- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.961
Kızlarrrrr!!!!! Ovulasyon testİmİ Şİmdİ gİdİp aldım eczaneden... Medİsmart aldım. BugÜn 12. GÜnÜm.30 gÜnde 1 oluyorum 14. GÜn baŞlayın dİo acaba bugÜnden baŞlasam mı???? Medİsmart ovulasyon testİ kullanan var mı aranız da???? Memnun musunuz?????
pelin ve tweety arkadaşlar biz genellikle gg dan aldığımız testleri kullandık. mavi paketli olanı wondfo, mor paketli olanı coretests. bunlardan alabilirsiniz. hem tanesi neredeyse 1 liraya geliyor.
pelin senin aldığın testten kullanmadım canım. sanırım içinde 5 tane olması lazım. bence söylenen günden daha erken başla. bugün yapabilirsin mesela. ama sana da gg dan almanı öneririm. daha karlı.
ikinize de hayırlı olsun.
canım gg nedir ? anlayamadım.birde nasıl uygulanıyor hangi günlerde?
gg açık arttırma sitesi gittigidiyor yani. orada ovulasyon testi diye arat bulacaksın zaten. kullanımı da detaylı olarak yazılıyor zaten testlerde. ama kısaca anlatmak gerekirse adetin bitince başla yapmaya 4 saat sıvı alma ve idrarını tut. 4 saaat sonunda testi yap. bunu hergün aynı saatte yapmaya özen göster.
şimdi bizm ordaki eczaneyi aradım ovulasyon testleri ne kadar diye sordum o nedir dedi yaaa( sen ne işe yarıyorsun diyecektim az daha :)) sinir oldum ya ne olduğunu bilmiyor gebelik testimi diyor.velhasıl yokmuş neyse gg ye üye olmam gerekiyor sanırım sipariş verebilmem için üye olup bakıcam artık
evet canım üyelik falan çok kolay zaten. şimdiden hayırlı olsun :)
canım ya bende kart finans var orda sundukları kart seçeneklerinden bende yok.burdanda alamıycam üff yaaa( iyice sinirlerim bozuldu eczanelerde yokmu ya şu kahrolası testlerden nerden bulabilirm yada kardeşimde axess var onun kartıyla alabilirmiyim acaba??
bebekelover günün nezamandı senin bugünmü bekliyosun
canım benim siklus 29-32 gün arası değişiyor. son 3 aydır 30-29-29 diye gidiyordu. buna göre bugün 30. günüm. ama bu sene içinde 35 gün olduğu da olmuştu. stres çok etkiliyor bence çünkü 35 gün olduğunda çok stresli bir ay yaşamıştım. son aylara bakınca bugün olacağım diye düşünüyorum zaten baş ağrım ve mide bulantım başladı. bağırsaklar hareketlendi en geç akşama tamam yani((( kısmet Allah hiçbirimizi çok bekletmesin inşallah...
merhaba handecim..benim de bugün 30.günüm kaydirigubbakcemile3 25-30 arası değişiyor benimde adetim.son 30-29 oldu.baş ağrım başladı büyük ihtimaille bugün olucam..ama şöyle bbi durum oldu benim pazartesi günü pembeye dönük kırmızı bi lekelenme oldu sonrasında gelen giden yok kaydirigubbakcemile3 neden öyle oldu anlamadım.ama bu akşam kesin gelicek opuyorumnanaktan
bi de bugün doktora gittim adetin 3. günü hormon testi yapalım dedi.benim 6. ay olucak korunmayı bırakalı.bakalım şu regl bi gelse de bende testlerimi bi yaptırsam artıkınnn
kaydirigubbakcemile3
peki 1 soru hormon testleri aç karnına mı yapılııyor fikrin var mı??
kızlaaaarr son bişey daha eşimin kart numaraları vardı bende şimdi onun kartından sipariş veriyorum güvenli bir site demi bu bir sorun olmaz çünkü eşim int.ten kartla alışverişi pek sevmiyor mümkünse posta çekiyle alışveriş yap diyor o yüzden soruyorum acil cevapp :))
dur bakalım belkide olmaz cnm sen ümtlenme yinede ama bekleyelim beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?