Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım adetinin 2.günü başlıyorsun 12.gününe kadar sabahları bir bardak hatiy bir bardak adaçayı içiyorsunuz.suyu kaynatiyorsun bir bardak suya bir kaşık hayit atıp beş dakika demlerinde iç.adaçayı nida 15 dakika derleyip hafif ılık icecen ve adetinin 10.gününden itibaren gunasiri ilişki olsun.

tamam canim cok tesekkurler eger bu ay olmazsa en azindan bitkisel seyler yardimi olur ...

Ya kızlar bende de belirtiler oluyordu dayanamayıp bugün yaptım testi bugün iğneden sonra 12.gün ama test reglden 4 gün önce yapılıyormuş belkide erkendir

ooo kuzum valla hamilelik belirtileri sanki bunlar inşlahh vardır yaaa. ya ben ovulasyon yaptım silik çıktı .sen yap bi ne çıkacakkk

sirineeee bende dayanamayip yaptim bu Sabah gulen yuz cikmadi silikte olsa benim ovu teste ben goremiyorum digital oldugu icin ama diyorum ki LH yuksek olsaydi azda olsa gulen yuz yanip sonerdi yanmadi kocaman bos bir kafa ciktiiii yaaa benim iyice kafama takilmaya basladi ... her turlu ortam saglanirda dollenme niye olmaz :26: neden yani sebep neeee ??? bunu bir cozsemmm en azindan anlasam .. sebepsiz infertilite dedikleri cok daha sormus be arkadasim ... sebebi bilinen bir durumun olsa en azindan tedavini olur onune bakarsin bu durumda ne yapsanda sonuc yok .. arti artik ne yapcagini ne deneyecegini ne icecegini de bilemiyorsun

kuzum ben testte yaptım negatif anlamadım herşeyi yaptım bu ay aynnen yine olmadı bilmiyorumki sende aynı durumdasın bak .aşılama yapıyolarmı orda ayrıca canım ovulasyona takılma çıkmayabilir bekle adet gününde idrar testi yapp

Son düzenleme:

Bakalım nolcak ??? Evet senınle ıkımız aynıyız ... dollenme olmuyor kısacası herhalde .. Evet burada da yapıyorlar asılamayı .. Zaten ayın 27 sınde bu konularla ılgılı ıyı bır prof varmıs bayan ondan randevu aldım .. Olmıcaksa asılama yada mıkroenjeksıyon yontemı mıdır nedır onunla deneyelım sansımızı dıcem

Kızlar dün ilişki oldu ama ilk defa da ovulasyon testim bu kadar koyu ve eşim nöbetçi sizce eşimi nöbetten çağırmalı mıyım Lütfen bi yorum yapın hemen

Eklentiler

• $Foto2601.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar dün ilişki oldu ama ilk defa da ovulasyon testim bu kadar koyu ve eşim nöbetçi sizce eşimi nöbetten çağırmalı mıyım Lütfen bi yorum yapın hemen

Canım çift çizgi 24 saat içinde çatlama olacak demek..gördüğün günü değerlendirmen iyi olur..yani imkanın varsa bence çağır eşini..inşallah hamile olursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım çok sağol zorlycaz artık şartları inşallah canım Sana da mutlu sağlıklı hamilelikler dilerim inşallah

Yanlış hatırlamıyorsam sen de ovulasyon testiyle hamile kalmıştın değil mi canım sen nasıl yapmıştın bahsedebilir misin

Yanlış hatırlamıyorsam sen de ovulasyon testiyle hamile kalmıştın değil mi canım sen nasıl yapmıştın bahsedebilir misin

Evet canım evde yapmıştım...çift çizgiyi görene kadar gün aşırı görünce gördüğüm gün ve bir gün sonrayı değerlendirdik canım...sonrası plansız ilerledi..zaten silikleşmişti sonra canım...inşallah hamile kalırsın bu ay

Arkadaslar benim testime bakar misiniz? Cok almistim 6. Gunde deneyeyim dedim. Nornalde 28 gunde bir olur. Aksam ki test sabahkkine gore koyu cikmis. Giderek yukselir mi yoksa arada boyle dalgalanmalar olur mu? Yardimci olun lutfen. Ilk kez deneyecegim bu yontemi

samsung

Eklentiler

• $1400611489266.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 55

Tam net değil sanki ikinci çizgi. ..
Akşam 8 gibi yapsan iyi olur ve yapmadan bir iki saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor.
Iki gunde bir ilişki varsa duzeni bozma bence yarın tekrar yapıp bakarsın. ..

Son düzenleme:

8 daha mi iyi olur? Yarin oyle yapayim o zaman. Cok tesekkur ederim

samsung

Canım benim testlerim böyleyken ben de acaba mı demiştim ama 19. gün yani bugün yakaladım eşiti. Bariz farkediliyor. Ama sıvı alımına dikkat etmelisin. Ben 4 saat sıvı tüketmeden her gün 14.00 da yaptım

Canım ben 19. gün yakaladım ovulasyonda pozitifi. Soğan suyunu da 10 gün falan yaptım bıraktım. Sen ne yaptın nasıl gidiyor. Güzel bir haberin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…