- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.961
Canım adetinin 2.günü başlıyorsun 12.gününe kadar sabahları bir bardak hatiy bir bardak adaçayı içiyorsunuz.suyu kaynatiyorsun bir bardak suya bir kaşık hayit atıp beş dakika demlerinde iç.adaçayı nida 15 dakika derleyip hafif ılık icecen ve adetinin 10.gününden itibaren gunasiri ilişki olsun.eee sen bizlerden bayag tecrubelisin 3 gebelikanladimmm borancim cok saol bilgiler icin .. hayt tohumundan edinmeye calisayim sana zahmet olmazsa bana bir yazarmisin ikisininde kullanisini ? ne kadar zaman kullaniyorsun ne zaman basliyorsun ??? tesekkurler
ooo kuzum valla hamilelik belirtileri sanki bunlar inşlahh vardır yaaa. ya ben ovulasyon yaptım silik çıktı.sen yap bi ne çıkacakkk
Canım adetinin 2.günü başlıyorsun 12.gününe kadar sabahları bir bardak hatiy bir bardak adaçayı içiyorsunuz.suyu kaynatiyorsun bir bardak suya bir kaşık hayit atıp beş dakika demlerinde iç.adaçayı nida 15 dakika derleyip hafif ılık icecen ve adetinin 10.gününden itibaren gunasiri ilişki olsun.
bende korkuyorum sirineeee yaaaa ... yarin sabahtan bir denicem 13. gunum oluyor igneden sonra
Kuzumm 2 yumoş büyümustu dimi ınş ikiz olurrrr.
ooo kuzum valla hamilelik belirtileri sanki bunlar inşlahh vardır yaaa. ya ben ovulasyon yaptım silik çıktı.sen yap bi ne çıkacakkk
sirineeee bende dayanamayip yaptim bu Sabah gulen yuz cikmadisilikte olsa benim ovu teste ben goremiyorum digital oldugu icin ama diyorum ki LH yuksek olsaydi azda olsa gulen yuz yanip sonerdi yanmadi kocaman bos bir kafa ciktiiii yaaa benim iyice kafama takilmaya basladi ... her turlu ortam saglanirda dollenme niye olmaz :26: neden yani sebep neeee ??? bunu bir cozsemmm en azindan anlasam .. sebepsiz infertilite dedikleri cok daha sormus be arkadasim ... sebebi bilinen bir durumun olsa en azindan tedavini olur onune bakarsin bu durumda ne yapsanda sonuc yok .. arti artik ne yapcagini ne deneyecegini ne icecegini de bilemiyorsun
kuzum ben testte yaptım negatif anlamadım herşeyi yaptım bu ay aynnen yine olmadıBilmiyorumki sende aynı durumdasın bak .aşılama yapıyolarmı orda ayrıca canım ovulasyona takılma çıkmayabilir bekle adet gününde idrar testi yapp
Kızlar dün ilişki oldu ama ilk defa da ovulasyon testim bu kadar koyu ve eşim nöbetçi sizce eşimi nöbetten çağırmalı mıyım Lütfen bi yorum yapın hemen
Canım çift çizgi 24 saat içinde çatlama olacak demek..gördüğün günü değerlendirmen iyi olur..yani imkanın varsa bence çağır eşini..inşallah hamile olursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yanlış hatırlamıyorsam sen de ovulasyon testiyle hamile kalmıştın değil mi canım sen nasıl yapmıştın bahsedebilir misinCanım çift çizgi 24 saat içinde çatlama olacak demek..gördüğün günü değerlendirmen iyi olur..yani imkanın varsa bence çağır eşini..inşallah hamile olursun
Yanlış hatırlamıyorsam sen de ovulasyon testiyle hamile kalmıştın değil mi canım sen nasıl yapmıştın bahsedebilir misin
Tamam canım çok sağol zorlycaz artık şartları inşallah canım Sana da mutlu sağlıklı hamilelikler dilerim inşallah
Arkadaslar benim testime bakar misiniz? Cok almistim 6. Gunde deneyeyim dedim. Nornalde 28 gunde bir olur. Aksam ki test sabahkkine gore koyu cikmis. Giderek yukselir mi yoksa arada boyle dalgalanmalar olur mu? Yardimci olun lutfen. Ilk kez deneyecegim bu yontemi
samsung
Tam net değil sanki ikinci çizgi. ..
Akşam 8 gibi yapsan iyi olur ve yapmadan bir iki saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor.
Iki gunde bir ilişki varsa duzeni bozma bence yarın tekrar yapıp bakarsın. ..
Canım benim testlerim böyleyken ben de acaba mı demiştim ama 19. gün yani bugün yakaladım eşiti. Bariz farkediliyor. Ama sıvı alımına dikkat etmelisin. Ben 4 saat sıvı tüketmeden her gün 14.00 da yaptımArkadaslar benim testime bakar misiniz? Cok almistim 6. Gunde deneyeyim dedim. Nornalde 28 gunde bir olur. Aksam ki test sabahkkine gore koyu cikmis. Giderek yukselir mi yoksa arada boyle dalgalanmalar olur mu? Yardimci olun lutfen. Ilk kez deneyecegim bu yontemi
samsung
Tam 3 gun oldu adetim gecikeli (gecen aya gore hesapladimda cunku her ay ayni olmuyor) bu gun 40 gun oldu. Hormon problemlerim yada kasgimdaki enfeksiyon yuzunden olabilecegini dusunutorum. Antibiyotik regli geciktirir mi acaba? Hasta olacagimi belli eden sadece kasik batmalarim var ki enfeksiyonlada karistieabilirim biraz da mide bulantisi ve gosumde sislikten ziyade dolgunluk var bunuda dun aksam farkettim. Cogu nerdeyse 10 gundur falan var ama sanki bunlar gebelik belirtisiymis gibi gelmedi. Mesela cok fazla midem bulanip tiksinmedim. Sizler ne dersiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?