- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.021
eli kulağında şekerim... zaten akşama gelir geçen ay da akşam olmuştum, hep aynı saati bekler kendileri pek kibardırlar ayyy :1hug:
hoşgeldin canımmm. kanamanın azalmasına çoook çoook sevindim. operasyona gerek kalmayacak inşallah :)))
havadislerden en güzeli güloş hamile onu da biliyorsun zaten.
bu arada ben test yapacaktım ama sistit olmuştum diye erteledim. dün akşam denedim kızlar. digital olanla yaptım bir de mor paketli olanla. morda malum sadece tek çizgi çıktı. digital olan gülen yüz göstermedi ama belirgin 2. çizgi var. bu demek oluyor ki ya benim morlarda sorun var ya da morlar çok hassas değil...
canım ben de şimdi geldim ve testimi yaptım ama senin de dediğin gini morla yaptım yeni aldıklarıjm mor olanlar çünkü.. ama silik çizgi hayaliii boyutta yok gibi.. sonra eskiden kalan mavilerden birini aynı idrarla denedim aradaki farka bi bakın allah aşkıınaaaa
canım ben de şimdi geldim ve testimi yaptım ama senin de dediğin gini morla yaptım yeni aldıklarıjm mor olanlar çünkü.. ama silik çizgi hayaliii boyutta yok gibi.. sonra eskiden kalan mavilerden birini aynı idrarla denedim aradaki farka bi bakın allah aşkıınaaaa
ayy yerim ben onun kibarlığınıı kaydirigubbakcemile3 benim de başağrım devam ediyorherhalde akşama gelecek benimkisi de opuyorumnanaktan
amaaan be gelecekleri varsa görecekleri de vaaaar. aaaaa Rabbim ne eylerse güzel eyler, hayırlısı olsun inşallah :1hug:
bayaa fark var gerçekten..ama sonuç olarak ikisinde de daha yumurtlamaya var. opuyorumnanaktan
canım kod şöyle başlıyo
http://dn.daisypath.com/UkMc gibi.
ben son kısmını eksilttim.çok uzun değil.birkaç harf daha yazıyo en son npg yazıyor. bunu profilinde doğum kilo takip bölümüne yapıştır. sonra bidaha bakalım olmuşmu .
hoşgeldin canım.a.s.
idilcim işte budur. ben akşama koyacaktım resmini sen benden önce davrandın :))) farka bakar mısınız arkadaşlar demek istediğim buydu işte...
ayy iyiki mavilerden almışım walla yoksa anlayana kadar kaçırırdım ben günü
az buz bi fark değil ama bu.. acaaba hangisi daha gerçek ki? az mı var yoksa daha çook mu var :)
valla bacım onu ben de anlamadım. birinden biri daha güvenilir ama hangisi onu bilemedim. ama şunu söyleyebilirim ki mavilerin sonucu digital olanla tutuyor :) araştırmacı gazeteciniz bildirdi efenim delikafadulden
yaaa ben mor spariş verdim 7li olandan üfffffffffffffff
şimdi bide mavi mi alıcam..........
off ya elimde 30 tane mor varrrr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?