- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.881
Canım testi yapmakta hiç zorluk çekmiyorum okulda 3. teneffüsten sonra birşey içmiyorum eve gelince 1,5 gibi hemen testi yapıyorum. Ama soğan suyu sıkıntı olmuyor değil. özellikle bir yere giderken işim olduğunda falan aksayacak gibi oluyor aksatmamak için çaba sarfediyorum. bi okuldan gelince 2 gibi içiyorum işim olmazsa falan bi de gece yatarken. Şimdilik soğan suyunun şöyle bir etkisi oldu diyemem akıntı falan gibi. ovulasyon testim 7. günden beri hep silik aynı tonda. Bakalım yakalayabilecek miyim yumurtlamayı. Nasip artık... :) Tüm gelişmeleri yazarım. Koyu çizgiyi yakalayım fotoları paylaşcam inşallah
Asıl ben senin güzel haberlerini bekliyorum bu arada. Bat ne zaman? Benim daha çook var yumurtlamadım bile:)
helal vallah soğanı yapabiliyorsun bende denedim ama yok yemedi :) içemedim ovu testinde bende 2 ci hep silik bakalım asıl bu hafta yumurtlama zamanım nasıl olucak bende yazarım sonuç u 1 mayısta adet oldum bugün 12 ci gün hayla çok silik bakalım nasıl koyulaşacak...
Ben de öyle düşünüyorum. 24-25 az değil tabi İNŞALLAH hamilelik haberlerini paylaşırsın en yakın zamandaBenim bat geceli 3 gun oldu bugun 4. Gun. Dedigim gibi test sonucu negatif. Ama 24-25. Gunu falan yumurtlama oluyorsa belli gec dollenme olur bilemiyorum ki((
Insallah hayirlisi bakalim. Hemen gelmezse telas yapma benim de 24-25. Gunu koyulasti. Artik olmadigini duunmeye baslamistim. Bende hala adeti bekliyorum. Gelmedi. Dayanamadim bu sabah test yaptim ama siluk dahi olsa hic bir cizgi çıkmadı
Off yaaaçok üzgünüm şu ann!! Kendime de kızgınım!O kadar test yapıyorum, test bana yumurtlamanın ertesi gün olacağını söylüyor, bense napıyorum! Gün aşırıyı bozmayayım diye o günü atlıyorum, bir suçlusu da şu womanlog uygulamasıı !! Testte 24 saat içinde yumurtlucan diyo, womanlog ise bir sonraki günü yumurl. Günün diyor?? Sinir oldum kendime yaa şimdi bir video seyrettim: uzman tv de kadın dr. Dioki : 30 günde bir adet olan kadın 16. Gün yumurtlar, testtimdede her ay 15. Günümde çift çizgiyi yakalıyorum belli demi ertesi gün yumurtlucan (( bu ayı boşuna geçirdim, çok üzgün ve sinirliyim şu an kendimeee!!!
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende iki gundur yapiyorum dun silik cikti bugun gayet net bir ikinci cizgi calisiyoruz bakalim yari oglende yapicam testi insallah bu ay olur :)
Kizlar bugun gunumdu olmadim ov.testi yaptim boyle cikiyor ama gebelik testi negatif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Banim de 2 mayıstı:) Tadı koymuyor da onu takip etmek mesele yap soğusun iç falan... Ev dışında olamayacağı için zorlanıyorum:) Allah kimseyi mecbur etmesin tabi
ama canım o hormon zaten vücutta olan bi hormon zaten çokta ona aldanmamak lazım sakin ol bakalım inş. vardır bebiş..
Ben de öyle düşünüyorum. 24-25 az değil tabi İNŞALLAH hamilelik haberlerini paylaşırsın en yakın zamanda
Bnmde oyle bgn gunumde idrar testi negatif ama ovulasyonda iki cizgi cikiyor net
Valla canim gebelik testinde cikmadan ovulasyon testinde cikiyor diyorkar. Bir iki gun daha bence devam et hala koyuysa yada bir kac gundur zaten koyu cikiyorsa vardir biseyler :) hadi hayirlisi insallah
Bak cnm yukari resim attim oyle cikiyo iki gundur ama stres cok o yuzden gecikti bnce hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?