Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım şöyle ki iltahap varmış vücudunda üç çocuğu var üçüne de önce antibiyotik kullanıyor sonra hamile kalabiliyor. üçüncüsü yeni doğdu. uzun bir süre istediler olmadı doktora da gitmemiş. gidince iltahap var antibiyotik demiş öyle yani. Biz 20 aylık evliyiz. bir yılın sonunda çocuk istemeye başladık oldu ama beş aylıkken kaybettik. Suyu bitmiş doğum başladı falan falan... şimdi 4.5 ay oldu doğum yapalı. 1.5 ay sonra hemen başladık çalışmalara ama olmadı henüz. Stres ve panik yapmış bulunmaktayım

Anladim canim. Rabbim tez zamanda bir bebis nasip eder umarim. Tum isteyenlere de. biz de 18 aylik evliyiz. 2 aydir bebek istoyoruz. Gecen ay olmadi. Bu ay daha adet olmadim beklemedeyim. Sadece 2 aydir boyle kasik agrilari yasayinca ve 2 sinde de enfeksiyon iltihap cikinca acaba esime alerjim falan mi var, ben de problemmi var... falan falan bir suru sey geldi aklima. Doktora diyorum doktor 2 ay daha erken diyor. Bakalim cok sabirsizliktandir belki de :))

Ben normal olduğunu düşünüyorum yaa. İlk korunmasız ilişkide vücut anca hazırlanıyor hamileliğe. Bu süreçte böyle şeyler bende de olmuştu. Rahat ol olacak inşallah

Ya arkadaslar merhaba. Bundan 3 ay once adetime 2 gün kala gebelik testi yapmistim ve hafif silik cikmisti daha sonra ertesi gun kan testi yaptim ve 2 gunluk bir gebelik cikti sonra da bir sanssizlik sonucu düştü zaten. Acaba benim yumurtlama günlerim 22den 26. Gune kadar mi? Boyle bir sey olabilir mi? Yapiyoruz ama olmuyor. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Bu is nasil olacak acaba? Esime soyledim bu aksam gelirken ov.testi alacak. Bugun cok fazla akintim ve yer yer yukselen atesim var ayrica kendimi de cok halsiz hisseduyorum. Adetime daha 7 gün var. Bilemedim ki ya.. insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisiyla....

Ben normal olduğunu düşünüyorum yaa. İlk korunmasız ilişkide vücut anca hazırlanıyor hamileliğe. Bu süreçte böyle şeyler bende de olmuştu. Rahat ol olacak inşallah

Insallah canim burdan hayirli haberlerimizi paylasmak umidiyle. Bu arada sen de durumlar nasil sogan kuru ve ovulasyon testi nasil gidiyor. Gelismelerden haberdar et beni. Guzel haberlerini bekliyorum insallah

Selam kizlarrrrrrrrrr ben tatilden dondummmmm hemen sizlere bir bakiyim dedimmm ... Naptiniz bakalim ben yokkennnnn

kizlar benim testlerime de yorum yapar misiniz lutfen adetlerim son uc aydir 35 gunde oluyor pco var testlerim 15.gun geldi basladim yapmaya ama yumurtlamis mi oluyorum cozemedim ilk kez kullaniyorum da

Bu ay ben de ovülasyon testi kullandım. Akşam yaptığım ovülsyon testi silik çıkmıştı. Ertesi gün sabah belirgindi ama diğer çizgiyle aynı koyulukta değildi. Sağ yumurtalığımda ağrı da olmuştu. Öğleden sonra doktora gittim, ultrasonda yumurtamın yeni çatlamış olduğunu gördü. Yumurtanın çatlamasıyla içinden bi sıvı çıkıyormuş. Onu görüp yeni olduğunu söyledi. Yani çift çizgiyi görür görmez değerlendirin. Hatta öncesini de değerlendirebilirseniz iyi olur. Herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin Allah inşallah.

ayy çok terşekkr ederim güzel aydınlatıcı bilgileriniz için...alıyım testimi kafama takılan bişey olursa brudayım hemen kızlar:)ph yükselttmek için karbonatlı suyuda deniycem bakalım allahtan hayırlısı artık.allah razı olsun hepinizdennnn

