a?

17 ağustosta yaptığım ovulasyon testinin markası core test ,
30 ağustosta yaptığım gebelik testide core test. aslında daha netti ama iki gündür rengi uçtu.
bugün öğlende yaptığım testi koymadım.fotoda çizgi gözükmüyor.çok silik.
saat 6 civarı yaptığımda miratech diye bir marka.tüm tesrlerde sonuçlarım 5dk yı geçmeden çıktı.
testlerim gibi pozitif olmak istiyorum.

ciddimisin canım o kadar yükselmişmidir ki beta hcg. ama erken değil mi? adet günüm yarın. yarınıda atlatayım.çarşamba dökülcem yollara. aylardır hiç çift çizgiyi göremicekmişim gibi geliyordu ama oldu.

gülay ve psilokum her ikinizide çok ama çok tebrik ediyorum. çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. kendinize ve bebişlere iyi bakın.

canım benimki tüp bebekti ama adetime 2 gün kala çıkmaya başladı.. bence yükselmiştir en azından test hassasiyeti 20 genelilikle çok uçuuk bi çizgi çıkyo 20-30 da ama seninki resmen görünüyo..bence bebeişin yerleşiyooo artıkk iyice..darısı da bize olsun inşallahhh

inşallah canım. bir inanabilsem :bbo: darısı tüm kk nın başına olsun. heryeri meleklerimiz sarsın inşallah. parklar dolsun taşsın

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. sizlerle çok çok sohbet etmesemde hepinizi nicklerinizden tanıyorum.1 yıldır kk lıyım. ve sizlerle aynı duyguları yaşadım.

psilokum tebrikler...:teytey: Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...darısı başımıza inşallah...:Saruboceq:

kitty cnmm hayırlısı artık ben kendimi alistirdim regl olcam biliyorum cunku kaydirigubbakcemile3 olup bitiyim sonra ates olcmeye baslicam bende..
ay hamis haberlerini alınca cok mutlu oluyorumm ben kaydirigubbakcemile3
ya kimsecikler de yok,kıslar neredesiniz :uhm:
neyse bende gidiyorum uykum geldi mayıstım . optum sizleri mckk

merhaba,öncelikle tebrik ediyorum seni,allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip eder inşallah.bende core markalı ovülasyon testi aldım,denemek için bugün bi tane yaptım ama kontrol çizgisi çok silik geldi gözüme,teste bir sorunmu var diye düşünüyordumki senin testini gördüm,seninkinde de kontrol çizgisi pembe.testin klavuzunda test çizgiside kontrol çizgisi kadar koyu olursa pozitiftir diyor ama kontrol çizgisi koyu değilki.bunun yumurtlama günü olmamasıylamı bir alakası varmı?yumurtlama gününde dahamı koyu oluyor kontrol çizgisi?

11 ağustos 1. gün adetim başladı ölçemedim çünkü beklemiyordum ki,
12 ağustos 2. gün 36.6
13 ağustos 3. gün 36.2
14 ağustos 4. gün 36.6
15 ağustos 5. gün 36.7
16 ağustos 6. gün 37.0 REGLİM BİTTİ
17 ağustos 7. gün 36.7 *****
18 ağustos 8. gün 36.7
19 ağustos 9. gün 36.8
20 ağustos 10.gün 36.9
21 ağustos 11.gün 37.1 Tek çizgi
22 ağustos 12.gün 37.1 Tek çizgi
23 ağustos 13.gün 37.1 *****
24 ağustos 14.gün 37.1 Tek çizgi *****
25 ağustos 15.gün 37.0 Tek çizgi *****
26 ağustos 16.gün 37.0 Tek çizgi akşam bir damla kahve leke vardı
27 ağustos 17.gün 36.9 bugün akşam saatlerinde birkaç damla daha oldu akıntı gibi kahve lekelerden
28 ağustos 18.gün 36.9 kanama şeklinde devam ov.testinde belli belirsiz ikinci cizgi var sanki kanamam da bitti bu arada

yukarıdaki tablom kanamanın adet olmadığını varsayarsak beklenen adetim 6 eylüle kadar olan tablom, aşağıdaki de zamansız başlayan kanamayı adet varsayarsak yaptığım tablom...

28 ağustos 1. gün 36.9 ov. tek çizgi
29 ağustos 2. gün 36.7 ov. tek çizgi
30 ağustos 3. gün 36.7 ov. tek çizgi
31 ağustos 4. gün 36.7 hem ov. testi hem de gebelik testi silik de olsa ikinci çizgileri görüyorum kanamam da bitti bu arada

Şimdi bana söyleyin kızlar ne olur... hangi tablomu esas alıcam ben... ilk tabloya göre hamile olabilir miyim, ikinci tabloya göre yumurtlamış olabilir miyim, ya da eğer yeni adet dönemim ikinci tablo ise bu kadar çabuk yumurtlama ya da gebelik nasıl silik de olsa pozitif olabiliyor... ben çok şaşırdım vallahi kafayı yiyeceğim, 28 ağustosta yani 18. gün yaptırdığım kanda hcg 1.50 çıkmıştı... ne olacak benim bu halim ya :uhm::uhm::uhm:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

teşekkür ederim canım.core testi 3 aydır kullanıyorum.güvenilirdir. kontrol çizgisi en fazla fotograftaki kadar koyu oluyor.daha koyu olduğunu hiç görmedim. test çizgisi yumurtlamaya yakın günlerde silik bir şekilde beliriyor ve yaklaştıkça koyulaşıyor.kontrol çizgisi ile aynı koyuluğa geldiğinde yumurtluyorsundur demek. fotografa dikkat edersen iki çizgide hemen hemen aynı koyulukta.canım belki seni gebelik testlerindeki kontrol çizgisi yanıltıyordur. ovulasyon testinde çok koyu olmuyor.umarım aydınlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…