- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.821
tamam teşekkür ederimBenim okuduklarımdan anladığım kadarıyla iki çizgininde koyu olması gerekiyormuş.
bu ovulasyon testlerinde silik çizgi negatif anlamına mı geliyor
sağol canım benim baya silikti 10 dakika sonra koyulaştı ama testte 10 dakika sonrası dikkate almayın yazıyordu bugün tekrarlıcam gerçi korunmam lazım bu ay doktor öle dedi ama meraktan işte acaba yumurtluyor muyum diye yapıp duruyorum...geçen ay koyu çizgiyi yakaladım sadece o gün oldu hamile kalmıştım...Evet silik cizgi negatif oluyor.iki çizgi ayni koyulukta yada test çizgisi daha koyu olduğunda pozitif. Ortalama 2 yada 3 gun pozitif cikiyor.pozitif olan günlerde iliski olursa Şans yüksek oluyor canım. Umarim vesile olur sana da
Yok benim batta 13 mayıs :)
ben o msjı nisanın 26 sı ya da 27 sinde yazdım :)
28 i de yumurtladım zaten :)))
İnşallah bu son batlarımız olur :)
sağol canım benim baya silikti 10 dakika sonra koyulaştı ama testte 10 dakika sonrası dikkate almayın yazıyordu bugün tekrarlıcam gerçi korunmam lazım bu ay doktor öle dedi ama meraktan işte acaba yumurtluyor muyum diye yapıp duruyorum...geçen ay koyu çizgiyi yakaladım sadece o gün oldu hamile kalmıştım...
bende aksine çok sıvı tüketen biriyim çok sıvı tüketince ister istemez sürekli lavaboya gidiyorum sanırım onunda etkisi vardı lavaboya girdikten yarım saat sonra test yapmıştım zaten bugün sıkayım dişimi deneyim en azından günlerimi bilmem açısından iyi oluyorAnladım canım geçmiş olsun bi aycik sık dişini o zaman geçen ay hemen olmuş zaten insallah önümüzdeki ay da istediğin hayirli haberleri alirsin.tabi yap bu ayda ovu. Test hem kullanmayi öğreniyoruz hemde takmini gunlerini anlamış olursun.Benim aninda koyulasmisti geç koyulassada sivi alimi cok olduğu icin olabilir.boyle emin olamadigim zamanlarda 4 saat sonra tekrar ediyorum testi emin olmak için.
Ayyy senin benden de önce beklenmeyen adet tarihin inşallah gelemezerken gebelik testlerinden kullandin mi hiç denesek mi ben çok sabirsisim
Canım bu negatif zaten....ikisinin de aynı koyulukta olması gerekiyor pozitif demek için...yapmaya devam et hergün aynı saatte....
yakalarsın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnan ben normalde çok sabırlı oldgum halde dün bi ruh halindeydim ki gidip kan testi yaptırasım geldi o kadar costum ama şimdi sakinleştim dün akşam bi ovu testi yaptım bat a yakın koyu görenler hamile oluyomuş... bata 6 gün oldugu için çıkmadı bende bat a kadar test falan yapmamaya karar verdşm :))
sen ne kadardır bekiyorsun ?
Bakalim fananay yazsin onunki nasil çıkmış ogrenirizen iyisi sabretmek tabi bende yaptim ovulasyon testi dun ikinci cizgi var ama pek koyu degil.9 aydir bekliyorummmm.gecen ay kan testi yaptırdım negatif tabi insanin cani sikiliyor.kan yaptirma bencede ama evde ki testler oluncada duramiyoruz yapiyoruz işte )
Fananaycim çok tebrik ederim Allahım rahatlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ben sana bisey sormak istiyorum sen adet gününe yakın ovulasyon testi yapmismiydin gebelik testinden önce. Bu ay yapmayı düşünüyorum da ben nasil çıkıyor merak ediyorum.:26:
Benim bat a 6 gün vardı yaptım ikinci çizgi yok gibiydi yoktu yani :)
Hayırlısı bata 1 ya da 2 kala bi ovu testi daha denicem :)
Bu arada bende 9 aydır bekliyorum bi düşügüm var bu arada maalesef
sen hamilelik için ovu testini sabah mı yapyosun yoksa aynı ovu da ki gibi akşam mı ?
Çok çok geçmiş olsun canim.genelde ogledrn sonra yapiyorum ben ovulasyonda da öyle yapmistim saat12 gibi sivi alimini kesip 3 yada4 gibi yapiyorum ovulasyon testi. Yine oyle yaptım. bak fananaycim hamile onunkide cokk koyu cikmamis.bizde bu ay seviniriz insallah.
Canım çok sağol..inşallah Rabbim nasip eder kucağıma da alırım sağlıklıca...isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Yapmam mıııı:)) Yapmıştım canım bata 4 gün kala silik ama yine de belirgin çıkmıştı ovülasyon testinde gebelik negatifti... 2 gün kala gebelikte çok silik ikinci çizgiyi gördüm:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 3 4 gibi sıvıyı kesip 7 de test yapıyordum :)
oda ovu testi ile mi gebeligi ögrenmiş ?
Evet canim bak yukarida yazmış okursan bat a 4 gün kala ovulasyon çok koyu değil ama belirginmis i zmn gebelik testi negatifmis ama simdi hamile
Gelismeleri bekliyoruz canim. Ben de birkac gune adet olucam ve sogan kurune baslamayi dusunuyorum. Birlikte paylasimlarimizi yapariz. Hayirli olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?