- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.841
Kızlar merhaba;
aranızda yeniyim,ben de 8 aylık evliyim 3 aydır tutturmaya çalışıyoruz ama olmadı
şimdi ben de ovu. testlerinden aldım dün silik çizgi belirdi devam edeceğim ancak sormak istediğim;
(mutlaka defalarca konuşulmuştur ama binlerce sayfa olunca yakalayamadım)
hani gün sayıyorsunuz ya adetin 14. günü yaptım çift yakaladım gibi, son adetin başlamasından itibaren mi bitiminden itibaren mi?
Bir de çift çizgiyi yakaladıktan sonra hergün düzenli ilişki mi yoksa yine bir gün ara ile mi oluyor?
Mrb canım. Ben bugün itibariylesoğana da başladım ovulasyon testine de ne olur ne olmaz diye. adetin 7. günü bugün. İlk ayım bu testte o yüzden erken başlamak istedim. Soğan da fena değil. Ben öğretmenim okuldan 1-1.5 gibi geliyorum. dört saat sıvı tüketmeden gelir gelmez önce testi yapıyorum ardından soğan suyunu içiyorum bakalım sen ne yaptın
herkese merhaba... ben internetten laboguick marka ovülasyon testi alıcam ve bu ay kullanmaya başlıycam haftaya başlıycam inş :)inşallah becerebilirim oda ayrı bi konu tabi..şimdi sormak istediklerim şunlar arkadaşlar..adetimin başladığı günmü kullanmaya başlıycam...veya kaçıncı günü kullanıcam 16 mayıs adet günüm her ay düzenlidir.aksamaz.akşiam veya gündüz kullanamk farkedermi birde?
Canım adetin başladığı günü 1. Gün kabul et ve öyle say...çift çizgiyi gördüğün gün ve bir gün sonrasını mutlaka değerlendir... Dikkat etmen gereken iki çizgiyi aynı koyulukta yakalamak gerekiyor pozitif demek.için...her gün aynı saatte yapıp son 4 saat sıvı almadan yaparsan daha kolay yakalarsın...inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fananaycım çok teşekkür ederim, kolay gibi görünse de gerçekten çift çizgiyi yakalamak gebelik testindeki gibi onu. testinde de pek zormuş :26: senin de bebişin hayırlı olsun inşallah Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Kizlar ovulasyon testiyle gebelik belirlenebiliyomus benim normalde 11. Catlar yumirtam bugun 15. Gun t daha koyu hamile olabilirmiyim gebelik testide yaptim golge gibi cik adetime daha 10 gun falan var sizce yardim edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kızlar bu çift çizgiyi gördüğümüzde yumurta kesin olarak çatlıyor anlamına mı geliyor yoksa çatlamayabilir mi?
Hmmm ben de doktora gitsem muhtemelen iyi şeyler duymam hissediyorum. O yüzden en azından dedim soğandan sonra....Sabırla yapıyorum bakalım ovulasyon testini inşallah bıkkınlık gelmez. İnşallah iyi gelir antibiyotikler. Benim görümcemde de akıntı çoktu. antibiyotik kullandı o sayede hemen hamile kaldı. Şimdi kızını seviyor :) İnşallah sana da hayır getirirValla canim ben dun doktpra gittim kasik sancisi ve akinti yuzunden. Doktor enfeksiyon kapmissin dedi antibiyotik falan verdi. Onu kullaniyorum. En gec yarin hastalanmam lazim en gec diyorum cunku benimki cok duzensiz. Gecen ay 37. Gun geldi. Yarin 37 umarim daha fazla gecikmez. Doktora sordum gerdanlik gibi dizilimi diye yumurtalar.ben oyle bisey gormedim dedi. Ama adetin 3. Gunu gel bakalim kan degerlerine dedi pco varmi diye.O yuzden ben daha baslayamafim kure. Bu arada bende gecen ay ovulasyon testi yaptim. Birsure sonra eger gec yumurtlaman oluyorsa cok sıkıyor. Boyle bir dezavantaji var.
çok sağol canım benim kafayı kurcalayıp duruyordu acaba çift çizgiyi grüyoruzda büyüp çatlamıyor mu diye çok teşekkürlerÇift çizgiyi gördüğünde 24-36 saat içinde çatlayacak anlamına geliyor canım
Hmmm ben de doktora gitsem muhtemelen iyi şeyler duymam hissediyorum. O yüzden en azından dedim soğandan sonra....Sabırla yapıyorum bakalım ovulasyon testini inşallah bıkkınlık gelmez. İnşallah iyi gelir antibiyotikler. Benim görümcemde de akıntı çoktu. antibiyotik kullandı o sayede hemen hamile kaldı. Şimdi kızını seviyor :) İnşallah sana da hayır getirir
ya kızlar bu çift çizgiyi gördüğümüzde yumurta kesin olarak çatlıyor anlamına mı geliyor yoksa çatlamayabilir mi?
tamam canım sağol ben çift çizgiyi gördüm kasıklarımda ağrı var ama akıntı hiç yok sanırım çatlamadı benimkiValla canim ben daha once forumdn okudklarimi soyluyorum ovulasyon testi vucuttaki lh seviyesinin yukseldgini gosteriyormus. Fakat bu kesin yumurtaniz catladigi anlamina gelmiyor. Bunun icin vucut isisi tskibi oneriliyor ki bu yontem de 100 de 100 degil. Ama isi yuksrliyorsa bu yumurtanin catladigi anlamina geliyormus. Benden soylemesi.
tamam canım sağol ben çift çizgiyi gördüm kasıklarımda ağrı var ama akıntı hiç yok sanırım çatlamadı benimki
aynen öle canım ama pimpirikli insanım ben elimde değil takıp duruyorum ama artık bu ay gitti zaten öteki ay daha rahat olmaya çalışıcam inşallahYa bunlari 2 aydir yasiyorum bende ve bunları yasiyorum diyenleri o kadar cok okudum ki. 2 ay once ne boyle akintim ne de kasik agrilari olurdu bu kasa kadar da yasamadim. Ama inan kac tane hamile arkadasimla konustuysa cogu hamile oldugunu ogrendikten sonra anlamis. Biraz bizim gibi dikkat edenlet ara ara kasik agrilari yada halsizlik uyku hali yasadiklarini soyluyorkat o kadar. O yuzden rahat olmak en iyisi canim :))
çok sağol canım benim kafayı kurcalayıp duruyordu acaba çift çizgiyi grüyoruzda büyüp çatlamıyor mu diye çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?