Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar sizden cevap gelmeyince medismart almaya karar verdim.eczaneye sipariş verdim yarın alıcam.yarın 12. günüm 30 günde 1 oluyorum.belki erken yumurtluyorumdur??? yarın yapsam mı acaba????

canım biz burda herkese gg den aldık diyoruz hangisi olduğu farketmez. seninkinin fiyatıda uygunsa bence hepsi aynı. sonuçta hepsi aynı işi görüyor. inşallah tutturursun

belki gelmez kız nerden biliyorsun yarın gelmezse bi test yaparsın belki akannehir şaşırtır seni. ne güzel olurdu dimi ay hadi inşallah gelmesin kırmızılar

canım benim ne harika olurdu... eve gelince şu hediye verilen gebelik testlerinden yaptım kopkoyu bir tek çizgi çıktı ( off ne diyim kısmet işte. Allah hiçbirimizi çok bekletmesin inşallah :Saruboceq:

ne güzel hamis haberleri geliyor artar insallah kızlar.benimde 6 günüm kaldı benimde agdete kısmet hep aklımda bir test yapsammı diye gecior.gebelik testini ne zaman yapsam cıkarki en erken varsa sayet

seçilciğim hayırlısı olsun inşallah canım. benim adetin geçtikten sonraki gün yap. bak ben adete bir gün kala yaptım sonuç __ (. kısmet napalım :)

kıslar ya kaç gündür o kadar hareketsiz ki topiğimiz çok üzülüyorum... ayça, özge, idil mesela sizleri hiç göremiyorum artık kızlar kitican da yok, edoş geliyor arada onunla görüşüyoruz, güloş hamiş hadi onun kaytarmasına laf edemiyoruz ama bütün kısslarr gelin yaaa ((

Son düzenleyen: Moderatör:
selamm ben geldimmm :) herkese günaydın hadi bugün renk katalım biraz topiğmize...
ne haberler ben bu aralar biraz yoğunum takılamıyorum çok fazla.. havadis var mı kısslarr?
ben iyiyim beni merak ederseniz... kanamam ççok azaldı artık..az az oluyo bugün test yapıyım bi diyorum sanmıyorum daha kızaracağını tam bitmeden de olsun :) merak işteee

kızlar ovulasyon testi konusunda tecrübeli, olduğunuzu düşündüğüm i,çin birşey sormak istiyorum sizlere
bende geçen ay yumurtlama problemi ve doğal olarak adet düzensizliği oldu. bu ay ciddi anlamda ilk çalışmamız ve ben de bu ay için ov testi almıştım. yine düzensizlik olursa diye ayrıca adaçayı içtim.
sonuçta 18. gün çift çizgiyi yakaladım
şimdi sorum şuu bu testler 24-48 saat içinde yumurttanın çatlıcağını haber veriyor ya
ben o çift çizgiyi görünce otomatikman yumurtlamış ve çatlama aşamasına gelmiş mi oluyorum
yani bu ay yumurtlamamda b,r sorun yok anlamınma mı geliyor
yoksa çatlama olmasa da çift çizgi gösteriyormu bu testler kısacası yumurtlama problemimşin bu ay olup olmadığını burdan anlayabilirmiyim ben onu merak ettim

hoşgeldin canımmm. kanamanın azalmasına çoook çoook sevindim. operasyona gerek kalmayacak inşallah :)))

havadislerden en güzeli güloş hamile onu da biliyorsun zaten.

bu arada ben test yapacaktım ama sistit olmuştum diye erteledim. dün akşam denedim kızlar. digital olanla yaptım bir de mor paketli olanla. morda malum sadece tek çizgi çıktı. digital olan gülen yüz göstermedi ama belirgin 2. çizgi var. bu demek oluyor ki ya benim morlarda sorun var ya da morlar çok hassas değil...

canım benim bildiğim çift çizgiyi gördüğünde 2 gün içinde yumurtan çatlayacak demek. yani 48 saat içinde çalışma yapman gerekiyor.kaydirigubbakcemile3

wondfo kullanan varmı ya mavi paket zaten bi bu var bi mor paket yani coretest niye bu kadar az çeşit var benmi bulamadım acaba

canım kendi adıma mabi paket wondfoyu tavsiye ederim. ben onunla daha rahat ettim. bir de digital olanlar var clearblue onlar 7 kullanımlık ve pahallı oluyor. bence wondfo iyidir.

gunaydın kızlar nasılsınız ben bıraz uzgunum kafam bıraz karıstı dun bhcg yaptırdım sımdı sonucu aldım 33.70 cıktı pazar gunu cıkan 11.70 tamam ıkıye katlamıs ama az deyılmı

gunaydın kızlar nasılsınız ben bıraz uzgunum kafam bıraz karıstı dun bhcg yaptırdım sımdı sonucu aldım 33.70 cıktı pazar gunu cıkan 11.70 tamam ıkıye katlamıs ama az deyılmı

canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

belki daha çok yeni diye öyledir. sonuçta yükselmiş. ayy hiç bilgim yok ki bu konularda. senin ayça da nasıl olmuştu hatırlıyor musun? aklına kötü şeyler getirip de canını sıkma gülaycım

canım benım ayca nasıl oldu ben hatırlamıyorumkı 13 sene olmus artık bekleyecegız artmasını

canım kendi adıma mabi paket wondfoyu tavsiye ederim. ben onunla daha rahat ettim. bir de digital olanlar var clearblue onlar 7 kullanımlık ve pahallı oluyor. bence wondfo iyidir.

ay sağol cnm ya tamam bende ondan alayım ozaman sonucu düzgün veriyorsa pahalılara gerek yok hemen sipariş vereyimde gelsin adet günlerimdeyim zaten bitince başlarım hemen

ay sağol cnm ya tamam bende ondan alayım ozaman sonucu düzgün veriyorsa pahalılara gerek yok hemen sipariş vereyimde gelsin adet günlerimdeyim zaten bitince başlarım hemen

ne demek canım hayırlısı olsun inşallah. bak yine de yanlış yönlendirmek istemem, mor olanı kullanıp da çift çizgiyi gören çok arkadaş oldu. belki benim morlarda bir problem vardı bilmiyorum. ama mavi paketli olanlar bana göre daha iyi canım...

verdim cnm siparişi bi deneyelim bakalım hem niye yanlış yönlendiresin sonuçta kullanıyosun bunu olmadı beğenmezsem bida almam, teşekkürlerrrr opuyorumnanaktan

gülay kaç haftalık hamilesin, eğer olması gerekenden epey düşükse bence doktora git bitakım ilaçlar veriyorlar bu durumlarda diye biliyorum

kızlar fortel marka ovulasyon testi kullanan var mı acaba????

evt ben almıştım . dünya kadar para bayılmıştım ecz. ve çok zor bulmuştum zaten..
ama pişman oldum gg da ucuzları varmış sonra öğrendim zaten içinde 5 tane var yetmiyokii. otomotik hesaplayıcılara göre hesap yapıyorsun ama bende mesela tutmamıştı o günler hep sonrasında yumurtlamıştım. ucuzlarından al canım sakın fazla para verme hepsi aynı işi görüyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…