- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Günaydınlaar. Kızlar pazartesi günü belirtilerim üzerine gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Belli belirsiz. Ovulasyon testi yaptım sonra da onda da 2. çizgi çıktı. Sanırım hamileyim. Ama bi sorunum var. Umarım sorun değildir. 2 gündür kahverengi akıntım var. Çok çok yoğun değil. ve sürekli de değil. Tuvalete gittiğimde silince görüyorum. Yarın regl olmam gerekiyor. Tekrar test için yarını bekliyorum. Ama aklıma takıldı işte. İnşallah kötü birşey değildir. Sizinle de paylaşmak istedim.
ay canım benimmm çoook sevindimm hayırlısı olsun lekelenmeler büyük ihtimalle yerleşme lekesidir.. testi tekrarla cnm sonrada doktoraa tebrik ederimmhihoyyyt
slm kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim ben ovulasyon testi almıştım pazartesi dün reglimin 30.günü öylesine testi yaptım biri net biri silik çizgi çıktı bugünküde öyle ben ilaçsız olamam normalde geçen ay tuhaf kanla karışık lekelenmem oldu 1haftadır kasıklarımda ağrıda vardı 2gündür ağrıda yok bu ne demek sizce bukadar geç yumurtlamam mümkünmü ve 2gün üst üste biri silikte olsa 2çizgi çıkarmı
Günaydınlaar. Kızlar pazartesi günü belirtilerim üzerine gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Belli belirsiz. Ovulasyon testi yaptım sonra da onda da 2. çizgi çıktı. Sanırım hamileyim. Ama bi sorunum var. Umarım sorun değildir. 2 gündür kahverengi akıntım var. Çok çok yoğun değil. ve sürekli de değil. Tuvalete gittiğimde silince görüyorum. Yarın regl olmam gerekiyor. Tekrar test için yarını bekliyorum. Ama aklıma takıldı işte. İnşallah kötü birşey değildir. Sizinle de paylaşmak istedim.
Canım bende aynı şeyi yaşadım. lekelenme dediğin gibi sadece silince oluyo. Ben doktora gittim tabi bugün 7+3 günlük hamileyim. Benim bir düşük olduğu için ilaç ve iğne kullanıyorum. İnşallah hamilesindir canım.Tebrik ederim şimdiden.
kizlar bugun 13. gunum yine test yaptım ve ikinci cizgi yine silik cıktı ben yumurtlamayacakmıyım ya
adetim 31 gunde bir
saol canım evet gülen yüz bu ama aletleri nasıl kullanıcamı bilmiyorum sorun o
diğer bilgiler için tesekkür ederim uygularım canım sizi hep okudum allah banada nasip eder insallah sizin gibi bilgisi olan kullanan arkadaslar yazacaktır eminim cok tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?