Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar selam geldimmm sonunda kaydirigubbakcemile3 misafirlerim vardı kaç gün gelemedimm handemmmm a.s.
mhtp bende mor olanlardan kullanıyorum çift çizgiyi yakaladım ama ben.Şimdi regl olmayı bekliyorum6eylül günüm.. Hande bence senin yumurtlama günün geçti ondan tek cıkıyor cnm,hatırlarsan diğer testten yaptığın 2.çizgiler vardı heppp. Regl gunun gelmedimi hem senin? o zaman tek cıkması normal degilmidir ki :s

bende daha dün mor olandan spariş verdim...mavi olandan mı verseydim tühh

yooo öyle bir yanlışlık falan yok canım. ben sadece mavi olanlardan daha çok memnun kalmıştım onu söyledim. hem mor olanlarda çift çizgiyi yakalayan çok arkadaşımız oldu. hiç canını sıkma canım :1hug:

ohhh şükür kavuşturana canım... nasılsın ayçacım :))

canım tabi geçti yumurtlama günüm ama hatırlarsan yazmıştım buna rağmen mavilerde çift çıkmaya devam ediyordu (silik de olsa) sonra hem mavi hem mor olandan aynı gün yaptım mavide silik de olsa çift, morda sadece tek çizgi vardı. dün digitalde yaptım, gülen yüz çıkmadı ama çubuğunu çıkardığımda silik de olsa ikinci çizgi vardı, morda ise yine tek çizgi. belki benimkiler bozuk falandır canım..

7 tane varmış içinde..deneyelim bakalım ben ilk defa kullanıcam...aslında hamile kalabiliyorum.ama bir an önce olsun istiyorum artık bebeğimi kucağımda istiyorum....
allah hepinmizi bu ayhamiş yapsın inşallahhhhh

bide kzılar benim adet ilginç oldu kahverengi akıntı olan günden mi yoksa tam kanamanın başladığı günden mi başlıcam saymaya???
sitede sordum ama yanıt alamadım...

iyiyim tatlım sen nasılsınnnn ? belkide bozuk dedigin gibii,senin sansına oyle cıktı desene test. ne zamana bekliyosun kanamanı cnmm ?

mhtp cnm,reglinin basladigi günden itibaren yani ilk kahverengi geliyor sonra cozuluyoruzya o günden itibaren.

aica canım kahverengi leke geldi sonra tık yok sonraki 2. gün bi daha leke ertesi gün kanama
ilk kahverengi lekeyi ele alıcam hesap olarak o zaman...
anne olmak ne zor ya.....

Bende ilk regl oldugumda kahverengi camur gibi bisiler geliyor. Ertesi gun kanama basliyor ama hesaplarken ben o gunude alıyorum. oyle yap sende canım. Zaten hesapladıgımda da tam o günler de çift çizgiyi yakalamıstım.

ayrederya sen normalde kaç günde bir adet görüyosun ve yumurtlaman kaçıncı gün çıktı cnm

canım 26 yada 27 günde bir oluyorum. bu ay kullanmadım hiç birşey
ama ilk ov.kullandığım zaman o ay 26 günmüş siklus...15-16 . gün çift çizgiyi yakalamışım. otom.hesaplayıcılar 8-13 arası demiş.. ben 15-16 .gün çift çizgi çıktı

ikinci kullandığım ayda 28 günde olmuşum
13-14-15 .günlerde çift çizgi yakalamışım.. biraz karışık anlattım sanırım ama umarım anlamışsındır ne demek istediğimi..

ben bir tablo yapıyorum. otomatik hesaplayıcılara göre hesap yapıp işaretliyorum. o günlerde dikkat ediyorum ovl.yapıyorum. ama nedense o günlerden sonra çift çizgiyi yakalıyorum.. sende öyle yap..bence garanti olsun... umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine..

bende ilk defa kullanıcam aslında hamilelik için pek uğraştığımda söylenemez daha bir aydır korunmayı bıraktık tutturamadık kaydirigubbakcemile3 ben sırf yumurtlama günümü net bilebilmek için yapıcam çünkü 28-29 günde bir adet olmama rağmen olması gereken 14.gün civarı değilde sanki daha sonra yumurtluyomuşum gibime geliyo

hadi hayırlısı bakalım..inşallah bayram sonu bi bayram daha olur...hoş bizim artık hamilelik haberleri sevinçli olmuyor...çevrem artık hamilelik bebek ile ilgili hiçbirşeyini benle paylaşmıyor .....
olsun her yeni gün umut doğurur nasılsa....
inşallah seninde güzel haberini alıp sevincini paylaşırız en kısa zamanda.

canım o zaman dediğim gibi yap.. otomotik hesaplayıcılardan hesapla o günden itibaren
ovülosyon test yap canım çift çizgiyi yakalayınca silikte olsa çalış.. ertesi günüde boş geçirme.... umarım çok bekletmeden gelir bebeşin. ama 6 ayı geçirisen bence bir doktora gidip tetkiklerinizi yaptırın 1 seneyi beklemeyin derim...benden tavsiye..

ben de iyiyim canım. elim ayağım donmaya başladı birazdan regl olurum.. kısmet değilmiş bu ay.. Allah çok bekletmesin inşallah :Saruboceq:

haklısın canım otomatik hesaplayıcının verdiği günden sonra oluyor. ben de bu ay ilk defa denedim dediğin gibi verdiği günlerden 1-2 sonra yumurtladım ben de.. adetler düzenli bile olsa ovulasyon testi kullanmakta fayda var.

slm kızlar bende bu testlerden almak istiyorum hangisinden alsam ve nasıl kullanılıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Kızlarrrrr!!!!! Ovulasyon testımı Şımdı gıdıp aldım eczaneden... Medısmart aldım. BugÜn 12. GÜnÜm.30 gÜnde 1 oluyorum 14. GÜn baŞlayın dıo acaba bugÜnden baŞlasam mı???? Medısmart ovulasyon testı kullanan var mı aranız da???? Memnun musunuz?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…