Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar slm çok hastaydım boğaz enfeksiyonu 39 derece ateş her gece acillerdeydik. tabi yumurtlama günlerimdi boşa geçti galiba. 25nisanda regl oluştum. sadece 4mayıs da ve dün çalıştık.bilmiyorum olmuşmudur. Anlayacağınız umudum pek yok.
bi de gitti gidiyordan yumurtlama testi getirttim. Core markası bilen veye kullanan varmı piyasa da 14 tanesi 70 ytl civarı ben 10 tanesini 14 ytl aldım. ne kadar güvenilir bilmem. 5 gün uyguladım. içinde kaç günde bir adet görüyosan hangi günler uygulaman gerektiği yazılı. bende 28günde oluyorum. 10.11.12. günler çizgi daha belirgin çıktı ama kontrol çizgisinden hiç koyu olmadı. normalde 28 günde adet görenlerin 14. gün yumurtlaması olmuyomuydu heryer öyle yazıyo neyse dün 14. gün yaptı çok silik bugünde 15.gün nerdeyse hiç çizgi yok. eğer test doğruysa ben erken yumurtluyorum en koyu çizgi 12. gündeydi. 26 günde bir adet görenler gibi. belkide bu ay erkenregl olcam bilmem. neyse belki yazdıklarımın size faydası olur. bir de arkadaşlr aranızda yumurtlama kiti kullanan varmı doğru sonç veriyo mu bilen varmı sadece o bir hafta aralıkta mı sedece yumurtlama oluyo. yoksa regl olana kadar gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyor mu. Arkadaşlar bi de ben bu testlerde sıvı alımına çok dikkat etmedim. o kadarönemli bişeymi bide aynı saatlerde de yapmadım. of ne biliyim zaten hastalıktan zıbarırken arada yaptım.

slm kızlar benım bir sorum olacak.. benım ovulasyon testim dün çift koyu çizgi gösterdi bugun yıne yaptım yine çift çizgi...testim 1 tane kaldı onu 3-4 gün sonra yapmayı düşünüyorum burda okudum gebelık oluşmuşsa hep çift çizgi çıkarmış dogru mu? yoksa kişden kişye değişirmi? sevgıler

kizlar bende ovulasyon testi almayı dusunuyorm
adetlerim 31 gunde bir oluyor ne zaman baslamam lazım

canım bende 31 güde bir oluyorum ama sen yinede 14 .günden başlar hatta ben 12. günden başlıyorum çünkü ilk ay 17 .gün ikinci ay 15 .gün 3. ayda 16 .günde yumurtladım:1shok: yani hiç belli olmuyorr

canım benim bildiğim yumurtlama olmusa çift çizgi çıkar gebelik varsa ovulasyon testi çift çizgi olmazdı

canım benim de geçen ayki testimde 2. çizgi tamamen koyulaşmadı ama 15 . gün çıktı iki çzigide
ben garanti olsun diye zaten 12. gün başlamıştım çalışmaya gün aşırı yaptık 15. gün değilde 14. gün ve 16. gün çalışmış olduk
inşallah sen o aralıklarda çalışma yapmışsındır
yumurtlama olması düşünülen aralıklarda ve çigin çıktığımda bi kaç gün ilişkiye gir adete kadar girmene gerek yok
sıvı alımına malesef dikkat etmek gerekiyo hatta hergün aynı saatte yapmalısın yerimseniben
herşey gönlünce olsun

sen bu çzigi çıktığı andan itibaren gün aşırı ilişkiye gir bir kaç gün
azmış testin aslında bugünde yapsan iyi olurdu

bak canım ben şuan hamişim Allahıma bin şükür ve bu ay ovulasyon testi yaptım 12. gün çalışmaya başladık eşimle çizgi 15. gün çıktı biz eşimden kaynaklı problemimiz olduğu için spermler iyice düşmesin diye gün aşırı yaptık oda 14. gün ve 16. güne denk geldi 15. gün yapamadık
ve ben cancer arkadaşım hamile olduğu ve 21. gün 30. günde ovulasyon testi yapıp çift çizgi çıktığı için 30. 33. 34. 35 günlerde ovulasyon testi yaptım ve hep pozitif çıktı yani hamileymişim
bu test sonraki zamanlarda çift çıkarsa hamile oluyosun yani Allahın izniyle:Saruboceq:
herşey gönlünce olsun

canım farketmez bende geç oluyodum 12. günden başladım yapmaya
bide elinde testin ne kadar var yapmaya o da önemli

kızlar meraba okudum hepinizi bebişleriniz hayırlı olsun bu ovolosyon testi beni hayata denderdi umutsuz bi şekilde aglıyordum ki sizn topiği okudum ve hamile hamle üstüne görünce umutlandım dijital test aldım 55 tl ye bide normal test aldım 16 tane ovulosyon testi 4 tane gebelik testi 20 tl ikisinide gg den aldım yolda gelecekler insallah benimde işime yarar desteklerinize ihtiyacım var arkadaşlar beni yanlız bırakmayın

isis canım peki sen takip ettigin halde yumurtlama gunlerini hamile kalamıyormusun

canım bizim eşimden kaynaklı problemimiz var bize tüp bebek dendi zaten bende göle maya çalan nasrettin hoca gibi ya tutursa diyordumdelikafaduldendelikafadulden :roflol:sırnaşık şey

yani eğer bir probleminiz yoksa hamile kalırsın ovulasyon günlerini tespit edersen merak etme sen a.s.

canım bir porbleminiz yoksa hamile kalırsın merak etme çoğu çift ovulsyon günlerini kaçırdığı için gebelik elde edemiyormuş:teselli::1hug:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lutfen yardımcı olun
ben 4 saat cisimi tuttum simdi testi yaptım 2. cizgi silik cıktı
bu nedir simdi benim yumurtlamam yakın mı?

yumurtlamaya yakın günler evet... ben de bir kaç ay yaptım genelde silik çıktı senin gibi bazı ay hiç görmedim kalın iki cizgiyi sadece geçen ay tam tamamına gördüm ama yine nasibimizde yokmuş. Sen yapmaya devam et ama sen bugünlerde çalış iki çizgiyi bekleme yani :)))

9 ay oldu korunmayı bırakalı arada 2-3 ay boşluk oldu. ilk hamile kalmaya karar verdiğimde önce kontrole gittim bişey yok ve klasik 1 yıldan önce gelme dedi. Ben de bekliyorum bu ay yine rutin gidicem bakalım. Yani adetlerim düzenli falan filan ama belki bilmediğimiz bişey vardır onu bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…