- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.861
Canım şöyle ki iltahap varmış vücudunda üç çocuğu var üçüne de önce antibiyotik kullanıyor sonra hamile kalabiliyor. üçüncüsü yeni doğdu. uzun bir süre istediler olmadı doktora da gitmemiş. gidince iltahap var antibiyotik demiş öyle yani. Biz 20 aylık evliyiz. bir yılın sonunda çocuk istemeye başladık oldu ama beş aylıkken kaybettik. Suyu bitmiş doğum başladı falan falan... şimdi 4.5 ay oldu doğum yapalı. 1.5 ay sonra hemen başladık çalışmalara ama olmadı henüz. Stres ve panik yapmış bulunmaktayımTesekkur ederim canim. Nasil yani gorumcene antibiyotik mi iyi geldi. Allah allah. Ben de surekli antibiyotik kullaniyorum da bir problem olur mu ki acaba diyordum. :)) hadi bakalim Rabbim bizlere de gostersin evlat sevgisini insallah.
Siz ne zamandir isyiyorsunuz bebek?
aynen öle canım ama pimpirikli insanım ben elimde değil takıp duruyorum ama artık bu ay gitti zaten öteki ay daha rahat olmaya çalışıcam inşallah
Canım şöyle ki iltahap varmış vücudunda üç çocuğu var üçüne de önce antibiyotik kullanıyor sonra hamile kalabiliyor. üçüncüsü yeni doğdu. uzun bir süre istediler olmadı doktora da gitmemiş. gidince iltahap var antibiyotik demiş öyle yani. Biz 20 aylık evliyiz. bir yılın sonunda çocuk istemeye başladık oldu ama beş aylıkken kaybettik. Suyu bitmiş doğum başladı falan falan... şimdi 4.5 ay oldu doğum yapalı. 1.5 ay sonra hemen başladık çalışmalara ama olmadı henüz. Stres ve panik yapmış bulunmaktayım
Ben normal olduğunu düşünüyorum yaa. İlk korunmasız ilişkide vücut anca hazırlanıyor hamileliğe. Bu süreçte böyle şeyler bende de olmuştu. Rahat ol olacak inşallahAnladim canim. Rabbim tez zamanda bir bebis nasip eder umarim. Tum isteyenlere de. biz de 18 aylik evliyiz. 2 aydir bebek istoyoruz. Gecen ay olmadi. Bu ay daha adet olmadim beklemedeyim. Sadece 2 aydir boyle kasik agrilari yasayinca ve 2 sinde de enfeksiyon iltihap cikinca acaba esime alerjim falan mi var, ben de problemmi var... falan falan bir suru sey geldi aklima. Doktora diyorum doktor 2 ay daha erken diyor. Bakalim cok sabirsizliktandir belki de :))
Ben normal olduğunu düşünüyorum yaa. İlk korunmasız ilişkide vücut anca hazırlanıyor hamileliğe. Bu süreçte böyle şeyler bende de olmuştu. Rahat ol olacak inşallah
Evet bir kilo verdim bebek ilk 4 ay senden almaz kandan beslenir korkma diyorlar içim rahatlıyor o zaman...yine de korkuyorum ister istemez...
Sen nasılsın bakim daha iyisin de mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kolay canım benim de endişelerim vardı ama anlatayım:
Adet döngün diyelim ki 28 günde bir...
Normalde senin 11. gün civarı başlaman gerektiği yazıyor ama ben erken yumurtlama ihtimailne karşı 8. gün başlamıştım.
Adetini 1. gün sayıyorsun,8. gününde öğlen saat 1'den itibaren sıvı alımını kesiyorsun.
Akşam 5'te 3 veya 4 damla idrarınla bu testi yapıyorsun.(bu saat uygun değilse,farklı saatlerde de yapabilirsin,gelen testin kağıdında var)
Her seferinde aynı sayıda damlayla yapmanı öneririm.
Zaten gebelik testi gibi bir kit,kullanımı aynı.
2 çizgi de aynı koyulukta olduğu gün 24-36 saat içinde yumurtlıcaksın anlamına geliyor.
O yüzden hem o gün hem ertesi gün ilşkiye girmeni öneririm.
Hatta sonrasında 1 gün ara verip ertesi gün tekrar ilişki,garanti olsun
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Gene de aklına takılan bi yer varsa sorabilirsin canım.
Hayırlısıyla tez zamanda kucağına alırsın bebişini inşallah...
