- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.741
Insallah canim benimmm sen dua et hamis hamis bizeeeee25.04 cuma gunu gelmesi lazimmmm tam 1 hafta var off yaaaa offff
Evet canim cok kotu oluyor .. tam sevindik hamile oldugum icin .. 3.aya girecekken dr kontrolumde 3 gun sonra tekrar gel dedi hemen anladim birsey oldugunu ama o ilk dr uma nedense cok isinamamistim .. Birsey mi var dedim kalbi bir kontrol edicem dedi .. aglayarak ciktim yanindan.. Kendine guvensizligimden hemen yabanci bir doktora gittim arkadasimin doktoru.. Cok tatli bir doktora geldim .. Bakti , yavasca yanima geldi ellerimi tuttu.. Biliyorum bunu soylemek cok zor dedi ben basladim aglamaya :2::2: birakti beni dedi " istedigin kadar agla rahatla " oyle yatiigim yerde 20 dk falan agladim herhalde .. Geldi tekrar yanima oturdu ellerimi tuttu.. dediki kalbi durmus bebegin atmiyor.. anneler bunu kabullenemez hemen diyemedigimiz icin beyninizi hazirlamak icin 1 hafta sonrasina kadar randevu veririz ki anne kendini bir sorun var diye hazirlasin.. ama bunu ne kadar cabuk kabullenirsen o kadar hizli iyilesme donemi baslar dedi ve ellerimin arasina 2 adet fitil tutusturdu.. Kendini hangi gun hazir hissedersen bu 1 hafta icinde ogun aksam yatarken bunu koy dusuk baslasin dedi .. Seni korkutmamak icin kurtaj yapmicam Rahim duvarlarina zarar vermeyelim dedi.. Allah bin kat razi olsun adamdan .. Dedigi fitili esimle de konusarak 2 gun sonra aglaya aglaya koyabildim .. Ve sabaha karsi dusuk yapmaya basladim esimde benimle dusuk yapiyormus gibi aci cekti .. o sancilari anlatamam Rabbim al artik diye yalvardim o cok istedigim cali fasulyemizi
2 gun evde yattim tekrar ilk gittigim doktora kontrole gittim ... dedi tamam hersey yolunda 3-4 kere daha belli araliklarla kontrol yapti hersey ok dedi .. ama regli olmuyordum 40 gun gecti ustunden yok cildiricam .. agustosun 27 sinde dusuk yaptim .. en sonunda yine o ikinci doktordan randevu alip 05 kasim 2013 de gittim neden regli olmuyorum diye .. Adam bir bakti siz doktorunuza kontrol olmadiniz mi iceride bebege ait anneden olan parca kalmis acil ameliyat siz nasil yasiyorsunuz dedi ve hemen 08 kasim Sabah mecburen kurtaj yapti ama spatula ile degil soz verdigi gibi vakumla parcalari aldi .. 1 ay cok hafif bir dogum kontrol hapi kullandim normalde 3 ay kullanmam lazimdi ama dr umda onayladi dedi kullan desemde kullanmican biliyorum seni kendi haline birakalim ama 3 ay gebelik icin bir umut yapma kendine olursa da olur birsey olmaz dedi. yani ocak - subat - mart simdi o 3 ay da gecti hersey normal tekrar gittim kontrole ocakta hersey super dedi yumurtlamalar super ..bekle kendiliginden olucak dedi.. bende halen bekliyorum olsun diye .. Nasil olabilirim hamile diye de arastirmalar yaparken sizleri buldum
Biraz uzun yazdim sanirim ne biliyim duygusallastim galibaaaa ... Neyseeee insalah en kisa zamanda su yaralarimiz kucagimizda bebeklerimiz ile sarilir....
canım ya çok üzüldüm . ama canım bende bi düşük yaptım oglumdan önce . ve burda direk kürtaj yaptı dr. parça kalmasın diye iyimi kötümü bilmiyorum . sonra 8 ay olmadı çocuk sonra ogluşuma hamile kaldım . bu iş biraz sabır gerektiryo ama o da bizde yok . olucak inşallah Allahın izniyle
Sirineee cimmmm seni burada da gomek guzelll .. saol canim yaaa bende tez canliyim ondan herhalde .. iste ben aysimi cok kafama takiyorum galiba gec kaldim diyorum salak kafam diyorum .. onceden denemeye baslasaydin ya diyorum kiziyorum kendime cokkkkkGeldi gecti o gunler diyorum ondan sonrada onune bak diyorum kendime .. Iste bundna dolayida telaslaniyorum Sirinecim ... Normalde kurtajin bir sakincasi yok ama kurtajin nasil yapildigi ile iglili sikintilar olusabiliyor .. benim doktorum kurtaji bile supurge gibi vakumlu bir aletle yaoiyor .. Rahim duvarlarina zarar vermemek icin .. cunku bazi doktorlar tecrubesizlikten veya farkinda olmadan Rahim duvarinin derinine spatulayla giriyorlarmis ve Rahim yapisini bozabiliyorlarmis.. bende ondan korktugum icin fitille dusurmek istedim kendim .. ama bak senin 8 ay arkasindan oglusun olmus ... Ne guzel ..
