Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok teşekkür ederim ilgin ve cevabın için.benim 25 ağustosda regl olmam gerekiyordu ama hala olamadım malesef.testler yeni geçti elime, önümüzdeki ay için yapacaktım ama nasıl olduğunu merak ettiğim için bugün bi tane deneyeyim dedim,kontrol çizgisi pembe test çizgiside çok daha silik pembe çıkınca teste bir sorun olduğunu düşündüm.peki ovülasyon gerçekleştikten sonra test çizgisininde silik çıkması normalmi?sende de böyle oluyormu?yani benim şu anda yumurtlama gibi bir durumum olamaz sanırım çünkü bugün regl gecikmesinin 7.günü

canım ovulasyondan sonra tek çizgi çıkar.bazı arkadaşlarda çift çıkmaya devam etmişti ve hamile olduklarını öğrenmişlerdi sonradan.bende de ovulasyon günlerinden sonra birkaç gün çift çizgi çıkardı ama test çizgisi gittikçe silikleşir sonrada kaybolurdu. şu anda o testi yapman için uygun zaman değil.adetlerin düzenliyse ve buna rağmen geciktiysen bence hemen gebelik testi yap. 7 gün iyi dayanmışsın...

adetlerim düzenli, 34 günde bir oluyorum, 27 ağustosda (adet gecikmesinin 3.günü) sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı, akşam üzeri tekrar yaptım daha net bir çizgi çıktı, ertesi sabah yaptığım test negatif çıktı ama yinede kan testi yaptırmaya gittim,sonuç negatifti,zaten herhangi bir belirtimde yok ne adet olacağıma nede hamileliğe dair.o nedenle hamile olabileceğimi zannetmiyorum.belki test bozuktur,nitekim farklı günlerde, farklı eczanelerden alınmış,farklı markalar olan 2 bozuk gebelik testinin bana denk gelebilmesi igibi süper bir talihim var,ilk yaptığım ovülasyon testide bozuk çıkmış olabilir kaydirigubbakcemile2

anladım canım daha zamanı gelmemiş demekki. zamanı olmayınca biz ne yapsak boş.. sabırla beklemek lazım. başka planların varsa onlara odaklan.bebiş olana kadar onları aradan çıkarırım diye hesaplarken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.olmaması için bir sebep yok değil mi? ovulasyon testi bozuk değildir. o testi pozitif çıkaracak hormonu şimdi salgılamıyorsun çünkü.bence doktora git adet söktürücü kullan. 34 gün uzun bir süre geç yumurtluyorsun demekki. kullanma kılavuzunda ne zaman kullanmaya başlayacağın yazıyor ama sen yinede orda yazandan 2 gün önce başla.bakalım neler olcak.ama şimdi testlerini ziyan etme sana lazım olacaklar.

bu ay korunmayı bıraktığımız için adet gelinceye kadar ilaç kullanmak istemiyorum,pco hastasıyım fakat adetlerim düzensiz değildir,biraz daha beklemeyi düşünüyorum,gelmezse o zaman doktora giderim

günaydın kızlaaaar.

psilokum çoook çoook tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına.

kızlar ben dün testleri yapacaktım ama sistit oldum ( yani tam sistit gibi değil ama idrarımı yaptıktan sonra bir ağrı giriyor ve 5 dk falan sürüyor. hafif ateşim de var hissediyorum. ölçmedim ama sıcak hissediyorum kendimi ( ilaç da kullanamadım ya bişi varsa diye... off ya ooff napcam ben

gunaydın canım gecmiş olsun opuyorumnanaktana.s. sistit icin bol bol su ic canım ne kadar cok su icersen o kadar cok wc ye gidersin idrarla birlikte mikroplarda vucudundan cabucak atılmıs olur :1hug:

gunaydın canım gecmiş olsun opuyorumnanaktana.s. sistit icin bol bol su ic canım ne kadar cok su icersen o kadar cok wc ye gidersin idrarla birlikte mikroplarda vucudundan cabucak atılmıs olur :1hug:

günaydın kiticanım çok saol...

evet haklısın canım su içmekten midem bulandı valla... tam sistit gibi de değil ama başlangıç falan herhalde. halsizim biraz da ateşim var sanırım ben üşüttüm

canım o kanama dr ununda dediği gibi adet kanaması değildi. canım o kanama yerleşmeden dolayı olmuş muhtemelen. b-hcg nin 1.5 çıkması bile hamilelik şüphesi demek bana göre. canım erken yumurtlamışsın erken çıkmıştır hamilelikte. kanda baktır derim bidaha. akannehir bizi böyle şok et hadi bakıyım

ayyy ayyy bu yönden benzemeseydik bari bacım ya. ilaç alma canım günde 3 lt falan su iç geçer. çok geçmiş olsun canım

ayyy ayyy bu yönden benzemeseydik bari bacım ya. ilaç alma canım günde 3 lt falan su iç geçer. çok geçmiş olsun canım

ayyy bacım çok saol... garip ya sık sık idrarım gelmiyor (yani çok su içiyorum ona göre normal geliyor), yaparken idrarımı sonlarına doğru içten sol tarafta zonklama başlıyor ve idrarım bitince biraz daha sürüp geçiyor. sistit ya da idrar yolunda bir mikrobik bişi anlamadım. umarım önemli bişi diildir, sanırım üşüttüm diyorum ama 1-2 güne geçmezse dr a gidicem. hem de herşeye detaylı bir baktırırım artık. saol canım bacım a.s.

canım gözün aydın allah tamamına erdiesin

tebrik ederim canım ... sağlıkla kucağına gelsin meleğin... darısı baiımıza... kendine bebişine dikkat et...

selam kızlar bende bu testlerden almaya karar verdim okuduğum kadarıyla genelde gg den alıyorsunuz peki hangi markayı alıyosunuz çoğunlukta bi yardım ediverin :uhm:

kızlar az önce yaptım ovulasyon testimi hiç bu kadar belirgin çıkmamıştı sizce bu pozitifmi lütfen yorumlarınızı bekliyorum canlarım.......

Eklentiler

• $DSC02180.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…