Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ben idrarla yapılan babystart ovulasyon testi kullanıyorum yanında 2 gebelik testi veriliyor biraz pahalı ama bana güvenilir geliyor

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız ben gecen aylarda kullanmıstım mavi olandan ama bu topikte yeşil olanlar daha iyi diye yazı vardı yeşil renktekindenmi alsam bi fikriniz varmı tesekkürler

canım testlerin hepsi yeşil saplı. mavi saplı olanlar gebelik testi. yeşil saplı olanlar ovulasyon testi. bu ovulasyon testlerinde bizlerin kullandığı iki marka var coretests (mor ambalajlı olanlar) ve diğerinin adını yine unuttum :))) mavi ambalajlı olan.

wondfo olması lazım...

ironik canım insallah
bende alıcam 32 adet ovulosyon 6 adet gebelik testi core markalı buda
hadi insallah işimizi görür
bende mavi olandan almıstım ondada cift cizgiyi gördüm canım ama hayırlısı işte olmadı (
insallah bu aya

yok canım sormadılar. bayağı mesafeli duruyorum...inşallah canım bir sonraki ay olur. valla kaç aydır bu hüsranı yaşıyorum. zaten ramazan sonrası doktora gidecem bu son ay. inşallah gerek kalmaz...

amin canım cümlemize nasip etsin Rabb'im inşallah. cuma günü ben de tekrar sipariş vercem. ama ben bol miktarda gebelik testi de istiyeceğim. eczanelerde çok pahalı bacım...

predictor eczanelerde 31 lira. çok şaşırdım arkadaşlar yaa. ne kadar pahallı neredeyse kan testi fiyatı değil mi? biz eşimle digital ovulasyon testini e-bay den 37 lira gibi bir fiyata almıştık kargosuyla beraber üstelik o 7 kullanımlık...

dedin ya canım gebelik testleri eczanede çok pahallı diye. predictor de gebelik testi. çok pahallı geldi bana.

anladım canım ya..core testin gebelik testi 1 tl, eczanelerde uyduruk testler 4 tl... ne gerek var...ben birde 5 gün öncesinden test yapmaya başladığım için çok test kullanıyorum valla eczaneleri zengin edemeyeceğim. bu ay gg alacağım gebelik testini.

BU KADAR PARAYI GEBELıK TESTıNE VERECEME KAN TESTı YAPTIRRIM HEM KAN TESTı 15 TL ACıLDEN GıRERSEN ÜCRETSıZ YANıkaydirigubbakcemile3

ıronık canıım bence sende 32 adet ovulosyon 6 adet gebelık testı hedıyelısınden al bu gebelık testı yeter bence bende test yapmayı cok sevıyorum son gÜne kadar ovulosyon testı yaparız oda hamılelıĞı gÖsterırmıŞ zaten baktık yetınmıyoruz gebelık testlerınıde kullanırız 30 tl toplam canım

ya ben de vermem ama benim eşim heyecanlım benim :))) dayanamamış önüne eczane çıkınca girmiş hangisi en iyisi demiş adam da en kazık olanı vermiş tabi benimkine :))) gerçi o gelmeden ben şu ovulasyon testinin yanında verilen gebelik testlerinden yapmıştım da çizgi falan çıkmamıştı tabi. predictor ü de kullanmadım. böyle işte kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…