Sirinecim sen hic su catlatma ignelerinden kullandin mi ? :26:
kızlar selam bana ovulasyon testi kullanna arkadaşlar yardımcı olabilirmi . bugün adetimin 6. günü bitti yani teste başlayayyımmı bugün daha erkenmi . bu ayı boş geçirmek istemiyorum. 28 di siklus ama son bi kaç aydır 4 -5 gün önce oluryoum bi el atın kızlar
ya benim vücudum neden böylebu ay ovulasyonla deneyecektik.26 martta adet oldum.dün gece temizlendim ve ovulasyon testi yaptım kopkoyu 2 çizgi.hemen afedersiniz ilişki oldu mecburen...sabah testi bi daha yaptığımda çizgi silikleşmeye başlamıştı.8.gün yumurtlanırmı ya ben gibi olan varmı
Canım kaçırmak istemiyorum diyorsan erkenden başla bi zararı olmaz ki...ben 10. Gün başlamıştım..sıvı tüketimine ve her gün aynı saatte yapmaya dikkat et canım sonra da iyi haberler ver inşallah:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol canım benim yaptım dünden bakalım kaçında kırmızı olucak hergün 11de yapıcam bide 2 saat öncesine kadar sıvı almıcam dimi . hadi hayırlısı
Valla canım ben geçen ay 2 saat kala sıvı almamıştım yakalayamadım çift çizgiyi..bu ay 4 saat kala kestim sıvı alımını çok şükür yakaladım..çok susarsan bi iki yudum içersin..inşallah yakalarsın
saol canım benim yaptım dünden bakalım kaçında kırmızı olucak hergün 11de yapıcam bide 2 saat öncesine kadar sıvı almıcam dimi . hadi hayırlısı
Merhaba kızlar ovulasyon testi yani clear blue kullananlar varmı memnun olup doğru sonuçlanan
Selam bayanlarrrr Faranay cim nasilsin hayatimm iyi misin merak ettim seniiii kuzummmm ...
İnşallah cnm doğru sonuç verir güzel haberler verirsin bende kullandım 2 defa ilkinde gülen yüzü bulduğumda 2 gün yoğunlaştık bekledim negatif çıktı 2 inci defa kullandım yine gülen yüzü buldum hala adet görmedim bekliyorum inşallah gönlümüze göre olur hayal kırıklığına uğramam
İki üç gündür kötüyüm canım ne yesem çıkartıyorum hele su hiç içemiyorumdün dr bi hap verdi ama hiç etkisi olmadı.. Çekeceğim böyle galiba..
Valla canım ben geçen ay 2 saat kala sıvı almamıştım yakalayamadım çift çizgiyi..bu ay 4 saat kala kestim sıvı alımını çok şükür yakaladım..çok susarsan bi iki yudum içersin..inşallah yakalarsın
Evet sirinecim faranayin dedigi gibi bence de 10.gun basla ... ben senin yerinde olsam Sabah kalktigimda yaparim hemen .. hem gunun ilk idrari olmus oluyor hemde sivi almamis oluyorsun .. Bildigim kadariyla 2 saat kadar almamak yetmiyor yanlis veriyor o zaman diyorlar en az 4 saat oncesinden almaman lazimmis ki bak Faranayda yazmis sanakendisi de bu testlerle kaldi hamissssss
inşallah canım sen saat kaç gibi yaptın testi . ben 10. günden sonra geceleride yapayım diyorum. saol canım seninde Allahım kucagına almayı nasip etsin inş
Hadi bakalim insallah hayirlisi canimmm benim daha haber vermeme bayag var ama senden daha once haber gelmesi lazimmmEsas sen haber et hepimizeeee Allah herkesin gonlune gore versinnnn
Ohhhh kuzum kiyamam sana Allah yardimcin olsunnn cok zordur eminimmm .. Umarim kisa zamanda yaa gecer yada dr un baska bir ilac onerir de biraz bulantin cikarmalarin gecer... Yoksa millet hamisken kilo alir sen kilo verenlerden olucannnn
kızlar selam bana ovulasyon testi kullanna arkadaşlar yardımcı olabilirmi . bugün adetimin 6. günü bitti yani teste başlayayyımmı bugün daha erkenmi . bu ayı boş geçirmek istemiyorum. 28 di siklus ama son bi kaç aydır 4 -5 gün önce oluryoum bi el atın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?