Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım ben de şimdi geldim ve testimi yaptım ama senin de dediğin gini morla yaptım yeni aldıklarıjm mor olanlar çünkü.. ama silik çizgi hayaliii boyutta yok gibi.. sonra eskiden kalan mavilerden birini aynı idrarla denedim aradaki farka bi bakın allah aşkıınaaaa

Eklentiler

• $IMG_1045.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 57

bayaa fark var gerçekten..ama sonuç olarak ikisinde de daha yumurtlamaya var. opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.a.s.

idilcim işte budur. ben akşama koyacaktım resmini sen benden önce davrandın :))) farka bakar mısınız arkadaşlar demek istediğim buydu işte...

dediklerini yaptım ama yine olmadı cnm yaa o sitede birsürü kod çıkıyo sanırım orda yanlış kod seçiyorum hepsine baktım ama seninki gibi dn.daisypath... diye başlayan bulamadım offff

az buz bi fark değil ama bu.. acaaba hangisi daha gerçek ki? az mı var yoksa daha çook mu var :)

valla bacım onu ben de anlamadım. birinden biri daha güvenilir ama hangisi onu bilemedim. ama şunu söyleyebilirim ki mavilerin sonucu digital olanla tutuyor :) araştırmacı gazeteciniz bildirdi efenim delikafadulden

yaaa ben mor spariş verdim 7li olandan üfffffffffffffff
şimdi bide mavi mi alıcam..........

yaaa ben mor spariş verdim 7li olandan üfffffffffffffff
şimdi bide mavi mi alıcam..........

yok be tatlım alma boşver bu da görürü iş heralde ama bu öyle nar gibi kızarcak gibi durmuyo hiiç azcık kızardı mı işleme başlamak gerek bence kaydirigubbakcemile3

off ya elimde 30 tane mor varrrr (

aynen şekerim 30 tane bana bakıyorlar ben de onlara naniknanik yapıyorum :)))))))))

canlarım ben çıkıyorum gecikirsem yol kalabalık oluyor eve geç kalıyorum. evden girerim yine çoook öpüyorum hepinizi. idil bacım özlemişim kısss seni :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…