- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.701
Canım git tabi için rahat edecekse ama yumurtlamaolduğunu biliyorsun için rahat olsun lütfen... Rabbim zamanı gelince nasip edecek inşallah kuzum benim...çok gez kosovada yerime de gez stres bırakma üstünde :)
Ben de nasıl olayım karnım ağrıo onun dışında bulantı fln yok karnımın ağrısı da geçecek diye korkuyorum resmen cahil olunca bu konularda :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar benim adet 28 gün sürüyor son adet tarihim 5nisan 3 mayısta adet olmam gerekiyor ateşimi ölçüyorum 11.gün 12.gün yumurtlama olmuş ateşe göre..erken yumurtlamamı oluyor bu.normalde 14-15-16 olurdum her ay bu yumurtlama degişebilirmi ovulasyon testi yapanlarda böyle çıkabiliyormu cvplarsanız sevinirim..
Konuyu birden dahil olmuş gibi olucam ama bence bu kadar üzülme :)
Pozitifi bu akşam yakaladıgına göre ve ovulasyon bu akşam bile olsa (Lh nin artışından itibaren ) en az 24-36 saatin var ki bu durumda yarın akşamı degerlendirebilirsin :)
Hem nasip olduktan sonra rabbim bi mümkünü verir inşallaaah :)
kızlarrrrrrr hamileyimmmm. size hikayemi anlatmak isterim. bende pko vardı. geçen ay soğan kürüyle temizledim. sonraki ayda 7-8gün incir kürü içtim.bırakınca ovulasyon testine başladım ve adetimin 17. günü çift çizgiyi görünce o 3 gün boyunca ilişki oldu ve 26sı adet günümdü. adet günü kan testi verdim. 346 çıktı. bugün doktora gidecem, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canlarım :)
Merhabaa :)
Tavsiyelerinizle aldıgım ovu testlerine adetimin 14.günü başladım :)
(siklusum 32 gün ve normalde testin üstünde 15.gün başlayın diyo ben bi gün erken başladm :) )
Velhasıl ilk gün belirgin bi silik çıktı sonra 15 16 17 derken gitgide azaldı :)
2.cizgi tamamen kayboluyo :)
yumurtlamyı kaçırmış olmam zor , bu testlerde 2.cizgi yokken bi anda koyu belirmesi mümkün mü ?
Ya da ben bu ay yumurtlamıyor muyum
Benim sorum hakkında fikri olan yok mu acabaaa :))
Canim testi tam kurallarina uyarak yapiyor musun?
(siklusum 32 gün ve normalde testin üstünde 15.gün başlayın diyo ben bi gün erken başladm :) )
Velhasıl ilk gün belirgin bi silik çıktı sonra 15 16 17 derken gitgide azaldı :)
yumurtlamyı kaçırmış olmam zor , bu testlerde 2.cizgi yokken bi anda koyu belirmesi mümkün mü ?
canım adetinin ertesinde yumurtluyo olabilirsin... bir dahaki ay adetinin bittiğinin ertesi günü başla teste...
bu ay da bırakma 2 günde bir ilişki olsun...
Evet her akşam 7 de yapıyorum ve son 3 4 saat hiç bişey yemeyip içmiyorum ama tuhaf bi şekilde cizgi git gide kayboldu 4.akşama kadar..
Dün 5.yi yaptım biraz daha vardı...bu akşam 6.testi yapcam bakalım...
Canim eger adetin genel olarak duzenliyse buyuk ihtimal ovulasyon gununde cift cizgiyi gorursun.benim ovu. Tarihime 2 gun kala hafif koyulasmisti.gunundede iki cizgi hemen hemen ayniydi.
Slm kızlar bu ovulasyon testi yaptırdım clear blue ile takib sonucu gülen yüzü buldum denememiZe rağmen adetim 3 günü geçti test yaptırdım negatif çıktı hala adet görmedim 6 gün hamile olmayabilirmiyim acaba negatif çıktığı için tekrar yaptırmadım çünkü heray hayal kırıklığı yaşıyorum
Canım aradaki yazıları okuma fırsatım olmadı belki yazanlar da olmuştur ama ya bu ay geç yumurtlıcaksın daha var,bu yüzden testi yapmaya devam et;ya da bir dahaki ay adetin bittiği gün başla,erken yumurtluyor olabilirsin tatlım.Bir de yanlış hatırlamıyorsam yılda 1 kez yumurtlama olmuyormuş,o aya da denk gelmiş olabilirsin .Bu yımırtalarla kafayı bozmazsak iyiHayırlısıyla bir sonraki aya güzel haberler veririz inşallah biz de...
Hadi yaaa yılda bir kez yumurtlanmıyormuymuş :)
Bunu bilmiyordum daha neler ögrenicez :)
Saol arkadaşım bakalım teste devam ediyorum ne olacak :)
Fazla belli olmuyor sadece uykusuzluk ve belimde biraz ağrı hissediyorum birazda agresif davranıyorum bu sıralar cok strese giriyorum her ay nedense elimde olmadan bu sabah da test yaptım 6 gün gecti negatif çıktı umudum yok gibi tabi hersey Allah'tan ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?