- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.801
Benim sorum hakkında fikri olan yok mu acabaaa :))
Bu testi bugün öğlen yaptım adetim 3 gün sürüyor bu 4.gün yapıldı yani adetim biter bitmez,ben 26 27 gün arayla adet oluyorum bu erken değil mi hemen iki çizgi çıktı ?????????????????????????
htc ile
Canım orada belirtilen günler sadece genelleme benim içinde açıklama kısmına göre 12.gün başlayın yazıyordu.Ama ben garantiye almak için adetimin bittiği gün başladım testlerime ve 10. gün ve 11.gün pozitif çıktı 12.gün siliklerşti.Yani o yazıya uysam kaçırıcaktım seninde muhtemelen öyle oldu.Önümüzdeki ay bide adet günü başla bakalım testlerine yakalarsın umarım.
Canım bu negatif zaten....ikisinin de aynı koyulukta olması gerekiyor pozitif demek için...yapmaya devam et hergün aynı saatte....
yakalarsın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba :)
ben o soruyu sorduktan sonra silik olan cizgi bi anda netleşti hatta fotosunu yükledim 19. ve 20. gün pozitif gördüm...adet döngüm uzun 32 günde bi oluyom hamdolsun kaçırmadım ama tutup tutmayacagı nasip tabi :)
Ayy pardon canım ya fark geç fark ettim gördüm fotoları) ) inşallah tutmuştur da bi daha hiç kullanmana gerek kalmaz ovulasyon testi falan.Ben de degerlendir dim yumurtlama günlerimi umarim hayırlı haberler alırız bu ay!!
İnşallah yaa :)
Bi ovu testi 30 lu almıştım 21 tane duruyo elime :)
Bi tanesini bat günü gebelik testi olarak denicem bakalım :)
senin bat ne zaman ?
En iyi ovulasyon testi markası hangisi kızlar?
Laboquick kullandım gg.de fiyatı da uygun..tavsiye ederim canım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu ovulasyon testlerinde silik çizgi negatif anlamına mı geliyorTeşekkürler canım bir bakayım.
bu ovulasyon testlerinde silik çizgi negatif anlamına mı geliyor
sagol canım bende ayın 22.de düşük yaptım pazartesi lekelenmem kesildi 2 gündür yapıyorum silik çizgi çıkıyor çalışma da yapamadık gerçi ama neyse değerlendireyim bende...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebğinikımı negatıf dıyo kımı pozitif ama her bünyeye göre değişiyo bence,çünkü benım ovülasyon testimde ıkı çizgide aynı koyulukta değildi bırı daha soluktu.Ama sonuç hamileyim)
sagol canım bende ayın 22.de düşük yaptım pazartesi lekelenmem kesildi 2 gündür yapıyorum silik çizgi çıkıyor çalışma da yapamadık gerçi ama neyse değerlendireyim bende...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebğini
Benim bat 14 Mayıs.zaman geçmiyor vallahi her ay beklemek daha da zorlaşıyor. Evet bende duydum onu benm de elimde var daha deneyelim bakalim insallah görürüz pozitifisenin bata daha çok zaman var dimi 32 günse siklusun ayy hayirlisi ile gzl hbrler veriris inşallah
inşallah canım çok sağol zaten eşim bu ay yanaşmıyor korunalım diye bende meraktan test yapıp duruyorum acaba yumurtlama oluyor mu diyeçok geçmiş olsun canım bence bu ayı es geç,hem kafan rahatlasın hem kendını daha ıyı hıssetmen için ama sen bılırsın tabi.Herşeyın hayırlısı olsun inş.en kısa zamanda bebeşin gelir sen hiç merak etme.
bu ovulasyon testlerinde silik çizgi negatif anlamına mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?