Eki Görüntüle 1110788 kizlar benim testlerime de yorum yapar misiniz lutfen adetlerim son uc aydir 35 gunde oluyor pco var testlerim 15.gun geldi basladim yapmaya ama yumurtlamis mi oluyorum cozemedim ilk kez kullaniyorum da
Ya arkadaslar merhaba. Bundan 3 ay once adetime 2 gün kala gebelik testi yapmistim ve hafif silik cikmisti daha sonra ertesi gun kan testi yaptim ve 2 gunluk bir gebelik cikti sonra da bir sanssizlik sonucu düştü zaten. Acaba benim yumurtlama günlerim 22den 26. Gune kadar mi? Boyle bir sey olabilir mi? Yapiyoruz ama olmuyor. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Bu is nasil olacak acaba? Esime soyledim bu aksam gelirken ov.testi alacak. Bugun cok fazla akintim ve yer yer yukselen atesim var ayrica kendimi de cok halsiz hisseduyorum. Adetime daha 7 gün var. Bilemedim ki ya.. insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisiyla....
Benimde aynısı olmuştu 32 günde bir oluyorum 14.gün başladım kullanmaya 18.gün cizgi neredeyse tamamen kayboldu sonra 19.günde birden aynı koyulukta oldu pozitifti...yani seninde daha vardır yapmaya devam et...inşallah yakalarsın bu ay :)
Canim cok sagol ya insallah dediğin gibi olur akinti falan da azalinca ümidim kalmamisti acikcasi. Bu arada ben de tam senin diğer basliktaki yazilarini okuyordum Allah gonlune gore versin insallah senin de:)
Hangi başlıktaa :):)
Yok yok ümitsiz olma bende ilk kez bu ay kullandım dedim ya yumurtlamayı kaçırdım ya da yumurtlamıcam herkesin koyulaşıyo günden günde benimkisi silikleşiyordu sonra bi anda kopkuyo oldu ve 2 gün öyle çıktı :)
Fe Sabrun Cemil... basliginda :) cok hosuma gitti yazismalariniz cok hos samimi
Canım testi yapmakta hiç zorluk çekmiyorum okulda 3. teneffüsten sonra birşey içmiyorum eve gelince 1,5 gibi hemen testi yapıyorum. Ama soğan suyu sıkıntı olmuyor değil. özellikle bir yere giderken işim olduğunda falan aksayacak gibi oluyor aksatmamak için çaba sarfediyorum. bi okuldan gelince 2 gibi içiyorum işim olmazsa falan bi de gece yatarken. Şimdilik soğan suyunun şöyle bir etkisi oldu diyemem akıntı falan gibi. ovulasyon testim 7. günden beri hep silik aynı tonda. Bakalım yakalayabilecek miyim yumurtlamayı. Nasip artık... :) Tüm gelişmeleri yazarım. Koyu çizgiyi yakalayım fotoları paylaşcam inşallahInsallah canim burdan hayirli haberlerimizi paylasmak umidiyle. Bu arada sen de durumlar nasil sogan kuru ve ovulasyon testi nasil gidiyor. Gelismelerden haberdar et beni. Guzel haberlerini bekliyorum insallah
Asıl ben senin güzel haberlerini bekliyorum bu arada. Bat ne zaman? Benim daha çook var yumurtlamadım bile:)Insallah canim burdan hayirli haberlerimizi paylasmak umidiyle. Bu arada sen de durumlar nasil sogan kuru ve ovulasyon testi nasil gidiyor. Gelismelerden haberdar et beni. Guzel haberlerini bekliyorum insallah
helal vallah soğanı yapabiliyorsun bende denedim ama yok yemedi :) içemedim ovu testinde bende 2 ci hep silik bakalım asıl bu hafta yumurtlama zamanım nasıl olucak bende yazarım sonuç u 1 mayısta adet oldum bugün 12 ci gün hayla çok silik bakalım nasıl koyulaşacak...Canım testi yapmakta hiç zorluk çekmiyorum okulda 3. teneffüsten sonra birşey içmiyorum eve gelince 1,5 gibi hemen testi yapıyorum. Ama soğan suyu sıkıntı olmuyor değil. özellikle bir yere giderken işim olduğunda falan aksayacak gibi oluyor aksatmamak için çaba sarfediyorum. bi okuldan gelince 2 gibi içiyorum işim olmazsa falan bi de gece yatarken. Şimdilik soğan suyunun şöyle bir etkisi oldu diyemem akıntı falan gibi. ovulasyon testim 7. günden beri hep silik aynı tonda. Bakalım yakalayabilecek miyim yumurtlamayı. Nasip artık... :) Tüm gelişmeleri yazarım. Koyu çizgiyi yakalayım fotoları paylaşcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?