Eki Görüntüle 1110788 kizlar benim testlerime de yorum yapar misiniz lutfen adetlerim son uc aydir 35 gunde oluyor pco var testlerim 15.gun geldi basladim yapmaya ama yumurtlamis mi oluyorum cozemedim ilk kez kullaniyorum da

Benimde aynısı olmuştu 32 günde bir oluyorum 14.gün başladım kullanmaya 18.gün cizgi neredeyse tamamen kayboldu sonra 19.günde birden aynı koyulukta oldu pozitifti...yani seninde daha vardır yapmaya devam et...inşallah yakalarsın bu ay :)

Hakkınızda hayırlsı olsun inşallah nasip olur bu ay...
ama benim anlamadıgım 2 günlük gebelik nasıl oluyo ki ?,
Döllenme oldugu anda gebelik başlar bunun rahime yerleşmesi en az 4 5 gün hcg salgılayıp kana karışması en az gün....
Yani kan da çıktıysa bu en enn ennnn az 12 ya da 15 günlük olmuş olmaz mı ?

Canim cok sagol ya insallah dediğin gibi olur akinti falan da azalinca ümidim kalmamisti acikcasi. Bu arada ben de tam senin diğer basliktaki yazilarini okuyordum Allah gonlune gore versin insallah senin de:)

Canim cok sagol ya insallah dediğin gibi olur akinti falan da azalinca ümidim kalmamisti acikcasi. Bu arada ben de tam senin diğer basliktaki yazilarini okuyordum Allah gonlune gore versin insallah senin de:)

Hangi başlıktaa :):)
Yok yok ümitsiz olma bende ilk kez bu ay kullandım dedim ya yumurtlamayı kaçırdım ya da yumurtlamıcam herkesin koyulaşıyo günden günde benimkisi silikleşiyordu sonra bi anda kopkuyo oldu ve 2 gün öyle çıktı :)

Fe Sabrun Cemil... basliginda :) cok hosuma gitti yazismalariniz cok hos samimi

Tam 3 gun oldu adetim gecikeli (gecen aya gore hesapladimda cunku her ay ayni olmuyor) bu gun 40 gun oldu. Hormon problemlerim yada kasgimdaki enfeksiyon yuzunden olabilecegini dusunutorum. Antibiyotik regli geciktirir mi acaba? Hasta olacagimi belli eden sadece kasik batmalarim var ki enfeksiyonlada karistieabilirim biraz da mide bulantisi ve gosumde sislikten ziyade dolgunluk var bunuda dun aksam farkettim. Cogu nerdeyse 10 gundur falan var ama sanki bunlar gebelik belirtisiymis gibi gelmedi. Mesela cok fazla midem bulanip tiksinmedim. Sizler ne dersiniz kızlar?

Son düzenleme:
Insallah canim burdan hayirli haberlerimizi paylasmak umidiyle. Bu arada sen de durumlar nasil sogan kuru ve ovulasyon testi nasil gidiyor. Gelismelerden haberdar et beni. Guzel haberlerini bekliyorum insallah
Canım testi yapmakta hiç zorluk çekmiyorum okulda 3. teneffüsten sonra birşey içmiyorum eve gelince 1,5 gibi hemen testi yapıyorum. Ama soğan suyu sıkıntı olmuyor değil. özellikle bir yere giderken işim olduğunda falan aksayacak gibi oluyor aksatmamak için çaba sarfediyorum. bi okuldan gelince 2 gibi içiyorum işim olmazsa falan bi de gece yatarken. Şimdilik soğan suyunun şöyle bir etkisi oldu diyemem akıntı falan gibi. ovulasyon testim 7. günden beri hep silik aynı tonda. Bakalım yakalayabilecek miyim yumurtlamayı. Nasip artık... :) Tüm gelişmeleri yazarım. Koyu çizgiyi yakalayım fotoları paylaşcam inşallah

Asıl ben senin güzel haberlerini bekliyorum bu arada. Bat ne zaman? Benim daha çook var yumurtlamadım bile:)

helal vallah soğanı yapabiliyorsun bende denedim ama yok yemedi :) içemedim ovu testinde bende 2 ci hep silik bakalım asıl bu hafta yumurtlama zamanım nasıl olucak bende yazarım sonuç u 1 mayısta adet oldum bugün 12 ci gün hayla çok silik bakalım nasıl koyulaşacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…