Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bugün bende ovulasyon testine başladım.adetimin 8. günü ve 2. çizgi silik.yarın yapmayı düşünmüyorum.10.günümde tekrar yapıcam.ne dersiniz yarın yapayımmı.sadece 5 test vardı 4 kaldı

bugün bende ovulasyon testine başladım.adetimin 8. günü ve 2. çizgi silik.yarın yapmayı düşünmüyorum.10.günümde tekrar yapıcam.ne dersiniz yarın yapayımmı.sadece 5 test vardı 4 kaldı

aykara canım bence düzenli olarak her gün yapmakta fayda var. gittigidiyordan alsana sen de bir sürü test ucuza geliyor canım...

ya alakasız olcak ama şu yazıların altında çıkan resimli zımbırtıları nasıl koyuyorsunuz bi söyleyiverin bende oluşturdum evlilik yılımı ama koyamıyorum bi türlü

canım ben DaisyPath com dan eklemişim.ordaki bilgileri doldur. orda zaten resim ve url adresi çıkıyor.url adresinide burdaki kendi profil bölümünden kilo doğum kayıt gibi bişey yazıyo.oraya ekle.sonra olur.

psilokum sen naptın testi bende hb dan aldım kapıda ödeme yapıcam..ama gg de çok daha uygunları var sonradan gördüm....

henüz çıkmamış.yanlış url adresini eklemiş olabilirsin.dur bakayım nasıl başlıyor kod.belki yardımcı olur sana. maden özendin özentini giderelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…