Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar selam bana ovulasyon testi kullanna arkadaşlar yardımcı olabilirmi . bugün adetimin 6. günü bitti yani teste başlayayyımmı bugün daha erkenmi . bu ayı boş geçirmek istemiyorum. 28 di siklus ama son bi kaç aydır 4 -5 gün önce oluryoum bi el atın kızlar

canım ya çok üzüldüm . ama canım bende bi düşük yaptım oglumdan önce . ve burda direk kürtaj yaptı dr. parça kalmasın diye iyimi kötümü bilmiyorum . sonra 8 ay olmadı çocuk sonra ogluşuma hamile kaldım . bu iş biraz sabır gerektiryo ama o da bizde yok . olucak inşallah Allahın izniyle

Sirineee cimmmm seni burada da gomek guzelll .. saol canim yaaa bende tez canliyim ondan herhalde .. iste ben aysimi cok kafama takiyorum galiba gec kaldim diyorum salak kafam diyorum .. onceden denemeye baslasaydin ya diyorum kiziyorum kendime cokkkkk Geldi gecti o gunler diyorum ondan sonrada onune bak diyorum kendime .. Iste bundna dolayida telaslaniyorum Sirinecim ... Normalde kurtajin bir sakincasi yok ama kurtajin nasil yapildigi ile iglili sikintilar olusabiliyor .. benim doktorum kurtaji bile supurge gibi vakumlu bir aletle yaoiyor .. Rahim duvarlarina zarar vermemek icin .. cunku bazi doktorlar tecrubesizlikten veya farkinda olmadan Rahim duvarinin derinine spatulayla giriyorlarmis ve Rahim yapisini bozabiliyorlarmis.. bende ondan korktugum icin fitille dusurmek istedim kendim .. ama bak senin 8 ay arkasindan oglusun olmus ... Ne guzel ..

Sirinecim sen hic su catlatma ignelerinden kullandin mi ? :26:

saol canım ben,m . Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah. canım evet kullandım 2 ay önce klomen+ovitrelle kullandım ama o ay çok çalışma olmadı olmadı yani kuzum ama benm arkdaşım da olmuştu zamanında ikizi oldu

Son düzenleme:

Canım kaçırmak istemiyorum diyorsan erkenden başla bi zararı olmaz ki...ben 10. Gün başlamıştım..sıvı tüketimine ve her gün aynı saatte yapmaya dikkat et canım sonra da iyi haberler ver inşallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lim regin biter bitmez olmazki hirmonlainin yukselisinden cift cizgi cikmis olabilir. Prospktusundr yaziyor adet dongune gore kacinci hununde testi yapmaya baslayacagin, ona bi goz gezdir istersen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canım benim yaptım dünden bakalım kaçında kırmızı olucak hergün 11de yapıcam bide 2 saat öncesine kadar sıvı almıcam dimi . hadi hayırlısı

saol canım benim yaptım dünden bakalım kaçında kırmızı olucak hergün 11de yapıcam bide 2 saat öncesine kadar sıvı almıcam dimi . hadi hayırlısı

Valla canım ben geçen ay 2 saat kala sıvı almamıştım yakalayamadım çift çizgiyi..bu ay 4 saat kala kestim sıvı alımını çok şükür yakaladım..çok susarsan bi iki yudum içersin..inşallah yakalarsın

Selam bayanlarrrr Faranay cim nasilsin hayatimm iyi misin merak ettim seniiii kuzummmm ...

Evet sirinecim faranayin dedigi gibi bence de 10.gun basla ... ben senin yerinde olsam Sabah kalktigimda yaparim hemen .. hem gunun ilk idrari olmus oluyor hemde sivi almamis oluyorsun .. Bildigim kadariyla 2 saat kadar almamak yetmiyor yanlis veriyor o zaman diyorlar en az 4 saat oncesinden almaman lazimmis ki bak Faranayda yazmis sana kendisi de bu testlerle kaldi hamissssss

Merhaba kızlar ovulasyon testi yani clear blue kullananlar varmı memnun olup doğru sonuçlanan

selamlar canim clear blue digital gulen yuzlu olani ben kullaniyorum gayet basarili .. Ilk defa gecen ay denedim gerci esim yoktu ama en azindan hangi gunu gosterecek diye ve yumurtlama oluyormu olmuyor mu anlamak icin .. dikkat edilmesi gereken tarihin basinda clear blue beni uyardi gecen ayi degerlendiremedik bu ayi degerlendirebiliriz insallah .. simdi reglim yeni bitti gunu yaklastiginda baslicam kullanmaya bakalim kacinci gunde gulen yuz cikacak yazarim size deeee

Selam bayanlarrrr Faranay cim nasilsin hayatimm iyi misin merak ettim seniiii kuzummmm ...

İki üç gündür kötüyüm canım ne yesem çıkartıyorum hele su hiç içemiyorum dün dr bi hap verdi ama hiç etkisi olmadı.. Çekeceğim böyle galiba..

İnşallah cnm doğru sonuç verir güzel haberler verirsin bende kullandım 2 defa ilkinde gülen yüzü bulduğumda 2 gün yoğunlaştık bekledim negatif çıktı 2 inci defa kullandım yine gülen yüzü buldum hala adet görmedim bekliyorum inşallah gönlümüze göre olur hayal kırıklığına uğramam

Hadi bakalim insallah hayirlisi canimmm benim daha haber vermeme bayag var ama senden daha once haber gelmesi lazimmm Esas sen haber et hepimizeeee Allah herkesin gonlune gore versinnnn

Ohhhh kuzum kiyamam sana Allah yardimcin olsunnn cok zordur eminimmm .. Umarim kisa zamanda yaa gecer yada dr un baska bir ilac onerir de biraz bulantin cikarmalarin gecer... Yoksa millet hamisken kilo alir sen kilo verenlerden olucannnn

inşallah canım sen saat kaç gibi yaptın testi . ben 10. günden sonra geceleride yapayım diyorum. saol canım seninde Allahım kucagına almayı nasip etsin inş

inşallah kuzum hadi bu ay hepimiz hamiş kallalım inşallah

inşallah canım sen saat kaç gibi yaptın testi . ben 10. günden sonra geceleride yapayım diyorum. saol canım seninde Allahım kucagına almayı nasip etsin inş

Canım öğlen 1 gibi yaptım..sabah ilk idrarla yapılmaz diye biliyorum sadece ona dikkat et. Çok teşekkür ederim canım:)

Evet bir kilo verdim bebek ilk 4 ay senden almaz kandan beslenir korkma diyorlar içim rahatlıyor o zaman...yine de korkuyorum ister istemez...
Sen nasılsın bakim daha iyisin de mi

28 gunluk bir dongude 11.gun yumurtladim testin coksa ve kacirmak istemiyorsan bence 9. Gun basla cunku 4-5gun once oluyorum yazmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…