Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaslar bir sorum olucak nisan 16 da adet gordum bu ayda 33 gun sinra geldi adetim ayun 17 sunde yumurtlama gunum ne zaman yardimcu okurmusunz ovulasyan hesaplaticisi farkli farkli taruhler gisterio adetim genelde duzensi

Bende bu ay ovulasyon testi kullandım.Son 3 aydır adetlerim düzensiz olduğu için (33-36 gün) 23.gün hem çift çizgi, hemde clearblue ile gülen yüzü yakaladım.O günü ve ertesi günü değerlendirdik:) Fakat merak ettiğim 23-24. gün ki yumurta ile hamile kalınabilir mi?

Bende bu ay ovulasyon testi kullandım.Son 3 aydır adetlerim düzensiz olduğu için (33-36 gün) 23.gün hem çift çizgi, hemde clearblue ile gülen yüzü yakaladım.O günü ve ertesi günü değerlendirdik Fakat merak ettiğim 23-24. gün ki yumurta ile hamile kalınabilir mi?

Evet canım tabiikide senin yum günlerin o tarih demekki.. heleki düzensiz adet görenlerin kesin ovülasyon testi kullanması gerek..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım tabiikide senin yum günlerin o tarih demekki.. heleki düzensiz adet görenlerin kesin ovülasyon testi kullanması gerek..

Sonucu 7-8 gün sonra yazarım o halde :) nedense olacakmiş gibi gelmiyor bana. geçen ay doktora gittiğimde pko başlangıcı gibi yumurtaların birikmiş dedi. Geç hamile kalabilirsin dedi.Bu yüzden ovulasyon testi kullanmaya karar verdim.

sirinecimmm nasilsinnn nerelerdesin goremiyorummm seni

Slm kızlar birkaç ay öncesinde bende bu topikteydim ama şimdi ates ölçme yontemi topigindeyim.kızlar bu testlerle uğraşmaktan ates yöntemini tercih ederim tavsiyede ederim.ben ates yöntemini uyguladığımız ikinci ay hamile kaldım şubat ayıydı ce martta maalesef düşük yaptım.nisanda adet gördüm ve sun yine gebeyim.her iki hamileligimdede afetin 2.gununden12.gününe kadar hayit tohumu ve adaçayı içtim.rabbim bütün bunları vesile kıldı ve yine bebeyimi bana verdi umarım rabbim korur yavrumu

Canım ovu.testi hamileliği göstermiyor.ben bizzat denedim

boran333 ama cikan arkadaslar var burada .. mesela bat larina 4 gun kala gebelik testinde negatif ovulasyonda pozitif silikte olsa 2. cizgi var reglisine 2 gun kala yada 1 gun kala yaptiklarinda da gebelik testinde de pozitif cikanlar var .. acaba seninki gec dollenme vs olabilir mi kii ??? bak simdi daha da cok kafam karisti ... :26: senin nasil oldu bir anlatabilir misin borancimmm

tebrikler canimmmm cok sevindim senin adina .. insallah rabbim bana da bu mutlulugu nasip edicek ben yurtdisindayim o nedenle su hayt tohumunu bulmam zor .. tabii ne ise yaradigini da bilmiyorum acikcasi ... bende ve esimde bir sorun yok .. acaba bu hayt ve adacayi ne icin daha cok kullaniliyor ???

ayyy sorma yaaaa bende de 4 gun var sırıne ... Sende bır belırtı falan var mı ??? Ovu testı yapsak cıkar mı kııı :26:

Belirti yok bende canım bekliyellim kafamız karışmasın.sen belirti yaşıyormusun .hayırlisi ınş guzel haberuni alırız

Belirti yok bende canım bekliyellim kafamız karışmasın.sen belirti yaşıyormusun .hayırlisi ınş guzel haberuni alırız

walla bende anlayamiyorum ki psikolojik mi , igneden mi :26: simdi bendeki seyler sunlar .. ara ara az birsey ama batma var .. 3 gundur gaz olmaya basladi .. cok afedersin devamli altim islak .. 3 gundur de 2 sefer krem gibi beyaz renkli kaygan bir sivi geldi ... goguslerimde oyle cok hassasiyet yok sadece uc kisimlarinda hafif bir sizlama var ... bendekiler bunlarrrr heee birde atesim yuksekte seyrediyor 36.8 , 37.02 , dun 37.04 tu bugunde ayni ama bilemiyorummm .. kimi ovulasyon testi yapmis 3-4 gun oncesi onda cikiyormus gebelik testinde negatif cikiyormussss :26:

ya arkadaşlar doktorum bana ovulasyon testi aldırdı ama 50 tane:44: muayeneyede çağırıyo hatta yarın gitcem.
niye bu kadar çok aldırdı ki 10 tane fln yetmezmiydi ki? günde 3 kere fln mı yaptırcak acaba öyleyse niye kontrolede çağırıyo?
yumurtamın çatladığı günü kaçırmamak içinmi acaba?

bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim...

selamlar canimmm valla normalde doktorlar evden takip edilecegi zaman ovulasyonu alabilirsiniz diyorlar .. ama seninki enteresanmis hem kendi bakacak hemde sana test mi ??? eeee kendisi o zaman neden ucret aliyor ki acabaaaaaa hemde 50 taneeeee azda degilmis ... bana biraz gereksiz geldi .. hem kendisine gideceksin hem kendin evde test yapacaksin .. o zaman dr niye yumurta ve yumurtlama takibi yapacakkk

Bak canım.ovu.testi halükarda silikte olsa ikinci çizgiyi gösterir cunki LH hormonu vucudda azda olsa herzaman bulunur.büyüyen gebelik sanmayın ikinci çizgiyi.hayat ve alacağına gelince yumurtanın gelişip daha iyi güçlenmesini sağlıyor.eyer allah nasip ederse bu benim 3.çocuğum olacak yani bizdede bisorun yok ama ben bunlari ictigim iki ayda hamile kaldim.allahim sifesini verdi vesile kilsi siyelim.allahım sanada nasip etsin

eee sen bizlerden bayag tecrubelisin 3 gebelik anladimmm borancim cok saol bilgiler icin .. hayt tohumundan edinmeye calisayim sana zahmet olmazsa bana bir yazarmisin ikisininde kullanisini ? ne kadar zaman kullaniyorsun ne zaman basliyorsun ??? tesekkurler

hayıt suyunu da kullanabilirsin daha zahmetsiz hem sabah akşam 1 çay bardağına 4 1 hayıt geri kalanını su ile dolduracaksın bende geçen ay öle hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı bende inanıyorum onun vesilesine cnm...

bende anlamadım ki. benim doktorum özel ama fiyatı baya uygun 12 tl 10 günde kontrol süresi var.
yumurtalar kaçmasın diye mi bu kadar kontrol olcak acaba
zaman kaybetmeyelim diyo çünkü:44:

ooo kuzum valla hamilelik belirtileri sanki bunlar inşlahh vardır yaaa. ya ben ovulasyon yaptım silik çıktı .sen yap bi ne çıkacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…