Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tamam canim tesekkur ederim. Heyecan yaptim sanirim :)

samsung

Canım ben 19. gün yakaladım ovulasyonda pozitifi. Soğan suyunu da 10 gün falan yaptım bıraktım. Sen ne yaptın nasıl gidiyor. Güzel bir haberin var mı?

Iyi hadi hayirlisin olsun umarim degerlendirmisindir :) ben sogan suyuna baslayamadim. Nasip olmadi ne yalan soyliyim canim da pek istemiyor. Bu arada ben regl oldum bes gun oldu. Doktora falan da gittim.adet donemi muayene ve hormon testleri icjn. Yumurtaliklarda ve hormonlarda bir problem yok dedi. Esim de bugun sperm testi yaptircak. Bunlari gordukten sonra doktor yorum yapabilirim. Ve ona gorede bir tedaviye baslayabiliriz dedi. Degerlerimi yazarim bir bilgin varsa yorum bekliyorum tatlim hadi hayirlisi.

TSH: 1.7
E2: 58
FSH:6,45
LH: 7.8
PROLAKTIN:14.3
Kizlar degerlerim boyle. Doktor normal dedi ama nette bazi yerlerde LH in FSH dan yuksek olmasi pco olabilcegini gosterir diyor, bazi yerlerde ise LH/FSH orani 3 ve ustu olursa pco olabilir diyor siz ne dersiniz ?

Canım her hastanenin makinelerine göre değer aralığı farklı olduğu için yok 3ün altı kötüdür falan denilmesine güvenme sen..doktorun ne dediyse ona güven. Ben de yeni amh testi yaptırdım 2.3 çıktı, rapora göre normal Aralık'ta ama İnternet'e baktığımda düşük sınırında.. O nedenle önemli olan senin değerlerinin hangi değerler arasında saptandığı , ki o da hastane hastane değişiyor. İçini ferah tut

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallh bakalum canim hayirlisi bekliyoruz bakalim. Amh testini daha once duymamistim o da hormonlarla ilgili mi?

Insallh bakalum canim hayirlisi bekliyoruz bakalim. Amh testini daha once duymamistim o da hormonlarla ilgili mi?

arkadaşlar acilllll bilgi verirmisiniz bana lütfen ovülasyon testini aldım..adetim 21 mayısta başladı.ama geçen ay 16 nisan da başlamıştı .şimdi ben bu testi ne zaman kullanmaya başlıycam

Arkadaslar merhaba,bende dün adetimin 9.gununde aldım bi deneyim dedim ve çizgi diğeri kadar koyu olmasada baya koyuydu ve hatta dedimki bu kadar koyuysa yarın ya da öbür gün herhalde aynı koyulukta olur, bugun tekrar denedim ve çizgi çok silikti, bu neden olabilir acaba bilen ya da yaşayan varmı arkadaşlar, yumurtlama dönemim geçmiş olsa o zaman adetime denk geliyor neredeyse??? Lütfen yardım

kızlar merhaba. batıma 2-3 gün kala ovulasyon testi kıpkırmızı 2. çizgi çıktı. sizce bunu bu topikte de tecrübe etmiş birçok arkadaş gibi hamileliğe yormalı mıyım? ne dersiniz:44:

Çizgi siliklesmisse yumurtlaman ya olmuştur yada olmak uzeredir.
Çünkü çift cizginin anlami yumurtlamanin 1-2 gun icinde olacagini gosterir.
Erken yumurtluyor olabilirsin bi sorun yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba. batıma 2-3 gün kala ovulasyon testi kıpkırmızı 2. çizgi çıktı. sizce bunu bu topikte de tecrübe etmiş birçok arkadaş gibi hamileliğe yormalı mıyım? ne dersiniz:44:

Ovulasyon testiyle gebeligin bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum canim.
Yumurtlamayla ilgili...
Geç yumurtluyor olabilirsin. ..
Ama tabi ki inşallah hamilesindir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte canım bazıları senin gibi düşünüyor birçok kişi de hamileliğini ilk bu şekilde öğrendiklerini söylüyor. hatt kk'da bu konuyla ilgili çok topik var. benim de kafam karıştı:44: biraz da inanmak istiyorum sanırım hayırlısı inşaallah öyledir... teşekkür ederim cevabın için canım

ama 6.günde çok erken canım ..test çok olduğuna görei internetten aldın anlaşılan bende testi ilk aldığımda meraktan yapmıştım 10.gündü
bu ay 11.günden başladım test yapmaya 12.günde gördüm çift çizgiyi...en iyisi 10 ya da 11.günde başlamak teste

maalesef hayır canım .idrar ile gebelik testin de adet gecikmesiyle zor çıkabiliyor değil ki ovulasyon testin de hiç çıkmaz

canım senin adetlerin 38 günde 1 mi oluyor o zaman yani gec tarihte çıkmışta

ama normal değerlerini de yazman gerekir canım.FSH LH dan yüksek olsa daha iyi olurdu tabi ama pco olması için LH ın FSH dan 3 katı büyük çıkması gerekirdi yani LH 19 felan cıksa kesin pco derlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…