- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.921
Benim ilk gebeligim ikinci ayda olmustu hemen kalp atisi olmadigindan sonlandirildi.simdi bes aydir olmayinca stres yaptimİlk kullandığımda ben de sıkılmıştım. Bizim 1 seneyi geçmişti korunmayı bırakalı. Ama çok da dikkat etmiyoduk nasılsa olur diye. Olmayınca panik yaptım ben ama sonunda oldu çok şükür :) isteyen herkesin olsun inşallah
Seyrani selamlar canim .. ben kendim yasamadim ama doktorlardan da , buradaki arkadaslardan da duydugum boyle durumlar olabiliyormus.. aslinda normaldeki olan hesaplamalara her kadin uymayabilirmis .. Belki bu ay gec yumurtlaman olacak yada bu ay yumurtlaman olmayabilirde .. her saglikli kadin yilda 2 sefer ( hangi aylar oldugu tespit edilemiyormus , degisrmis herkese gore ) yumurtlamazmis.. yumurtlama rezervleri kendilerini o ayda toplarlarmis .. yorulan topragin nadasa birakilmasi diyorum ben ..
Elegant hadi hayirlisi cok sevindim senin adina .. bende bu ay catlatma ignesi oldum .. bat im normalde 24 mayis .. bende heyecanla bekliyorum .. Insallah bende yakalayabilmisimdir
zozitos arkadaşım cevabın için teşekkür ederim.
benim adetlerim 8 aydır sapıttı. bazen 27 gün bazen 28 bazen 31 ! haliyle bende bi türlü tutturamıyorum yumurtlama günlerini.
acaba adet olmak döllenmeyen yumurtayı rahimin dışarı atması mı ?
"yani yumurtlamışsın ki adet görüyorsun" tezi doğru mu acaba ?
benim adet oluyorum ama kafasına göre dediğim gibi 26 günle 31 gün arası değişiyor.
ovülasyonda da yakalayamıcam herhalde
Kızlar merhaba bugün adetimin 15. gün. 7. günden beri test yapıyorum hep aynı tonda silik çizgi var. Bugün garip birşey oldu yanlız bu on santim uzayan yumurta akı kıvamında akıntıyı farkettim. Ya ben ilk defa farkettim ya bu ilk defa oldu. Ama benim kafamı karıştıran testte pozitifi yakalayamadım sizce değerlendirmeli miyim kafam çok karışık
Eki Görüntüle 1117053 bu da testlerin resimleri
Akintiyi farkettiysen 2 gun icerisinde yumurtlayabilirsin. Buyuk ihtimal yarinki testte cizgi daha koyu cikar[/Çok teşekkür ederim canım kaçırdım diye çok korkuyorum. Bu akıntı yumurtlama gününde mi geliyor öncesinde mi kafam çok karışık bu konuda
Akintiyi farkettiysen 2 gun icerisinde yumurtlayabilirsin. Buyuk ihtimal yarinki testte cizgi daha koyu cikar[/Çok teşekkür ederim canım kaçırdım diye çok korkuyorum. Bu akıntı yumurtlama gününde mi geliyor öncesinde mi kafam çok karışık bu konuda
Yanilmiyorsam öncesinde geliyor.cunku bende ovulasyon takibi yaptiriyorum. Ne zaman akintim yumurta aki kivaminda olsa 2 en geç 3 gun icinde ovulasyon gerçekleşiyor
Yanilmiyorsam öncesinde geliyor.cunku bende ovulasyon takibi yaptiriyorum. Ne zaman akintim yumurta aki kivaminda olsa 2 en geç 3 gun icinde ovulasyon gerçekleşiyor
Çok teşekkür ederim yaa buna çok sevindim yani değerlendirmeyi yarına bırakmalı.... Bana çok yardımcı oldun canım çook sağol tez zamanda sağlıklı hayırlı hamileleikler diliyorum:)
Çok teşekkür ederim yaa buna çok sevindim yani değerlendirmeyi yarına bırakmalı.... Bana çok yardımcı oldun canım çook sağol tez zamanda sağlıklı hayırlı hamileleikler diliyorum:)
Sagol canim. Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman :)
Canım benim test bugün de koyulaşmadı yaa. 21.00 da yine yapmayı düşünüyorum bakalım. Ama biz yine de sabahı değerlendirdik hayır olsun bakalımSagol canim. Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman :)
Canım benim test bugün de koyulaşmadı yaa. 21.00 da yine yapmayı düşünüyorum bakalım. Ama biz yine de sabahı değerlendirdik hayır olsun bakalım
Eger catlama sorunun yoksa koyulasir canim azicik daha sabret. Test yapmadan 2 saat oncesine kadar da sıvı bisey icme sakın. O da test sonucunu etkiler çünkü.
Kizlar Merhaba
Dun de yazmıştım ovulasyon testi sonucumu
Biz 15inde iliskiye girdik
Dunku testte cift çizgi belirgindi ama önceki gün ilişki olduğu için tekrarlamadik
Bugun testi tekrarladim ikinci çizgi silik çıktı bunun anlami yumurtanin catladigi mi ?
Bugün sağ tarafimda karın ağrısı da vardi.
Bugun tekrar iliski olacak acaba dun tekrarlamamakla hata mi yaptik?
Yorumlarinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben ovulasyon testi degil ama int hesaplamaya göre ilişkiye girdim 5 aydır hamile kalamıyorum. Okudugum kadarıyla koyu cızgı yumurtlama çatlamadan önce beliriyor ve en mantıklısı catmalan onceki 2 gün ve sonrası iki gün.. işin ilginç yanı yumurta çatlasada ilişki olsada olmayabiliyor bu sanırım biraz şans ve kader işi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım 4 saat tuvalete çıkmıyorum sıvı da tüketmiyorum. Bugün de yok pozitif ya ben kaçırdım yapamadım ya da bende yumurtlama sorunu var hayırlısı bakalım sonuna kadar devam.7 testim kaldı umarım yakalarımEger catlama sorunun yoksa koyulasir canim azicik daha sabret. Test yapmadan 2 saat oncesine kadar da sıvı bisey icme sakın. O da test sonucunu etkiler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?