Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Insallah hayirlisi bakalim. Hemen gelmezse telas yapma benim de 24-25. Gunu koyulasti. Artik olmadigini duunmeye baslamistim. Bende hala adeti bekliyorum. Gelmedi. Dayanamadim bu sabah test yaptim ama siluk dahi olsa hic bir cizgi çıkmadı

Kizlar bende bu ay aldim bi kitten ayin 7sinde negatif 8inde vardi 9u yok çizgi off ya halen yapiyorum negatif gectimi sizce son bat 24nisan bir kizin var 4yasinda ikinci istiyoruz 4aydir yok

Banim de 2 mayıstı:) Tadı koymuyor da onu takip etmek mesele yap soğusun iç falan... Ev dışında olamayacağı için zorlanıyorum:) Allah kimseyi mecbur etmesin tabi

Insallah hayirlisi bakalim. Hemen gelmezse telas yapma benim de 24-25. Gunu koyulasti. Artik olmadigini duunmeye baslamistim. Bende hala adeti bekliyorum. Gelmedi. Dayanamadim bu sabah test yaptim ama siluk dahi olsa hic bir cizgi çıkmadı

Bnmde oyle bgn gunumde idrar testi negatif ama ovulasyonda iki cizgi cikiyor net

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimmm teachermother nasilsinnn ??? goremedim seni bir iki gundur mesaj atayim dedim ... ne var ne yok ???? bende haberler su sekilde bu ay ;
06.05 de oglen randevum vardi dr da . yumoslarimi , rahimi ve ozel bir aletle kamera gibi birsey kanal baslarindan geneline bakti herseyi cok iyi buldu. cok sukur .. 3 yumosum olmus .. biri 14 mm lik kucuk bu dedi digerleri 22mm ve 24 mm dedi.. catlamaya hazirlar dedi.. ertesi gun 7 sinde oglen 12.30 da catlatma ignesi vurdurdum sansi arttirmak icin . O gun aksam ve ertesi gun iliski dedi sonrasinda da birer gun arayla iliski dedi .. bakalim sonuc ne olacak cok merak ediyorum bendeki gelismeler bu canimcimmmm

Bende iki gundur yapiyorum dun silik cikti bugun gayet net bir ikinci cizgi calisiyoruz bakalim yari oglende yapicam testi insallah bu ay olur :)

Kizlar az once yaptim testi 2.cizgi cok silik cikti buda demek oluyor ki dun yumurtlama gunummus dun ve onceki gun calismistik yani dogru gunlerde bakalim bu ay olacak mi dua edin nolurr :)))

Kizlar bugun gunumdu olmadim ov.testi yaptim boyle cikiyor ama gebelik testi negatif

Eklentiler

• $1399996389483.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar bugun gunumdu olmadim ov.testi yaptim boyle cikiyor ama gebelik testi negatif

ama canım o hormon zaten vücutta olan bi hormon zaten çokta ona aldanmamak lazım sakin ol bakalım inş. vardır bebiş..

Bnmde oyle bgn gunumde idrar testi negatif ama ovulasyonda iki cizgi cikiyor net

Valla canim gebelik testinde cikmadan ovulasyon testinde cikiyor diyorkar. Bir iki gun daha bence devam et hala koyuysa yada bir kac gundur zaten koyu cikiyorsa vardir biseyler :) hadi hayirlisi insallah

Valla canim gebelik testinde cikmadan ovulasyon testinde cikiyor diyorkar. Bir iki gun daha bence devam et hala koyuysa yada bir kac gundur zaten koyu cikiyorsa vardir biseyler :) hadi hayirlisi insallah

Bak cnm yukari resim attim oyle cikiyo iki gundur ama stres cok o yuzden gecikti bnce hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…