- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
ben pembeli olanı kullandım içinden kullanım klavuzu çıkmadı mı? çubuk olanın pembe kapak kısmını çıkarıyosun canım ok vardır ucunda ok kısmından diğer ekran olan alete iki ok karşı karşıya gelecek şekilde takıyorsun okları gördün dimiİ?
sonra ekranda test işareti yanıp çıkıp sönecek ozaman alet çalışıyor demek ve kaba yaptıgının idrarına 15 sn batıracaksın sonra düz zemine bırakıp bekliceksin ya sana gülen surat yada boş halka çıkaracak
Kizlar bana lütfen bi yardim edin, gecen ay ovalusyon testine basladim. Adetimin 12-14-16 gün iliskiye girdik test 12.gün kendini göstermeye basladi. Ve en son 1 hafta önce tekrar yaptim, meraktan acaba ikinci cizgi varmi yokmu diye ama tabii yok olmustu. Dün evde canim sIkIldi ve yine test yaptim bayaga gözle görünen ikinci cizgi cikti, bugün yine ayni ama gebelik testi negatif diyor. Adet ciklusum 28 gündür ve her zaman düzenli gelir ama günüme daha 5 gün var. Bu ne demek anlamina geliyor, biliyorumki LH hormonu ile HCG ayni seyi ifade ediyor. Ya bilgisi olan ne olur cevap versin!!!!
Zaten test sapigi oldum 20 tane daha var ovalasyon testinden:1shok: Ben 6 yildir istiyorum ve ugras veriyorum, yumurtlamamda sorun yok zaten kasiklarimdan ve akintim oldugundan ne zaman ve hangi günler oldugu artik ezberledim ama bu testlerin hamilelikte pozitif gösterdigini ögrendim. Bebek diye diye kafayi yiyecem. Yarin bi daha tekrarlarim ovalusyon testini, ama 6 yilda her ay hayal kirikligi yasamayi cok yasasakta bi türlü vazgecemiyorum umutlu olmaktan
Bende simdi sayfalari karistirirken senin durumunu okudum bayaga umutlandim durumumuz tam tersi olsada (sorun bende tüplerim sivi dolu doktorda zor gebe kalirsin demisti) bayaga etkilendim anliyacan, hatta bu ay sogan kürüne baslamistik rabbim insallah sivilarimi bu sekilde yok etmesine riza gösterir. Peki sen ne zaman basladin gebelik testi yapmaya? Okuduguma göre tipki benim gibi ovalusyonlarla devam etmisin
teşekkür ederim canım sağolasınseni ve esini cok tebrik ederim, allah sevincinizi bebeginizle birlikte bine katlasin insallah. Darisi tüm anne olmak isteyenlere, benim umudum yok, her ay düzenli adet görürüm hic bir zaman sasmaz ama ilk sefer Endo oldugum zaman 3 ay adetim olmamisti ondan bu yana her seferinde gelir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hic kimse bebek hasreti cekmesin, zor sey ama buda bizim cekecegimizmis :teselli:
Kizlar bana lütfen bi yardim edin, gecen ay ovalusyon testine basladim. Adetimin 12-14-16 gün iliskiye girdik test 12.gün kendini göstermeye basladi. Ve en son 1 hafta önce tekrar yaptim, meraktan acaba ikinci cizgi varmi yokmu diye ama tabii yok olmustu. Dün evde canim sIkIldi ve yine test yaptim bayaga gözle görünen ikinci cizgi cikti, bugün yine ayni ama gebelik testi negatif diyor. Adet ciklusum 28 gündür ve her zaman düzenli gelir ama günüme daha 5 gün var. Bu ne demek anlamina geliyor, biliyorumki LH hormonu ile HCG ayni seyi ifade ediyor. Ya bilgisi olan ne olur cevap versin!!!!
slm kızlar geçen ilk defa iki gün ovulasyon testi kullandığımı biri net diğeri silik çizgi gördüğümü yazmıştım dün yapmadım bugün yaptım yine biri net diğeri silik çıktı pkoluyum bugün 32.günüm 30.günümde test negatif çıkmıştı
kızlar bişi sorucam gebelik testi ovulasyondan kaç gün sonra yapılmalı?yumurtlama tarihim 5 mayıstı.bi yerde 10 gün sonra diyo ama bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?