- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.881
teşekkür ederim canım.core testi 3 aydır kullanıyorum.güvenilirdir. kontrol çizgisi en fazla fotograftaki kadar koyu oluyor.daha koyu olduğunu hiç görmedim. test çizgisi yumurtlamaya yakın günlerde silik bir şekilde beliriyor ve yaklaştıkça koyulaşıyor.kontrol çizgisi ile aynı koyuluğa geldiğinde yumurtluyorsundur demek. fotografa dikkat edersen iki çizgide hemen hemen aynı koyulukta.canım belki seni gebelik testlerindeki kontrol çizgisi yanıltıyordur. ovulasyon testinde çok koyu olmuyor.umarım aydınlatabilmişimdir.
günaydın kızlaaaar.
psilokum çoook çoook tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahdarısı bizlerin başına.
kızlar ben dün testleri yapacaktım ama sistit oldum( yani tam sistit gibi değil ama idrarımı yaptıktan sonra bir ağrı giriyor ve 5 dk falan sürüyor. hafif ateşim de var hissediyorum. ölçmedim ama sıcak hissediyorum kendimi ( ilaç da kullanamadım ya bişi varsa diye... off ya ooff napcam ben
gunaydın canım gecmiş olsun opuyorumnanaktana.s. sistit icin bol bol su ic canım ne kadar cok su icersen o kadar cok wc ye gidersin idrarla birlikte mikroplarda vucudundan cabucak atılmıs olur :1hug:
11 ağustos 1. gün adetim başladı ölçemedim çünkü beklemiyordum ki,
12 ağustos 2. gün 36.6
13 ağustos 3. gün 36.2
14 ağustos 4. gün 36.6
15 ağustos 5. gün 36.7
16 ağustos 6. gün 37.0 REGLİM BİTTİ
17 ağustos 7. gün 36.7 *****
18 ağustos 8. gün 36.7
19 ağustos 9. gün 36.8
20 ağustos 10.gün 36.9
21 ağustos 11.gün 37.1 Tek çizgi
22 ağustos 12.gün 37.1 Tek çizgi
23 ağustos 13.gün 37.1 *****
24 ağustos 14.gün 37.1 Tek çizgi *****
25 ağustos 15.gün 37.0 Tek çizgi *****
26 ağustos 16.gün 37.0 Tek çizgi akşam bir damla kahve leke vardı
27 ağustos 17.gün 36.9 bugün akşam saatlerinde birkaç damla daha oldu akıntı gibi kahve lekelerden
28 ağustos 18.gün 36.9 kanama şeklinde devam ov.testinde belli belirsiz ikinci cizgi var sanki kanamam da bitti bu arada
yukarıdaki tablom kanamanın adet olmadığını varsayarsak beklenen adetim 6 eylüle kadar olan tablom, aşağıdaki de zamansız başlayan kanamayı adet varsayarsak yaptığım tablom...
28 ağustos 1. gün 36.9 ov. tek çizgi
29 ağustos 2. gün 36.7 ov. tek çizgi
30 ağustos 3. gün 36.7 ov. tek çizgi
31 ağustos 4. gün 36.7 hem ov. testi hem de gebelik testi silik de olsa ikinci çizgileri görüyorum kanamam da bitti bu arada
Şimdi bana söyleyin kızlar ne olur... hangi tablomu esas alıcam ben... ilk tabloya göre hamile olabilir miyim, ikinci tabloya göre yumurtlamış olabilir miyim, ya da eğer yeni adet dönemim ikinci tablo ise bu kadar çabuk yumurtlama ya da gebelik nasıl silik de olsa pozitif olabiliyor... ben çok şaşırdım vallahi kafayı yiyeceğim, 28 ağustosta yani 18. gün yaptırdığım kanda hcg 1.50 çıkmıştı... ne olacak benim bu halim ya :uhm::uhm::uhm:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın kızlaaaar.
psilokum çoook çoook tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahdarısı bizlerin başına.
kızlar ben dün testleri yapacaktım ama sistit oldum( yani tam sistit gibi değil ama idrarımı yaptıktan sonra bir ağrı giriyor ve 5 dk falan sürüyor. hafif ateşim de var hissediyorum. ölçmedim ama sıcak hissediyorum kendimi ( ilaç da kullanamadım ya bişi varsa diye... off ya ooff napcam ben
ayyy ayyy bu yönden benzemeseydik bari bacım ya. ilaç alma canım günde 3 lt falan su iç geçer. çok geçmiş olsun canım
inşallah canım. bir inanabilsem :bbo: darısı tüm kk nın başına olsun. heryeri meleklerimiz sarsın inşallah. parklar dolsun taşsın
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. sizlerle çok çok sohbet etmesemde hepinizi nicklerinizden tanıyorum.1 yıldır kk lıyım. ve sizlerle aynı duyguları yaşadım.
UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....
HAMİŞLERİMİZZZ
1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv
12-gülay.30 :CüvCüv: 31/08/09
13-psilokum :CüvCüv: 31/08/09
arkadaşlar merhaba.ovulasyon testinde üçüncü ayımdı bu ay.17 ağustosta çift çizgiyi gördüm. dünden beride gebelik testlerinde çift çizgiyi görüyorum.umarım yalan değildir hayal değildir. adet gününden 4gün önce kesik kesik kahverengi kanamalar olunca şüphelendim.2 gün bekledikten sonra dün test yaptım .şok oldum. öylesine yaptım.hiç umudum yoktu. sadce ufak bir şüphe.varsa eğer gebelik kanama tehlikeli progestan alırım diye yaptım testi.ama dedim ya hiç umdum yoktu. ikinci çizgi var inanamadım.bugün öğlen yine yaptım ama idrarım çok açık renkti yaptığımda. sıkışınca dayanamayıp yapmıştım.ikinci çizgi çok silik çıktı.içime dert oldu. 4 saat idrarımı tuttuktan sonra yani az önce tekrar test yaptım ve ikinci çizgim güzel güzel görünüyor. şükürler olsun allahım. umarım hayal değildir :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?