Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet cnm ikiside aynı koyulukta olacak silik çıkmışsa yaklaşıyorgünün demektır yapmaya devam et hem daha erken 14. günde bir kaç gün sonra çift çizgiyi görürüsün ..

Merhaba,
yüzdeyüzakrep cancer in anlattığı şekilde kullanılıyor. Pembe olan takım yumurtlama tespitinde kullanacaksın. Mavi olan gebelik testi olabilir. Ben pembeyi kullandım, tavsiye ederim.
Kısa zamanda hamilelik dilerim

saol canım evet ok işaretlerini gördüm onlar birlesecek sonra 15 sn ye adrarda bekleyecek anladıgım kadarıyla demi ?
bu mavi olan ney acep CADIARZU

Kizlar bana lütfen bi yardim edin, gecen ay ovalusyon testine basladim. Adetimin 12-14-16 gün iliskiye girdik test 12.gün kendini göstermeye basladi. Ve en son 1 hafta önce tekrar yaptim, meraktan acaba ikinci cizgi varmi yokmu diye ama tabii yok olmustu. Dün evde canim sIkIldi ve yine test yaptim bayaga gözle görünen ikinci cizgi cikti, bugün yine ayni ama gebelik testi negatif diyor. Adet ciklusum 28 gündür ve her zaman düzenli gelir ama günüme daha 5 gün var. Bu ne demek anlamina geliyor, biliyorumki LH hormonu ile HCG ayni seyi ifade ediyor. Ya bilgisi olan ne olur cevap versin!!!!

canım daha erken gebelik testinde görünmesi için
en sağlıklı kan testi sonuç verir
ya 5 gün bekleyeceksin yine ovulasyon testi yap bakalım yada testin varsa fazladan bu 5 gün daha
lh ve hcg öyle olabilir ama beta hcg gebelik testi
inşallah hamilesindir

Zaten test sapigi oldum 20 tane daha var ovalasyon testinden:1shok: Ben 6 yildir istiyorum ve ugras veriyorum, yumurtlamamda sorun yok zaten kasiklarimdan ve akintim oldugundan ne zaman ve hangi günler oldugu artik ezberledim ama bu testlerin hamilelikte pozitif gösterdigini ögrendim. Bebek diye diye kafayi yiyecem. Yarin bi daha tekrarlarim ovalusyon testini, ama 6 yilda her ay hayal kirikligi yasamayi cok yasasakta bi türlü vazgecemiyorum umutlu olmaktan

iyi yapıyosun canım benim umudunu hiç yitirme
istersen yarın kan testi yaptır hemen rahatla
bende bu ay ilk defa kullandım bu testten tesadüf 30. gün yaptım çift çizgi çıktı sonra 33. 34 v3 35. gün yaptım hep çizgi çıktı
arkadaşlar burdaki hamişsin dediler
inanamadım çünkü benimde eşimde problem var normal yolla şansım şimilik % 1 di
ve adetim geçeli 7. gün olmuştu gebelik testi pozitif çıktı Allahıma bin şükür şimdi kalp atışlarını bekliyorum
inşallah sende hamişsindir ve bebeğin seninledir:Saruboceq:

Bende simdi sayfalari karistirirken senin durumunu okudum bayaga umutlandim durumumuz tam tersi olsada (sorun bende tüplerim sivi dolu doktorda zor gebe kalirsin demisti) bayaga etkilendim anliyacan, hatta bu ay sogan kürüne baslamistik rabbim insallah sivilarimi bu sekilde yok etmesine riza gösterir. Peki sen ne zaman basladin gebelik testi yapmaya? Okuduguma göre tipki benim gibi ovalusyonlarla devam etmisin

geçmiş olsun canım inşallah öyle olmuştur

bende hemde adet düzensizliği var testim boldu 12. gün yapmaya başladım çizgi 15. gün çıktı
ama ben gün aşırı 12.gün 14. gün 16. gün ve 18. gün çalıştım
Allahıma bin şükür
bide tesadüfü 30 . gün yaptım ilk işte
hatta dedimki başta hiç ihtimal vermiyorum çünkü çatlamayan bir yumurtam falan var ondanmı
diye açıkcası teste bile inanamamıştım
Allah çok büyük
inşallah mucizen seninledir canım
güzel haberlerini bekliyorumyerimseniben

seni ve esini cok tebrik ederim, allah sevincinizi bebeginizle birlikte bine katlasin insallah. Darisi tüm anne olmak isteyenlere, benim umudum yok, her ay düzenli adet görürüm hic bir zaman sasmaz ama ilk sefer Endo oldugum zaman 3 ay adetim olmamisti ondan bu yana her seferinde gelir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hic kimse bebek hasreti cekmesin, zor sey ama buda bizim cekecegimizmis :teselli:

teşekkür ederim canım sağolasın

lütfen öyle deme
okudum dedin sayfaları
farkındaysan ozamanlar bende umudum yok olamaz diyodum
ama Rabbime bin şükür
herşey gönlünce olsun
:Saruboceq:

cnm büyük bir ihtımal hamılesin şimdiden tebrıkler:)

Ya canim inanmak istiyorum ama tüplerimdeki sivi yüzünden bende gebelik olussa bile adet dönemine yakin ölü veriyor yada 5.haftada yok oluyor anliyacan simdiye kadar hic uzun sürelik gebelik elde edemedik. Ikinciyi cizgiyi bu ay yakaladim artik testlerle takibe alacam hergün ilerledikce belli olur olumlumu olumsuzmu diye. Insallah sogan kürü ise yaramistir :1rolleyes:

slm kızlar geçen ilk defa iki gün ovulasyon testi kullandığımı biri net diğeri silik çizgi gördüğümü yazmıştım dün yapmadım bugün yaptım yine biri net diğeri silik çıktı pkoluyum bugün 32.günüm 30.günümde test negatif çıkmıştı

kızlar bişi sorucam gebelik testi ovulasyondan kaç gün sonra yapılmalı?yumurtlama tarihim 5 mayıstı.bi yerde 10 gün sonra diyo ama bilginiz var mı?

cnm belki yapmadıgın gündü ovülasyonun epeyde olmuş zaten her ay yumurtlama olcak dıye bişi yok hayırlısı olsun cnm

kızlar bişi sorucam gebelik testi ovulasyondan kaç gün sonra yapılmalı?yumurtlama tarihim 5 mayıstı.bi yerde 10 gün sonra diyo ama bilginiz var mı?

cnm daha çok erken gebelık testinde çıkması için ama erken gösteren özel gebelık testler var onlar döllenmeden itibaren gösteriyormuş bende onu duymuştum

ya bilmiyorum ilaca başlamam lazım regl için belirsizlik çok kötü olcakmışım gibi ağrımda devam ediyo kaç gündür sersem gibiyim aslında silikte sayılmaz ama bukadar geç yumrtlama bilmiyorum etrafımdaki herkes hamile eltimde hamile belki bi mucizede beni bulur

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun ovulasyon testim iki koyu cizgi cikti
dr gittim yumurtan 2.1 cm olmus dedi
bugun iliski yarın yok pzar gene iliski dedi
acaba ben ara vermeden her gece yapsam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…