Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu ovulasyon testlerinde silik çizgi negatif anlamına mı geliyor

Evet silik cizgi negatif oluyor.iki çizgi ayni koyulukta yada test çizgisi daha koyu olduğunda pozitif. Ortalama 2 yada 3 gun pozitif cikiyor.pozitif olan günlerde iliski olursa Şans yüksek oluyor canım. Umarim vesile olur sana da

sağol canım benim baya silikti 10 dakika sonra koyulaştı ama testte 10 dakika sonrası dikkate almayın yazıyordu bugün tekrarlıcam gerçi korunmam lazım bu ay doktor öle dedi ama meraktan işte acaba yumurtluyor muyum diye yapıp duruyorum...geçen ay koyu çizgiyi yakaladım sadece o gün oldu hamile kalmıştım...

Yok benim batta 13 mayıs :)
ben o msjı nisanın 26 sı ya da 27 sinde yazdım :)
28 i de yumurtladım zaten :)))

İnşallah bu son batlarımız olur :)

Ayyy senin benden de önce beklenmeyen adet tarihin inşallah gelemez erken gebelik testlerinden kullandin mi hiç denesek mi ben çok sabirsisim

Anladım canım geçmiş olsun bi aycik sık dişini o zaman geçen ay hemen olmuş zaten insallah önümüzdeki ay da istediğin hayirli haberleri alirsin.tabi yap bu ayda ovu. Test hem kullanmayi öğreniyoruz hemde takmini gunlerini anlamış olursun.Benim aninda koyulasmisti geç koyulassada sivi alimi cok olduğu icin olabilir.boyle emin olamadigim zamanlarda 4 saat sonra tekrar ediyorum testi emin olmak için.

bende aksine çok sıvı tüketen biriyim çok sıvı tüketince ister istemez sürekli lavaboya gidiyorum sanırım onunda etkisi vardı lavaboya girdikten yarım saat sonra test yapmıştım zaten bugün sıkayım dişimi deneyim en azından günlerimi bilmem açısından iyi oluyor

Ayyy senin benden de önce beklenmeyen adet tarihin inşallah gelemez erken gebelik testlerinden kullandin mi hiç denesek mi ben çok sabirsisim

İnan ben normalde çok sabırlı oldgum halde dün bi ruh halindeydim ki gidip kan testi yaptırasım geldi o kadar costum ama şimdi sakinleştim dün akşam bi ovu testi yaptım bat a yakın koyu görenler hamile oluyomuş... bata 6 gün oldugu için çıkmadı bende bat a kadar test falan yapmamaya karar verdşm :))
sen ne kadardır bekiyorsun ?

Fananaycim çok tebrik ederim Allahım rahatlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ben sana bisey sormak istiyorum sen adet gününe yakın ovulasyon testi yapmismiydin gebelik testinden önce. Bu ay yapmayı düşünüyorum da ben nasil çıkıyor merak ediyorum.:26:

Bakalim fananay yazsin onunki nasil çıkmış ogreniriz en iyisi sabretmek tabi bende yaptim ovulasyon testi dun ikinci cizgi var ama pek koyu degil.9 aydir bekliyorummmm.gecen ay kan testi yaptırdım negatif tabi insanin cani sikiliyor.kan yaptirma bencede ama evde ki testler oluncada duramiyoruz yapiyoruz işte)

Benim bat a 6 gün vardı yaptım ikinci çizgi yok gibiydi yoktu yani :)
Hayırlısı bata 1 ya da 2 kala bi ovu testi daha denicem :)
Bu arada bende 9 aydır bekliyorum bi düşügüm var bu arada maalesef

sen hamilelik için ovu testini sabah mı yapyosun yoksa aynı ovu da ki gibi akşam mı ?

Allah isteyen herkese versin inş. Biz eylül, ekim gibi istiyoruz kısmetse 1. yılımız dolunca. Bu ayın 31'ine randevu aldım doktora gideceğim kontrol ve folik asite başlamak için. Sizler folik asit kullandınız mı kızlar? Ben daha korunmayı bırakmadım. Doktor bırakmadan gel dedi ama 1 haziran gibi folik asitle birlikte bırakacağım o arada eylül ekime kadar eşim korunur. Yani bu ay son kez d.k hapı kullanıyorum.

Son düzenleme:

Canım çok sağol..inşallah Rabbim nasip eder kucağıma da alırım sağlıklıca...isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Yapmam mıııı:)) Yapmıştım canım bata 4 gün kala silik ama yine de belirgin çıkmıştı ovülasyon testinde gebelik negatifti... 2 gün kala gebelikte çok silik ikinci çizgiyi gördüm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çok geçmiş olsun canim.genelde ogledrn sonra yapiyorum ben ovulasyonda da öyle yapmistim saat12 gibi sivi alimini kesip 3 yada4 gibi yapiyorum ovulasyon testi. Yine oyle yaptım. bak fananaycim hamile onunkide cokk koyu cikmamis.bizde bu ay seviniriz insallah.

Bende 3 4 gibi sıvıyı kesip 7 de test yapıyordum :)
oda ovu testi ile mi gebeligi ögrenmiş ?

Canin peki 4 gun kala okan testi yaparken dikkat ettin mi sivi alimina saate falan yoksa rastgele mi yaptin.Ay hamile hamile bisürü sorular soruyorum kusura bakma:18:

Evet canim bak yukarida yazmış okursan bat a 4 gün kala ovulasyon çok koyu değil ama belirginmis i zmn gebelik testi negatifmis ama simdi hamile

Şimdi gördüm kusura bakma :)
Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı tek yapmamız gereken beklemek :)
bugünde sancılarım başladı umarım adet olmam

Slmm kızlar
Bende bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum 8 aydır evliyim ve 2. Ayımda boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum büyük bir yıkımdı benim için ve 3 ay korunduk
2 aydır korunmuyorduk ki bu ay da tam yumurtlama günlerimde rahim enfeksiyonu oldum ilaç fitil ve ilişki yasağı yüzünden bu ayı da kaçırdık 15 mayıs gibi reglimi bekliyorum sonra kullanacam

Gelismeleri bekliyoruz canim. Ben de birkac gune adet olucam ve sogan kurune baslamayi dusunuyorum. Birlikte paylasimlarimizi yapariz. Hayirli olur insallah

Mrb canım. Ben bugün itibariylesoğana da başladım ovulasyon testine de ne olur ne olmaz diye. adetin 7. günü bugün. İlk ayım bu testte o yüzden erken başlamak istedim. Soğan da fena değil. Ben öğretmenim okuldan 1-1.5 gibi geliyorum. dört saat sıvı tüketmeden gelir gelmez önce testi yapıyorum ardından soğan suyunu içiyorum bakalım sen ne yaptın

Kızlar merhaba;
aranızda yeniyim,ben de 8 aylık evliyim 3 aydır tutturmaya çalışıyoruz ama olmadı
şimdi ben de ovu. testlerinden aldım dün silik çizgi belirdi devam edeceğim ancak sormak istediğim;
(mutlaka defalarca konuşulmuştur ama binlerce sayfa olunca yakalayamadım)
hani gün sayıyorsunuz ya adetin 14. günü yaptım çift yakaladım gibi, son adetin başlamasından itibaren mi bitiminden itibaren mi?
Bir de çift çizgiyi yakaladıktan sonra hergün düzenli ilişki mi yoksa yine bir gün ara ile mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…