Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Elegant hadi hayirlisi cok sevindim senin adina .. bende bu ay catlatma ignesi oldum .. bat im normalde 24 mayis .. bende heyecanla bekliyorum .. Insallah bende yakalayabilmisimdir [/QUOTE]

İnşallah canım. Herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Sabretmeyi öğreniyor insan bu şekilde.

Benim ilk gebeligim ikinci ayda olmustu hemen kalp atisi olmadigindan sonlandirildi.simdi bes aydir olmayinca stres yaptim amin darisi basimiza hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim

zozitos arkadaşım cevabın için teşekkür ederim.

benim adetlerim 8 aydır sapıttı. bazen 27 gün bazen 28 bazen 31 ! haliyle bende bi türlü tutturamıyorum yumurtlama günlerini.

acaba adet olmak döllenmeyen yumurtayı rahimin dışarı atması mı ?

"yani yumurtlamışsın ki adet görüyorsun" tezi doğru mu acaba ?

benim adet oluyorum ama kafasına göre dediğim gibi 26 günle 31 gün arası değişiyor.

ovülasyonda da yakalayamıcam herhalde

Kızlar merhaba bugün adetimin 15. gün. 7. günden beri test yapıyorum hep aynı tonda silik çizgi var. Bugün garip birşey oldu yanlız bu on santim uzayan yumurta akı kıvamında akıntıyı farkettim. Ya ben ilk defa farkettim ya bu ilk defa oldu. Ama benim kafamı karıştıran testte pozitifi yakalayamadım sizce değerlendirmeli miyim kafam çok karışık

canim bu isin en kolay yolu ovulasyon testi ki sende onu almissin zaten bence sabirli ol ve kacinci gunun olursa olsun teste devam et ... normalde yumurtlama olmayan insanlar var ama reglileri oluyor .. bence bat in bu durumla alakasi yokkk

bu da testlerin resimleri

Kizlar Merhaba
Dun de yazmıştım ovulasyon testi sonucumu
Biz 15inde iliskiye girdik
Dunku testte cift çizgi belirgindi ama önceki gün ilişki olduğu için tekrarlamadik
Bugun testi tekrarladim ikinci çizgi silik çıktı bunun anlami yumurtanin catladigi mi ?
Bugün sağ tarafimda karın ağrısı da vardi.
Bugun tekrar iliski olacak acaba dun tekrarlamamakla hata mi yaptik?
Yorumlarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar aranıza yeni katıldım.. Benim hikayem biraz uzun ama ilk bebegimi maalesef aldırdım(cok pişmanım) şimdi yumurtlama testi ile denemeye başlicam. Laboquick pztd elimde olucak.. Gönülden isteyen herkeze nasip etsin Allah..

Evet canim buyuk ihtimal yumurtlama asamasindasin.gun asiri iliski en sagliklisi zaten. O sekilde devam edin bence.

Merhaba arkadaslar bn burayi cok okudum ama hic yazmamistim.
Hamile kalirsam yazcam demistim. Ben ivulasyonla hamile kaldim.
Kullandigimin 2.ayi hamile kaldim.adetimin baslangic gununden 10.
Gun yapmaya basladim. Once hic cizgi yoktu daha sonra silik cizgiler
Ve 13.gun ikiside ayni hatta biri digerinden daha koyu oldu. İlk kay koyu
Cizginin oldugu gun denedik olmadi.2. Ay koyu cizgiden 1 gun sonra ve
Ondan sonraki gun yani 2 gun arka arkaya denedik ve hamile kaldim.
Ama ay boyunca gun asiri hep denedik.Bunlari paylasmak istedim.allahim
İsteyen herkese nasip etsin..

Ben ovulasyon testi degil ama int hesaplamaya göre ilişkiye girdim 5 aydır hamile kalamıyorum. Okudugum kadarıyla koyu cızgı yumurtlama çatlamadan önce beliriyor ve en mantıklısı catmalan onceki 2 gün ve sonrası iki gün.. işin ilginç yanı yumurta çatlasada ilişki olsada olmayabiliyor bu sanırım biraz şans ve kader işi..

Internetteki hesaplama doğru cikmayabilir canim
En garantisi ovulasyon testi yapmak
Herkesin yumurtlama zamani farkli olabilir ki ayni kisinin aydan aya bile farklılık gosterebiliyor
Ama tabii ki ne yaparsan yap Allah vermeyince vermeyebiliyor
O yüzden en güzeli fazla kafaya takmamak ve hayırlısı neyse onu istemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…