- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
özelden yolladım canım sağ tarafta bildirileriniz yazacak ordan bakarsın biraz fiyatı artmış 55 olmuş..
canım çok teşekkür ederim biraz okudum da ürün açıklamasını 7 gün yapabilirim testi ancak değilmi? sonra bir dahaki ay kullanamıycakmıyım acaba?
özelden yolladım canım sağ tarafta bildirileriniz yazacak ordan bakarsın biraz fiyatı artmış 55 olmuş..
canım çok teşekkür ederim biraz okudum da ürün açıklamasını 7 gün yapabilirim testi ancak değilmi? sonra bir dahaki ay kullanamıycakmıyım acaba?
evet canım ama bana 2 ay gitmişti eğer regl düzenliyse sanada yeter..
evet canım ama bana 2 ay gitmişti eğer regl düzenliyse sanada yeter..
sağol canım. ben geçen ay başka bir markanın testini kullandım. 5 tane vardı içinde.27 günde bir oluyorum diye 11. gün başladım. 14 ve 15. günte 2. çizgileri çok belirgin gördüm. yani 5 inide kullandım. ovulasyon olduğu halde ve zamanını tespit ettiğim halde olmadı. kısmet değilmiş. bu ay 2. kez kullanıcam. bakalım belki banada senin gibi 2. kullanmamda şans güler. inşallahhhhhh.....
kizlar bende ovulasyon testi almayı dusunuyorm
adetlerim 31 gunde bir oluyor ne zaman baslamam lazım
slm kızlar benım bir sorum olacak.. benım ovulasyon testim dün çift koyu çizgi gösterdi bugun yıne yaptım yine çift çizgi...testim 1 tane kaldı onu 3-4 gün sonra yapmayı düşünüyorum burda okudum gebelık oluşmuşsa hep çift çizgi çıkarmış dogru mu? yoksa kişden kişye değişirmi? sevgıler
canım benim de geçen ayki testimde 2. çizgi tamamen koyulaşmadı ama 15 . gün çıktı iki çzigidearkadaşlar slm çok hastaydım boğaz enfeksiyonu 39 derece ateş her gece acillerdeydik. tabi yumurtlama günlerimdi boşa geçti galiba. 25nisanda regl oluştum. sadece 4mayıs da ve dün çalıştık.bilmiyorum olmuşmudur. Anlayacağınız umudum pek yok.
bi de gitti gidiyordan yumurtlama testi getirttim. Core markası bilen veye kullanan varmı piyasa da 14 tanesi 70 ytl civarı ben 10 tanesini 14 ytl aldım. ne kadar güvenilir bilmem. 5 gün uyguladım. içinde kaç günde bir adet görüyosan hangi günler uygulaman gerektiği yazılı. bende 28günde oluyorum. 10.11.12. günler çizgi daha belirgin çıktı ama kontrol çizgisinden hiç koyu olmadı. normalde 28 günde adet görenlerin 14. gün yumurtlaması olmuyomuydu heryer öyle yazıyo neyse dün 14. gün yaptı çok silik bugünde 15.gün nerdeyse hiç çizgi yok. eğer test doğruysa ben erken yumurtluyorum en koyu çizgi 12. gündeydi. 26 günde bir adet görenler gibi. belkide bu ay erkenregl olcam bilmem. neyse belki yazdıklarımın size faydası olur. bir de arkadaşlr aranızda yumurtlama kiti kullanan varmı doğru sonç veriyo mu bilen varmı sadece o bir hafta aralıkta mı sedece yumurtlama oluyo. yoksa regl olana kadar gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyor mu. Arkadaşlar bi de ben bu testlerde sıvı alımına çok dikkat etmedim. o kadarönemli bişeymi bide aynı saatlerde de yapmadım. of ne biliyim zaten hastalıktan zıbarırken arada yaptım.
sen bu çzigi çıktığı andan itibaren gün aşırı ilişkiye gir bir kaç günslm kızlar benım bir sorum olacak.. benım ovulasyon testim dün çift koyu çizgi gösterdi bugun yıne yaptım yine çift çizgi...testim 1 tane kaldı onu 3-4 gün sonra yapmayı düşünüyorum burda okudum gebelık oluşmuşsa hep çift çizgi çıkarmış dogru mu? yoksa kişden kişye değişirmi? sevgıler
kizlar bende ovulasyon testi almayı dusunuyorm
adetlerim 31 gunde bir oluyor ne zaman baslamam lazım
isis canım peki sen takip ettigin halde yumurtlama gunlerini hamile kalamıyormusun
kızlar meraba okudum hepinizi bebişleriniz hayırlı olsun bu ovolosyon testi beni hayata denderdi umutsuz bi şekilde aglıyordum ki sizn topiği okudum ve hamile hamle üstüne görünce umutlandım dijital test aldım 55 tl ye bide normal test aldım 16 tane ovulosyon testi 4 tane gebelik testi 20 tl ikisinide gg den aldım yolda gelecekler insallah benimde işime yarar desteklerinize ihtiyacım var arkadaşlar beni yanlız bırakmayın
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lutfen yardımcı olun
ben 4 saat cisimi tuttum simdi testi yaptım 2. cizgi silik cıktı
bu nedir simdi benim yumurtlamam yakın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?