- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.981
Canım benim testlerim böyleyken ben de acaba mı demiştim ama 19. gün yani bugün yakaladım eşiti. Bariz farkediliyor. Ama sıvı alımına dikkat etmelisin. Ben 4 saat sıvı tüketmeden her gün 14.00 da yaptım
Canım ben 19. gün yakaladım ovulasyonda pozitifi. Soğan suyunu da 10 gün falan yaptım bıraktım. Sen ne yaptın nasıl gidiyor. Güzel bir haberin var mı?
TSH: 1.7
E2: 58
FSH:6,45
LH: 7.8
PROLAKTIN:14.3
Kizlar degerlerim boyle. Doktor normal dedi ama nette bazi yerlerde LH in FSH dan yuksek olmasi pco olabilcegini gosterir diyor, bazi yerlerde ise LH/FSH orani 3 ve ustu olursa pco olabilir diyor siz ne dersiniz ?
Canım her hastanenin makinelerine göre değer aralığı farklı olduğu için yok 3ün altı kötüdür falan denilmesine güvenme sen..doktorun ne dediyse ona güven. Ben de yeni amh testi yaptırdım 2.3 çıktı, rapora göre normal Aralık'ta ama İnternet'e baktığımda düşük sınırında.. O nedenle önemli olan senin değerlerinin hangi değerler arasında saptandığı , ki o da hastane hastane değişiyor. İçini ferah tut
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım her hastanenin makinelerine göre değer aralığı farklı olduğu için yok 3ün altı kötüdür falan denilmesine güvenme sen..doktorun ne dediyse ona güven. Ben de yeni amh testi yaptırdım 2.3 çıktı, rapora göre normal Aralık'ta ama İnternet'e baktığımda düşük sınırında.. O nedenle önemli olan senin değerlerinin hangi değerler arasında saptandığı , ki o da hastane hastane değişiyor. İçini ferah tut
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar acilllll bilgi verirmisiniz bana lütfenovülasyon testini aldım..adetim 21 mayısta başladı.ama geçen ay 16 nisan da başlamıştı .şimdi ben bu testi ne zaman kullanmaya başlıycam
Arkadaslar merhaba,bende dün adetimin 9.gununde aldım bi deneyim dedim ve çizgi diğeri kadar koyu olmasada baya koyuydu ve hatta dedimki bu kadar koyuysa yarın ya da öbür gün herhalde aynı koyulukta olur, bugun tekrar denedim ve çizgi çok silikti, bu neden olabilir acaba bilen ya da yaşayan varmı arkadaşlar, yumurtlama dönemim geçmiş olsa o zaman adetime denk geliyor neredeyse??? Lütfen yardım
kızlar merhaba. batıma 2-3 gün kala ovulasyon testi kıpkırmızı 2. çizgi çıktı. sizce bunu bu topikte de tecrübe etmiş birçok arkadaş gibi hamileliğe yormalı mıyım? ne dersiniz:44:
Ovulasyon testiyle gebeligin bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum canim.
Yumurtlamayla ilgili...
Geç yumurtluyor olabilirsin. ..
Ama tabi ki inşallah hamilesindir...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar benim testime bakar misiniz? Cok almistim 6. Gunde deneyeyim dedim. Nornalde 28 gunde bir olur. Aksam ki test sabahkkine gore koyu cikmis. Giderek yukselir mi yoksa arada boyle dalgalanmalar olur mu? Yardimci olun lutfen. Ilk kez deneyecegim bu yontemi
samsung
kızlar merhaba. batıma 2-3 gün kala ovulasyon testi kıpkırmızı 2. çizgi çıktı. sizce bunu bu topikte de tecrübe etmiş birçok arkadaş gibi hamileliğe yormalı mıyım? ne dersiniz:44:
maalesef hayır canım .idrar ile gebelik testin de adet gecikmesiyle zor çıkabiliyor değil ki ovulasyon testin de hiç çıkmaz
Canım benim testlerim böyleyken ben de acaba mı demiştim ama 19. gün yani bugün yakaladım eşiti. Bariz farkediliyor. Ama sıvı alımına dikkat etmelisin. Ben 4 saat sıvı tüketmeden her gün 14.00 da yaptım
TSH: 1.7
E2: 58
FSH:6,45
LH: 7.8
PROLAKTIN:14.3
Kizlar degerlerim boyle. Doktor normal dedi ama nette bazi yerlerde LH in FSH dan yuksek olmasi pco olabilcegini gosterir diyor, bazi yerlerde ise LH/FSH orani 3 ve ustu olursa pco olabilir diyor siz ne dersiniz ?
cevabın için teşekkür ederim canım. bakalım hayırlısı olsun yaa çok umutlanmayayım ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?