- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.981
tweety araştırdığım kadarıyla güvenilir bi site burdaki kızlarda defalarca ordan sipariş vermişler bende verdim zaten senden onay almadan karttan çekim yapmıyolar yazıyordu birşey olacağını sanmıyorum olursa hep beraber gümleriz
sincap sen deli misin kısssımmm.. o lekelenme yerleşme kanaması olabilir. daha geçen gün annem söyledi sana hamileyken regl oldum sandım, 1 pedi dolduracak kadar kanamam oldu sonra bir baktım sen gelmişsin yavrum dedi. o leke yerleşme kanaması olabilir. test yaptın mı yapmadıysan hemmmeen bir tane alıp yapıyorsun. ayy deli olcam inşallah vardır inşaaaallllaaaah :Saruboceq:
kızlar kafayı yesemmi yemesemmi acabaa :)) şimdide ödeme gerçekleştirilemedi dedi acaba sizden haber beklerken süre aşımınamı uğradı karttan falan geçmemişlerdir umarım yaaa ne yapıcam ben şimdi(
kaydirigubbakcemile3 canım beniim yaptım test negatif çıkmıştı..benim ki fazla değildi öyle tuvalet kağıdında gördüm. kaydirigubbakcemile3 hiç doktora söylemek aklıma bile gelmedi valla..ama ihtimal bile vermiyorum çünkü idrar testinde negatif hep opuyorumnanaktan ama sağol canımm beniiim düşünmen yeterr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sincap bence biraz bekle tekrar test yap idrarda hemen çıkmıyor biliyosun anlattığın şey büyük ihtimalle yerleşme çünkü ilaç falanda içme bu aralar
ya sincapım sen beni seversin biliyorum. bak benim için lütfen lütfen bu gece regl olmazsan git bir kan testi yaptır. içimiz rahat etsin. gebelik testinde çıkmayıp da kanda çıkan bir sürü insan var. umutlan demiyorum tabi farkındayım çok tepki verdim ama aynısı bana olsa 100 idrar testi de yapmış olsam gider bir de kan testi yaptırırdım canım. hayırlısı neyse o olsun ama bence bu gece olmazsan git kanda baktır canım noolur :1hug:
1-2 damla mı geliyor yerleşme de..ben biraz daha fazla sanıyordumm..akıntım vardı doktor antibiyotik verdi ama reglimi bekliycem içmek için.doktor görürdü kese falan olsaydı..zaten en geç yarın gelmesi gerek.gelmezse bakarız artık duruma göre..ama hiç umudumm yok!
1-2 damla mı geliyor yerleşme de..ben biraz daha fazla sanıyordumm..akıntım vardı doktor antibiyotik verdi ama reglimi bekliycem içmek için.doktor görürdü kese falan olsaydı..zaten en geç yarın gelmesi gerek.gelmezse bakarız artık duruma göre..ama hiç umudumm yok!
cnm ben hiç hamile kalmadım ama çok araştırdığım için konuşuyom böyle CADIARZU yerleşme kanaması regl gibi çok olmz zaten normalde vede açık kırmızı pembe renkli veya kahverengi leke şeklinde olurmuş, hatta çoğu kadın tuvalet kadığında silince farkedebiliyomış dikkat ederse, oyüzden sen yinede ümitlenme ama dikkat et kendine buda aklının biyerinde bilgi olarak kalsın cnm
daha kese olmayacak kadar küçük olabilir canım. sen bugün de geçerse bir kan testi yaptır, ne kaybedersin ki sincabım opuyorumnanaktan
tamam bacıım.. opuyorumnanaktan geçsin bugünn yarına kadar olmazsaa gidicem kısmetse..
bacıımm inşallah hayırlısı olsun topiğimiz bebek haberleriyle dolsun şu mubarek aylarda inşallaaaah :Saruboceq: :1hug:
benim de tüm belirtiler var sincabım ama napalım bu ay olmazsa önümüzdeki aya kısmet deriz. Allah ol diyince olacak inşallah çok bekletmez Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?