Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaydınlaar. Kızlar pazartesi günü belirtilerim üzerine gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Belli belirsiz. Ovulasyon testi yaptım sonra da onda da 2. çizgi çıktı. Sanırım hamileyim. Ama bi sorunum var. Umarım sorun değildir. 2 gündür kahverengi akıntım var. Çok çok yoğun değil. ve sürekli de değil. Tuvalete gittiğimde silince görüyorum. Yarın regl olmam gerekiyor. Tekrar test için yarını bekliyorum. Ama aklıma takıldı işte. ınşallah kötü birşey değildir. Sizinle de paylaşmak istedim.

ay canım benimmm çoook sevindimm hayırlısı olsun lekelenmeler büyük ihtimalle yerleşme lekesidir.. testi tekrarla cnm sonrada doktoraa tebrik ederimmhihoyyyt

ay canım benimmm çoook sevindimm hayırlısı olsun lekelenmeler büyük ihtimalle yerleşme lekesidir.. testi tekrarla cnm sonrada doktoraa tebrik ederimmhihoyyyt

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah dediğin gibidir :Saruboceq: Önümüzdeki bi kaç günü de bi atlatayım sonra tam sevincem inşallah.

slm kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim ben ovulasyon testi almıştım pazartesi dün reglimin 30.günü öylesine testi yaptım biri net biri silik çizgi çıktı bugünküde öyle ben ilaçsız olamam normalde geçen ay tuhaf kanla karışık lekelenmem oldu 1haftadır kasıklarımda ağrıda vardı 2gündür ağrıda yok bu ne demek sizce bukadar geç yumurtlamam mümkünmü ve 2gün üst üste biri silikte olsa 2çizgi çıkarmı

canım benim inşallah hamilesindir
ama muhakkak dr a git kısa zamandayerimseniben

hiç umudum yok ama inşaallah bugün yaptığımda aynı çıktı ben pkoluyum bide o yüzden ihtimalde vermiyorum ama kafam karışık

Canım bende aynı şeyi yaşadım. lekelenme dediğin gibi sadece silince oluyo. Ben doktora gittim tabi bugün 6+3 günlük hamileyim. Benim bir düşük olduğu için ilaç ve iğne kullanıyorum. İnşallah hamilesindir canım.Tebrik ederim şimdiden.

Son düzenleme:
kızlar birde hamile halanların listesini yapsanız bu yolla hamile kalanların sayısınıda takip etmiş olurduk... bende bu yöntemi denemek istiyorum.. araştırıyorum şu anda... allah isteyen herkese versin...

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah bi sorun yoktur. Herşeyin hayırlısı.

kizlar bugun 13. gunum yine test yaptım ve ikinci cizgi yine silik cıktı ben yumurtlamayacakmıyım ya
adetim 31 gunde bir

kizlar bugun 13. gunum yine test yaptım ve ikinci cizgi yine silik cıktı ben yumurtlamayacakmıyım ya
adetim 31 gunde bir

kız ne acele ediyosun daha erken 31-14=17 gün yumurtlama günün daha var ama sen test yapmaya devam et ayrıca testi yapmadan 4 saat öncesinde sıvı tüketmemeye çalış

ya canım ben her ay farklı zamanlarda yumurtluyorum:))) mesela 14-20-19-21 değişik zaten ben vücudumdan da anladığım için testle de doğrulamaya çalışıyorum. O yüzden bence daha erken olabilir her ay aynı zamanda olacak diye bir kaide de yok. Olumsuz düşünme bence...

ay ne bileyim
bekliyim bari
zaten bi kac gun sonra yumurtlayım bence kocamla aramız iyi degil bugunlerde :)

kızlar merabalar ben geldim dijital ovolosyon testim bu gün geldi ama kullanmasını bilmiyorum acıklaması hep yabancı :))
bağa anlatırmısınız ben resimleri eklicem kutunun içindekileri bilgilerinize ihtiyacım var tesekkür ederim

ben cleare blue kullanmadım canım
gülen yüz çıkanmı bu
sabah idrarınla yapmıyosun
mesea 4-5 gibi anı saatte olacak hep
fazla sıvı almayıp ve idrarını tutacaksın
kaç günde bir adet oluyosan ona göre tahmini yapmaya başlayacaksin

saol canım evet gülen yüz bu ama aletleri nasıl kullanıcamı bilmiyorum sorun o
diğer bilgiler için tesekkür ederim uygularım canım sizi hep okudum allah banada nasip eder insallah sizin gibi bilgisi olan kullanan arkadaslar yazacaktır eminim cok tesekkür ederim

ben pembeli olanı kullandım içinden kullanım klavuzu çıkmadı mı? çubuk olanın pembe kapak kısmını çıkarıyosun canım ok vardır ucunda ok kısmından diğer ekran olan alete iki ok karşı karşıya gelecek şekilde takıyorsun okları gördün dimiİ?
sonra ekranda test işareti yanıp çıkıp sönecek ozaman alet çalışıyor demek ve kaba yaptıgının idrarına 15 sn batıracaksın sonra düz zemine bırakıp bekliceksin ya sana gülen surat yada boş halka çıkaracak

kizlar ben testi tekrar yaptım bugun 14. gunum yine silik cizgi cıktı ama sanki dunkunden biraz daha belirgin gibi.

kiz kardesim silik cizginin hic bir anlami olmadigini ikiside koyu olmadıkca yumurtlama konusunda umutlanmamamı soyledi sizce dogrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…