- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.941
bende daha dün mor olandan spariş verdim...mavi olandan mı verseydim tühh
Kızlar selam geldimmm sonunda kaydirigubbakcemile3 misafirlerim vardı kaç gün gelemedimm handemmmm a.s.
mhtp bende mor olanlardan kullanıyorum çift çizgiyi yakaladım ama ben.Şimdi regl olmayı bekliyorum6eylül günüm.. Hande bence senin yumurtlama günün geçti ondan tek cıkıyor cnm,hatırlarsan diğer testten yaptığın 2.çizgiler vardı heppp. Regl gunun gelmedimi hem senin? o zaman tek cıkması normal degilmidir ki :s
ohhh şükür kavuşturana canım... nasılsın ayçacım :))
canım tabi geçti yumurtlama günüm ama hatırlarsan yazmıştım buna rağmen mavilerde çift çıkmaya devam ediyordu (silik de olsa) sonra hem mavi hem mor olandan aynı gün yaptım mavide silik de olsa çift, morda sadece tek çizgi vardı. dün digitalde yaptım, gülen yüz çıkmadı ama çubuğunu çıkardığımda silik de olsa ikinci çizgi vardı, morda ise yine tek çizgi. belki benimkiler bozuk falandır canım..
ayrederya sen normalde kaç günde bir adet görüyosun ve yumurtlaman kaçıncı gün çıktı cnm
bende ilk defa kullanıcam aslında hamilelik için pek uğraştığımda söylenemez daha bir aydır korunmayı bıraktık tutturamadık kaydirigubbakcemile3 ben sırf yumurtlama günümü net bilebilmek için yapıcam çünkü 28-29 günde bir adet olmama rağmen olması gereken 14.gün civarı değilde sanki daha sonra yumurtluyomuşum gibime geliyo
iyiyim tatlım sen nasılsınnnn ? belkide bozuk dedigin gibii,senin sansına oyle cıktı desene test. ne zamana bekliyosun kanamanı cnmm ?
mhtp cnm,reglinin basladigi günden itibaren yani ilk kahverengi geliyor sonra cozuluyoruzya o günden itibaren.
canım 26 yada 27 günde bir oluyorum. bu ay kullanmadım hiç birşey
ama ilk ov.kullandığım zaman o ay 26 günmüş siklus...15-16 . gün çift çizgiyi yakalamışım. otom.hesaplayıcılar 8-13 arası demiş.. ben 15-16 .gün çift çizgi çıktı
ikinci kullandığım ayda 28 günde olmuşum
13-14-15 .günlerde çift çizgi yakalamışım.. biraz karışık anlattım sanırım ama umarım anlamışsındır ne demek istediğimi..
ben bir tablo yapıyorum. otomatik hesaplayıcılara göre hesap yapıp işaretliyorum. o günlerde dikkat ediyorum ovl.yapıyorum. ama nedense o günlerden sonra çift çizgiyi yakalıyorum.. sende öyle yap..bence garanti olsun... umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?