- 8 Nisan 2014
- 1.497
- 1.073
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.781
canım bide kaç saat önce sıvıyı kesiyosun saat kaçta yapıyosun genelde
eczanelerde de satılıyo nettede . canım yumurtlama dönemini buluyorsun o dönem hamile kalman yüksek
arkadaşlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılır ?????eczanelerde mi satılıyo?????
eczanelerde de satılıyo nettede . canım yumurtlama dönemini buluyorsun o dönem hamile kalman yüksek
arkadaşlar çok tşk ederim....bu testler fiyatı ne kadar?tek kullanımlık mı????ben pkolu olduğum için yumurtlamam da yok gerçi ama bi umut işteHamilelik testi gibi kullan canım ama yapmadan üç dört saat önceden sıvı alımını kes
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılır ?????eczanelerde mi satılıyo?????
bu ay malesef olmadıbi dahaki bat 29 mayıs bu ay reglim bitince gün aşırı ilişki denicez çift çizgiyi gördükten sonrada devam edicez. ins bu sefer rabbim kısmet eder
çok tşk ederim....ben pkoluyumbana ne kadar uygunsa artık bu test./cnm gittigidiyordan siparis ver hemen ertesi gün eline geçiyo ve fiyatlar cok uygun ben 20 ovulasyon ve 10 gebelik testi 21 liraya aldım. reglinden hemen sonra hergün aynı saatte uyguluyosun. çift çizgiyi gördüğünde vücudundaki LH hormonu en üst seviyede oluyo. çift çizgi kaybolmaya başladığında ise yumurtan çatlıyo cnm. yani çift cizgiyi yakaladıgında çalışmalara yogunluk veriyosun
çok tşk ederim....ben pkoluyumbana ne kadar uygunsa artık bu test./
Merhaba bende bir pkolu olarak hikaemi anlatayim 1 bucuk yillik ewliyim 1 yildir deniyoruz.biraz gec anladim pcolu oldugumu yasim 21 henuz.ilk anladigimda dunya basima yikilmis gibiydi sanki asla cocugum olmayacak yuvam dagilacak gibiydi aradan zaman gecti doktor tedavi onermedi genc oldugum icin bide isvicrede erken yasta cocuk dogurmazlar bunlar beni ewe gonderdiler aradan zamam gecti ve tekrardan kontrole gittim bana metformin ilacini verdi bu ilaci almaya basladigimda 65 kiloydum boyum 1.65 3 ay kullandm ve simdi 58 kiloyum dun randovum vardi ve inanamadim kendilignden bir yumurtam olusmustu 16 mm di doktor 2 gun icinde catlar dedi inanamadm her kontrole gittigmde hic bir yumurtam yoktu Allah o kadar buyukk ki inanin ve umud edin o asla kullunu geri cevirmez su an hamile degilim ewet ama en azindan yumurtamin gelistigi gordum bu benm icin cok buyuk br mutluluk umarim en kisa zamanda miniklerimize kavusuruz..
Selamlar canim. Cok gecmis olsun. Ben de pcolumuyum bunu ogrenmek istiyoruz. Ilk gecen ay denedik olmadi. Bu ay henuz adet olmadim ama vucut isisi yontemini denedim fakat vucut sicakligim yukselmiyor. Ben 2 ay once kontrole gittim doktor 10 tane yumutan var biraz kucuk ama bie problem yok gibi duruyor dedi. Genel pcolularda 10 dan fazla yumurta oluyormus sanirim. Adetlerim de cok duzensiz. Pcolu olma ihtimalin var dedi ama net birsey soylemedi. Bunu tam olarak nasil anliyor doktorlar ne yaptirmam lazim pcolu olup olmadigimi anlamak icin. Bunula ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Bu arada hormon ve insulin direnci problemim var. Hormon haplari da kullaniyorum
Merhaba cnm cok ozur dilerim ama pcolu gorunuyorsn benm tek belirtim adet duzensizligiydi ne killanma ne de baska bir sen ve bide 65 kiloydum su an 58 e dustum ve bu ay yumurtam gelismisti tahminime gore bu gunlerde catlamis olmali ama mutlaka doktoruna metformin ilacini sor eminim once allahin izniyle sonra metforminle hastaligimi azaltmis ve yumurtlamam saglandi..
Merhaba kızlar. Ben dört ay önnce 5 aylık bebeğimi kaybettim. Bir an önce karnım yine dolsun çok istiyoruz. İki aydır da deniyoruz ama olmuyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullancam. Soğan kürüyle birlikte uygulamak istiyorum. Adetlerim doğumdan sonra çok düzensizleşti. Bir sorun olabileceği geliyor aklıma ama 4 ay öncesinden dolayı doktor falan görmek istemiyorum henüz. adetimin 4. günündeyim. 10. gün başlamayı düşünüyorum. Tüm gelişmeleri burdan paylaşırım. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum...
Merhaba cnm cok ozur dilerim ama pcolu gorunuyorsn benm tek belirtim adet duzensizligiydi ne killanma ne de baska bir sen ve bide 65 kiloydum su an 58 e dustum ve bu ay yumurtam gelismisti tahminime gore bu gunlerde catlamis olmali ama mutlaka doktoruna metformin ilacini sor eminim once allahin izniyle sonra metforminle hastaligimi azaltmis ve yumurtlamam saglandi..
Kizlar ovulasyon testi yaptim 22 gunde adet oluyorum adetim baslayali 14. Gun bun bu ne demek oluyo yumurtam catlamismi onceden yoksa daha catlamamismi yardim edermisiniz
Daha çizgi yok canım adet bitince hemen başlasaydin test yapmaya benim 13. Gün pozitif oldu
Adetim bittikten sonra baslamidmi yumurtlamam ozam daha catlamadiysa brnde bi sorun var demek cunku 28. Gunde bir olannin bile 14. Gun catliyo benim catlayip bittiyse cok iyi cunku bu ay adetim bitti gun asiri iliskiye giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?