- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.041
aynen şekerim 30 tane bana bakıyorlar ben de onlara naniknanik yapıyorum :)))))))))
canlarım ben çıkıyorum gecikirsem yol kalabalık oluyor eve geç kalıyorum. evden girerim yine çoook öpüyorum hepinizi. idil bacım özlemişim kısss seni :1hug:
aynen şekerim 30 tane bana bakıyorlar ben de onlara naniknanik yapıyorum :)))))))))
canlarım ben çıkıyorum gecikirsem yol kalabalık oluyor eve geç kalıyorum. evden girerim yine çoook öpüyorum hepinizi. idil bacım özlemişim kısss seni :1hug:
slm kızlar nasılsınız idil kız bende koyulaşsın diye beklerken kaçırdımmıki benimki senin morla yaptığın gibi çıktı genelde mafoldumbentestimde bitti bende almadım daha bide daha önce eczaneden aldığım testlerden yapmıştım daha önceden regl günümde çift çizgiye yakınmış ozaman denemek amaçlı yapmıştım keşke çalışsaymışımakannehir bu konuda okadar bilgimde yoktu bu ayda zaten okadar koyu olmadıcanım ben de şimdi geldim ve testimi yaptım ama senin de dediğin gini morla yaptım yeni aldıklarıjm mor olanlar çünkü.. ama silik çizgi hayaliii boyutta yok gibi.. sonra eskiden kalan mavilerden birini aynı idrarla denedim aradaki farka bi bakın allah aşkıınaaaa
bumera ne oldu canım niye bozuk sinirlerin kötü bi durum yoktur umarımKızlar merhaba herkeze Çok sİnİrlerİm bozuk
Kızlar merhaba herkeze Çok sİnİrlerİm bozuk
slm kızlar nasılsınız idil kız bende koyulaşsın diye beklerken kaçırdımmıki benimki senin morla yaptığın gibi çıktı genelde mafoldumbentestimde bitti bende almadım daha bide daha önce eczaneden aldığım testlerden yapmıştım daha önceden regl günümde çift çizgiye yakınmış ozaman denemek amaçlı yapmıştım keşke çalışsaymışımakannehir bu konuda okadar bilgimde yoktu bu ayda zaten okadar koyu olmadı
kızlar merhaba
öğlen test yaptım ve çift çizgiyi gördüm defalarca okudum lh pik yaptığında çift çizgi çıkar ve 24 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir deniyor ama içim hiç rahat değil çünkü kaç gündür rahatsızdım 5 gündür ilişki olmadı birisi bana hala geç değil desinn allahım tüm isteyenlere bebek versinn bu ne zor bir bekleyiş
kızlar merhaba
öğlen test yaptım ve çift çizgiyi gördüm defalarca okudum lh pik yaptığında çift çizgi çıkar ve 24 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir deniyor ama içim hiç rahat değil çünkü kaç gündür rahatsızdım 5 gündür ilişki olmadı birisi bana hala geç değil desinn allahım tüm isteyenlere bebek versinn bu ne zor bir bekleyiş
teşekkürler kızlar cevaplar için geçen ay 14. günde gördüm bu ay 18. günde. bu ay göremeyeceğim diye düşünürken öğlen aynı koyulukta iki çizgiyi görünce çok sevindim. geçen ay ilk defa kullanmaya başlamıştım ama prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım bu aya kaldı ümitler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?