Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım beniimmm valla ben de çok özlüyorumm da işte zor oluyo yoğun oluyo evde de koca dırıdırı kaydirigubbakcemile3
bana şu pembe sayfadan beni midem bulandı sıkılmadın mı sen diyoo o yüzden sıklıkla gelemiyorum ama arada bakıveriip kaçıyorm.. siz olmasanız nası zor geçer günlerr canım arkadaşımmm

güle güle bacııım...istanbul trafiğiii lülülülülülü iğreeeeeenççç..Allah kolaylık versin canım opuyorumnanaktan göürüüşüüüürüz

slm kızlar nasılsınız idil kız bende koyulaşsın diye beklerken kaçırdımmıki benimki senin morla yaptığın gibi çıktı genelde mafoldumbentestimde bitti bende almadım daha bide daha önce eczaneden aldığım testlerden yapmıştım daha önceden regl günümde çift çizgiye yakınmış ozaman denemek amaçlı yapmıştım keşke çalışsaymışımakannehir bu konuda okadar bilgimde yoktu bu ayda zaten okadar koyu olmadı

kızlar merhaba
öğlen test yaptım ve çift çizgiyi gördüm defalarca okudum lh pik yaptığında çift çizgi çıkar ve 24 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir deniyor ama içim hiç rahat değil çünkü kaç gündür rahatsızdım 5 gündür ilişki olmadı birisi bana hala geç değil desinn allahım tüm isteyenlere bebek versinn bu ne zor bir bekleyiş

canlarım ben geldim siz yoksunuz.

ayçacım bir görüşemedik be bacımmmm.

idilcim valla benim de eşim aynen şaşı olcaksın o sayfaya baka baka diyor ama dinleyen kim :)) bu aralar işler de yoğun değil ben de işten bütün gün giriyorum ohhh olsun kaydirigubbakcemile3

sincabımevet istanbul trafiği korkunnnnç ama metrobüsü keşfettim ben iyi oluyor. saat 5.30 u geçirmezsem rahat geçiyorum karşıya neyseki. bacım bu arada gelen giden var mı merak ettim. benimkinin en fazla 1-2 saati var ( kısmet bacım Allah çok bekletmesin hiçbirimizi inşallah..

sblkmbsr canım ayoool adını söylesen ya bize, nickini hatırlayamıyorum doğru olarak sana selam bile veremiyorum sonra kıss bacım. Allah razı olsun inşallah güzel haberler verebiliriz hepimiz birbirimize.

bumera ne oldu neden bişi demeden gittim canım??? merak ediyoruz gel de bişi de bacım

tuana canım morla test yapan ve tutturan arkadaşlar var. ben mesela edayı biliyorum (scuba) ayça da yakaladı (aica) sen içini ferah tut. belki idile ve bana yaramadı bu bilmiyorum ki. herkesin lh si farklı düzeyde herhalde. sen de elindekiler bitince mavi alırsın istersen. gerçi inşallah gerek kalmaz :)))))))

cevabı bilmiyorum ama içini ferah tut çalışmaya devam et....

canım merhaba.

amiiiin. inşallah Allah isteyen herkese çok bekletmeden versin evlatlarını.

çift çizginin ikisi de aynı koyulukta mı? biri silik olsa bile daha tam yumurtlama zamanında olmuyormuşsun. öğlen gördüysen aynı koyuluktaki çizgileri bu akşam ve yarın akşam çalış canım. geç değil merak etme :) bu arada 24-36 saat diil canım 24-48 yani 2 günün var. çalışın çalışın çalışııııııııın :)))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler kızlar cevaplar için geçen ay 14. günde gördüm bu ay 18. günde. bu ay göremeyeceğim diye düşünürken öğlen aynı koyulukta iki çizgiyi görünce çok sevindim. geçen ay ilk defa kullanmaya başlamıştım ama prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım bu aya kaldı ümitler

hayırlısı olsun inşallah canım. bu ay tutturursunuz inşallah. bu gece ve yarın gece çalışın Şeniz :))))))))))))

merhaba kızlar nasılsınız ben gecen aylarda kullanmıstım mavi olandan ama bu topikte yeşil olanlar daha iyi diye yazı vardı yeşil renktekindenmi alsam bi fikriniz varmı tesekkürler

arkadaşım bu yeşil dedikleri paketi değil içindeki çubukları yeşil olan.core test markası da. ben kullandım. çift çizgiyi de gçrdüm. sonuç alamadım ama bir dahaki aya inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…