Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sincap hemen test yap canım hemennnn bencede yerleşme kanaması olabilir ki olup bittiğine göre büyük ihtimal hadi bekliyoruz sonucu

kızlar kafayı yesemmi yemesemmi acabaa :)) şimdide ödeme gerçekleştirilemedi dedi acaba sizden haber beklerken süre aşımınamı uğradı karttan falan geçmemişlerdir umarım yaaa ne yapıcam ben şimdi (

kaydirigubbakcemile3 canım beniim yaptım test negatif çıkmıştı..benim ki fazla değildi öyle tuvalet kağıdında gördüm. kaydirigubbakcemile3 hiç doktora söylemek aklıma bile gelmedi valla..ama ihtimal bile vermiyorum çünkü idrar testinde negatif hep opuyorumnanaktan ama sağol canımm beniiim düşünmen yeterr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar kafayı yesemmi yemesemmi acabaa :)) şimdide ödeme gerçekleştirilemedi dedi acaba sizden haber beklerken süre aşımınamı uğradı karttan falan geçmemişlerdir umarım yaaa ne yapıcam ben şimdi (

ay şimdi ben sipariş verip sana kendi ellerimle postalıcam kaydirigubbakcemile3
olmamıştır bişey korkma zaman aşımına grmiştir tekrar dene zaten ürün sana ulaşıp senden ok almadıktan sonra çekmiyolar karttan cnm

sincap bence biraz bekle tekrar test yap idrarda hemen çıkmıyor biliyosun anlattığın şey büyük ihtimalle yerleşme çünkü ilaç falanda içme bu aralar

ya sincapım sen beni seversin biliyorum. bak benim için lütfen lütfen bu gece regl olmazsan git bir kan testi yaptır. içimiz rahat etsin. gebelik testinde çıkmayıp da kanda çıkan bir sürü insan var. umutlan demiyorum tabi farkındayım çok tepki verdim ama aynısı bana olsa 100 idrar testi de yapmış olsam gider bir de kan testi yaptırırdım canım. hayırlısı neyse o olsun ama bence bu gece olmazsan git kanda baktır canım noolur :1hug:

sincap bence biraz bekle tekrar test yap idrarda hemen çıkmıyor biliyosun anlattığın şey büyük ihtimalle yerleşme çünkü ilaç falanda içme bu aralar

1-2 damla mı geliyor yerleşme de..ben biraz daha fazla sanıyordumm..akıntım vardı doktor antibiyotik verdi ama reglimi bekliycem içmek için.doktor görürdü kese falan olsaydı..zaten en geç yarın gelmesi gerek.gelmezse bakarız artık duruma göre..ama hiç umudumm yok!

kuzuuum beniiiimm :1rolleyes: severim tebii kaydirigubbakcemile2 ama hiç umutlanmadım ben o kanı görünce sonuçta tuvalet kağıdına bakmasam görmiycktim bile.görünce anaaa geldi benim kırmızılar dedim ped koydum ama bekle bekle gelen giden yok kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi yaparım merak etme en geç yarına kadar gün veriyorum kendime kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi doktor muayene etti alttan olsa görmez miydi?

cnm ben hiç hamile kalmadım ama çok araştırdığım için konuşuyom böyle CADIARZU yerleşme kanaması regl gibi çok olmz zaten normalde vede açık kırmızı pembe renkli veya kahverengi leke şeklinde olurmuş, hatta çoğu kadın tuvalet kadığında silince farkedebiliyomış dikkat ederse, oyüzden sen yinede ümitlenme ama dikkat et kendine buda aklının biyerinde bilgi olarak kalsın cnm

daha kese olmayacak kadar küçük olabilir canım. sen bugün de geçerse bir kan testi yaptır, ne kaybedersin ki sincabım opuyorumnanaktan

ben sadece kahverengimsi leke olarak biliyordum..cahil kalmışım bu konuda :kedi: öğrendiğim iyi oldu.sağolasın bakalım 1 gün daha bekliyim de duruma göre teste giderimopuyorumnanaktan

benim de tüm belirtiler var sincabım ama napalım bu ay olmazsa önümüzdeki aya kısmet deriz. Allah ol diyince olacak inşallah çok bekletmez Rabbim.

arkadaşlar merhaba...artık hamile olduğumda eminim :) sat 6 ağustos. bugün yani 28.günde beta hcg 329 çıktı.doktor erken dönem gebelik dedi. adetim sadece bir gün geçmiş oldu. ovulasyon testimde 17 ağustosta çift çizgi olmuştu.ovulayon testinin haricinde şunu yaptım.hani ilişkiden sonra kalçalarımızın altına yastık koyarak yarım saat bekliyoruz ya ben düşündümki :) demek ki bizim spermler ve yumurta biraz tembel buluşmakta zorlanıyorlar heralde dedim ve bu ay azimle ilişki sonrasında 1 saat öyle bekledim :) tek belirtim kahverengi lekenlenme.ama hafif leke olmadı sonradan baya arttı.hani adet başlarken yoğunşefaf bir sıvıyla karışık kan gelir aynen oldu.adet oluyorum sandım hiç umudum yoktu ama 3 günde adet sökülmeyince idrar testi yaptım pozitif. her türlü kanama düşük tehlikesini hatırlar.ben pazar günü bunu öğrendiğim için kendi kendime progestan başlamıştım.doktor bugün devam et dedi ama riskli bir durum yokmuş.haftaya keseyi göreceğiz inşallah. kızlar umarım verdiğim bilgiler işinize yarar.inaşşal sizlerde tez zamanda hamile olursunuz.

tebriklerrrrrrrr psilokum , evet baya erken gebelik olmuş seninki cnm ovulasyon testi işe yaradı demek darısı başımızaa sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…