- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
cancer slm cnm bişi sorcam aldıgım ovülasyon testini ( hani 1tl lik olandan) sabah idrarıylamı yapıcam birde benım siklüsma göre 9.gün başla dıyor geçen ay 13. günyumurtlamıştım başlayayım mı şimdiden ? tşkler hamıleliğin nasıl gidiyor?
hayır canım sakın sabah yapılmıyo
sabah yanlış sonuç verir
hergün aynı saatte mesela saat 4-5 gibi
2-3 saat tuttuğun ve fazla sıvı tüketmediğin idrarınla yapıyosun yerimseniben
canım sen naptın ne alemdesin?
bugün adetimin 34. günündeyim yine regli olamadım diye terelelliyim
o günden buyana test falan hiç bişey yapmadım zaten yoğunduk kardeşimin sözü falan vardı
cumartesi eşime test al eczaneden dedim
değilsindir dedi almadı
hiç ama hiç belirtide yok malesef buna bende anlam verebilmiş değilim
az önce ovulasyon testi yaptım gene
iki çizgi var hatta test çizgisi pozitif çizgisinin yanında daha sönük okadar netki 2. çizgi kapkalın
acaba yumurtalar çatlamayınca falanmı böyle oluyo
aman kafamda binlerce anlamsız soru ve tahmin dönüyo
bakalım ne çıkacak
ben böyle şey görmedim çook garip cidden
ilgin için sağol arkadaşım:1hug:
canım galiba en iyisi clear blue ben digital olanından aldım çünkü bu çizgilerden doğru düzgün anlamadım ama digitalde 7 tane çıkıyor içinden oyüzden hemn bu ucuz çizgi çıkaranlardan aldım 2.çizgi çıktığı gün eğer anlamadıysam bide digitalle yapıyorum gülen yüz gösteriyor ozaman tamam diyorum yumurtlama günüm .şuan indirimde 44 liraya gördüm nette özelden yollarım istersen benim alıdığım yeri
özelden yolladım canım sağ tarafta bildirileriniz yazacak ordan bakarsın biraz fiyatı artmış 55 olmuş..selam cancer
eğer hala var ise bu aldığın testin adresini bana özelden gönderirmisin? hoş özelden nasıl bakılıyo bilmiyorumda, bulurum. teşekkür ederim şimdiden.
canımm geçmiş olsun inşallah önümüzdekii aya tutacaktır. sen meryem suresini okumaya devam et cnm a.sBen bu ayda tutturamadım arkadaşlar. Ovülasyonu da biliyoruz ama Allah nasip etmedikten sonra bilsekte bilmesek te boşşş. Bunların hepsi birer sebep:) İnşallah önümüzdeki aya :)))
ay kız sen beni hiçç dinlemiyon küsücem sana hadi hayırlı haberlerle gel canımmdün gene ovulasyon testini tekrarladım
yine kopkoyu 2. çizgi çıktı kızlar
off karman çormanımkafamçokkarıştı
uyuyamadımda bugün:bbo:
bugün dr u arayacaım gel derse gidicem
bana dua edin ne olur
dr un randevuları dolu 10 gün sonraya randevu veriyolar:çok üzgünüm::Saruboceq:
ne olur bugün beni alsınlar:Saruboceq:
kızlar ben önümüzdeki ay ovulasyon testi alcaktımm..normalde ovulasyonumu 13-15 arası sanırdımkafamçokkarıştıama adetin 17 yada 19 günü hafif bi kahverengi akıntı yada kan gelirdi..o zaman kocayla kesinlikle ilişkiye girmezdimm...hormonlar kafayı yedi sanıyodumm..kafamçokkarıştıbu ay epey bi kan gelince dr. ye gittimm...anaaaaaaa meğerse benim yumurtalar çatlayınca kahverengi akıntı yada kanama oluyomuşş:bbo:aslında bi hastalıkmış ama iyi bi hastalıkk..:teytey::teytey:ama ben o günlerde ilişkiye girmediğim için bi türlü hamiş kalamıyomuşummm:roflol::roflol:.yani vücudum hamiş kalmak için kendini paralıyomuş ama ben lütfedip bi dr.ye gitmediğim için bunu farketmiyomuşummmmm:sm_cool:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?