Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ne marka kullanıyosunuz söylesenize yahu bizde alalım

canım ben gg dan sipariş ettim coretest markası yanın da gebelik testide oluyo.ayrıca burdaki birçok arkadaşda onu kullanıyo.çünkü diğerlerine göre oldukça ekonomik oluyor.

kızlar neden kimse benim test sonucuma yorum yapmıyo kararsız kaldım bu pozitifmi diye.herkes nerde mafoldumben mafoldumben mafoldumben

dezy ben baktım canım. bana kalırsa bu pozitif . valla ben bu testlerle (mor ambalajlı olanlarla) ikinci çizginin ç sini bile yakalayamadım, sana bravo diyorum... bu gece çalışın diyorum ve hayırlısı diye bitiriyorum.

test markası olarak soran arkadaşlar, ben gg dan mavi ambalajlı olanları da mor ambalajlı olanları da kullandım. mavi ambalajlı olanlardan daha çok memnun kaldım şekerler.

kızlar az önce yaptım ovulasyon testimi hiç bu kadar belirgin çıkmamıştı sizce bu pozitifmi lütfen yorumlarınızı bekliyorum canlarım.......

canım tam pozitif değil ama yaklaşmış. sen her ihtimale karşı bu gece çalış. yarın daha koyulaşıp pozitif olursa yarında çalışırsın canım

gerçektenmi canım...ay hiç umudum yoktu biliyomusun bende pko var ve testi yapmaya başladığım ilk günler çok sililkti ikinci çizgi son bi kaç günse ikinci çizgi hiç yoktu.o yüzden umudumda yoku.ama bugün bu sonucu görünce gözlerime inanamadım bide size sorayım dedim alkisalkisalkis

hımm coretest ve mavi ambalaj tamam kızlar bende yarın gg den sipariş vericem bakayım benüm günler nezamanmış düzenli adet görüyorum ama yinede hep 14.gün oldunu sanmıyorum 2 aydırda tutturamadım zaten kaydirigubbakcemile3

canım tam pozitif değil ama yaklaşmış. sen her ihtimale karşı bu gece çalış. yarın daha koyulaşıp pozitif olursa yarında çalışırsın canım

sağol canım hiç bu kadar birbirine yakın olmadığı için heyecan yaptım bende.yoksa yumurtlamıyorummu diye düşünüyodum valla. bunu bile görmek ii bişey benim için.

edoşşş kısss ben niye bu mor testlerde çizgi göremiyorum :a015:

canım senin yumurtlaman geçmiş olabilir. hani koyulaşmıştı ama sen suya idrara çok dikkat edememiştin ya. heralde o zaman oldu ovulasyon. bu arada kaçında görmüştün koyu çizgiyi. ben regliye 2 gün kalaya kadar gördüm gerçi bana bakma sen gebelikte bile silik görmüştüm nede olsa. opuyorumnanaktan

bilmiyorum ki canım offf 16. günümde birbirine yakın koyulukta çizgileri gördüm. 15. gün ve 17. gün de öyleydi onlarda çalıştım zaten ne olur ne olmaz. sonra silikleşti. mavi testlerde silik de olsa hep vardı biliyorsun ama morlarda tık yok.

bu arada kasıklarım ve belim ağrıyor. güzel bir soru sistitten mi, regl olmak üzere olduğumdan mı ağrıyor onu da anlayamıyorum. ilaç bile içemiyorum. dokunsanız ağlıycam sinilerim bozum bugün...

peki şimdi kaçıncı günündesin

kızlar sizden cevap gelmeyince medismart almaya karar verdim.eczaneye sipariş verdim yarın alıcam.yarın 12. günüm 30 günde 1 oluyorum.belki erken yumurtluyorumdur??? yarın yapsam mı acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…