Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar dr gttm yumoş 17ml miş 3gün snra çatlar dedi sizce ilişki hangi günler okmalı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar dr gttm yumoş 17ml miş 3gün snra çatlar dedi sizce ilişki hangi günler okmalı

Daha bilgili arkadaşlar da yazar canım ama 3 gün sonra çatlayacaksa yarın ilişki,2. gün ara verip 3. gün tekrar ilişki.Hatta garantiye almak için çatlamanın ertesi günü (4. gün) de ilişkiye girin derim.Güzel haberlerini alırız inşallah...

Kızlar kendi sorumun cevabını buldum sanırım :)
Kaybolan 2.cizgi birden hortladıı :)))

Eki Görüntüle 1091772

Arkadaşlar şimdi netten baktım da pozitif sonuctan 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyormuş ve bu durumda 24 sonra ilişkiyi deneyin diyor...
Yani poztif oldugu akşam degilde sonra ki akşam mı olmalı??
Kafam karıştı daa yinee (

Bence bugün dene,çünkü sperm 3 gün yaşayabiliyormuş zaten(bazen 5 nadiren de 7 gün deniyor),yumurta ise 24 saat.Bu 24 saat ne zaman başladı ne zaman sona erecek bilmiyoruz.Ayrıca yumurta çatladığında spermlerin yumurtanın kapısında bekliyor olması daha garanti O yüzden en iyisi bugün ve yarın ilişkiye girmek.Hayırlısı...

Kızlar normalde 30 32 dir araliklarim ama dusukten sonra korunduk ve 2 aydir deniyorum 2 aydir adet gelene kadar hamileyim tabiki psikolojik :) bende ovulasyon testi aldim ve takibe basladim normalde 30 du 2 ay once 34 sonra 38 oldu biliyorum stres gecikme yapti o yuzden erken basladim teste isimi saglama alip gerisini allaha birakacam hayirlisu bakalim Rabbim Mayis ayinda hepimizi sevindirsin once gobusleri sonra kucaklari doldursun insaAllah

Aminnn Rabbim nasip eder de inşallah mayıs hepimizin ayı olur kacakkiz...

Çok net,bugünü ve yarını mutlaka değerlendir,bi dahaki ay da güzel haberlerle gel inşallah

Hım bilgiler için teşekkür ederim umarım bi sorun çıkmaz bakalım hayırlısı :)))
sen test yapmaya devam ediyor musun ?

Hım bilgiler için teşekkür ederim umarım bi sorun çıkmaz bakalım hayırlısı :)))
sen test yapmaya devam ediyor musun ?

İnşallah Evet zaten bu ay 4 gün kullandım 4.de çift çizgiyi gördüm ama çok istememize rağmen değerlendiremedik eşimi acil göreve çağırdıklarından :-( bir gün öncesi ve bir gün sonrasını değerlendirebilmiştik.Bugün de yaptım silik çıktı 2. çizgi,negatif.O yüzden sana mutlaka değerlendir dedim ya,bize nasip olmadı.Dilerim olur bizim de sizin de isteyen herkesin...

Olsun öncesi ve sonrasında yapmakta önemliymiş nasip olduktan sonra mevlam bi kere ile bile verir inşallah :)

Canım hiç kafanı karıştırma o günü ve bir gün sonrasını değerlendir..sperm 48 saat canlı kalıyor zaten rahat ol
İnşallah bu ay iyi haberler yazarsın canım:)

İnşallah fananay yaaaa :)
Dua et bana ve isteyen herkeseee

kızlar bugün 12. gün ve test sonucum böyle, bugün ilk kez test kullandım yarın çizgi daha da koyulaşır mı, yarını mı beklesem yoksa bugün denesek mi? bu arada 27 günde bir adet oluyorum.

27 günde bir adet oluyorsan ve 12. günse teste göre yarını ve ara vermeden diğer günü değerlendir derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…